kızlar harun özkana giden bir kişinin yorumunu okudum o da haftaya cumertesi kontrole gidecek kontrolden sonra da burcu hanıma muayeneye gidecekmiş çünkü harun özkan bazı doktorların anlamadığını hatta rapor bile verdikllerini iddia ediyo
ben de akın beyle harun özkan arasında kalmıştım ama dediğin gibi adam garanti veriyo kontrole ister gelin ister gelmeyin size kalmış diyo bunu söyleyebilen başka bi dr görmedim şuana kadar ama bi de sonuç alan birilerini görmüş olsaydık daha da rahatlayacaktı içimiz.sen ne yapmayı düşünüyosun peki?
morpatlıcannn çok sevindim tatlımm, minikperim de senden haber bekliyordu. e tabi biz de merak içindeydikkızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...
ben Murat Bey'e fleb yaptırmıştım. son dikiş için gidemedim çünkü benim düğünüm bursaya uzak bi şehirde gerçekleşti açıkçası son anda işler beklediğim gibi olmadı ve Bursa'ya gidemedim. Ama yine de Allah'a şükür kanamam gerçekleşti. üstelik o kadar zor oldu ki ben hüngür hüngür ağladım. üstelik eşim hiç zorlamadığı halde. sonra ki ilişkilerde de canım çok yandı.
burdan Murat Bey'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. darısı sizlerin başına.
Minikperim sana da çok çok teşekkür ederim canım benim duaların ve desteğin için. Mutluyum kızlar çok mutluyum hemde.
canım yasak diye bişey yok da, benim sadece aklımdan geçti ya öyle bişey olursa diye. bu memlekette herşey olabilir çünkü... o psikolojiyle insan türlü senaryolar yazıyor maalesef.Oyyyy çok sevindimmmm darısı hepimizin başınaaa :) çok mutlu oldum murat beye olan güvenim gün geçtikçe artıyor. İnşallah paramı en kısa zamanda denkleştirip bende yaptırırım. bide bu operasyonun kalkma ihtimali varmış arkadaşlar yaa bu doğrumudur?benimde 1 yılı gecer düğün olması çok korktum şimdi bunu okyuncaa
şuana kadar harun özkandan sonuç alan yok, ben de çok merak ediyorum ama.. bu kadar iddialı konuşabildiğine göre vardır bi bildiği bence de..kızlar bende tüm yorumları okumama rağmen kararsız kaldım ebru hanımla harun özkan arasında genelde ebru hanım hakkında yorumlar var ve hepsi olumlu okuduklarım tabii ama harun özkan hakkında fazla yorum yapılmamış kendine öyle bir güveni var ki doktorun şaşırıyorum bi yandan da cinsiyet değiştirebilen adam bunu mu yapamayacak diyorum ve en etkileyici yanı ise tekrar kontrole çağırmıyo ama istersen gidebilirsin iki doktor arasındaki fiyat farkı da 300 lira şimdi sorum şu harun özkana gidip sonuç aldını bilen duyan var mı?
senin düğünün ne zaman ki anakaracım?evet burcu hanım hakkında pek iyi şeyler okumadım neyse biz o bayanı bekleyelim bakalım sonuç ne olacak bana ebru hanım yakın olmasına rağmen gerekirse ist giderim yani çinde de olsa gidecem artık
kızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...
ben Murat Bey'e fleb yaptırmıştım. son dikiş için gidemedim çünkü benim düğünüm bursaya uzak bi şehirde gerçekleşti açıkçası son anda işler beklediğim gibi olmadı ve Bursa'ya gidemedim. Ama yine de Allah'a şükür kanamam gerçekleşti. üstelik o kadar zor oldu ki ben hüngür hüngür ağladım. üstelik eşim hiç zorlamadığı halde. sonra ki ilişkilerde de canım çok yandı.
Minikperim sana da çok çok teşekkür ederim canım benim duaların ve desteğin için. Mutluyum kızlar çok mutluyum hemde.
senin düğünün ne zaman ki anakaracım?
canım benim düğün nişan bişeyim yok acele etmek istemiyorum ama kafamında rahat etmesi lazım aslında harun özkanı duyana kadar ebru hanımdan emindim ankarada da yaşıyorum ama son 3 gün olayı kafama hep bir soru işareti diğer yandan da kendine çok güvenen bi doktor var ve gerek yaşı tecrübesi ve yaptığı işler gerçekten güzel karar verip odaklanmam lazım
kızlar dermansız bir dert değil halimize şükürler olsun...
aynen, allah dermansız dert vermesin. ben de doktorun yaşı ve tecrbesini göz önüne aldım, bazen de korkuyorum bir an önce yaptırmak istiyorum, doktor yaşlı çünkü allah muhafaza adama bi şey olmasın biz yaptırmadan, tövbe allahımmm affet :)
aynen, allah dermansız dert vermesin. ben de doktorun yaşı ve tecrbesini göz önüne aldım, bazen de korkuyorum bir an önce yaptırmak istiyorum, doktor yaşlı çünkü allah muhafaza adama bi şey olmasın biz yaptırmadan, tövbe allahımmm affet :)
yok canım yaa, batma fln bişey olmuyor kesinlikle, o konuda rahat olcanım yaaa çok sevindim inan bende hep kötü olaylar düşünüyorum olmazsa diye ama doktorum garantide veriyor çok merak ediyorum eğer olmazsa diye ekstra altarnatif düşünen oldumu 2. bi düşünce yani Allahım hepimize yardım etsin inşallah bi an önce o anı yaşamak istiyorum artık bide esn 19 canım arkadaşım bişey sorucam sana hiç ilk gün eşin bişey anladımı bazıları ip batıyo falan diyolar bende geçici yaptırıcam ya onun için soruyorum
inşallah canım inşallah... o huzuru anlatamam sana, sen de yaşarsın inşallahcanım yasak diye bişey yok da, benim sadece aklımdan geçti ya öyle bişey olursa diye. bu memlekette herşey olabilir çünkü... o psikolojiyle insan türlü senaryolar yazıyor maalesef.
o kadar kötü bi psikolojideydim ki, düğünün 1 gün sonrası için hep felaket senaryolarım vardı kafamda.. hhiç iyi bir şey hayal edemiyordum
iyi şeyler olduğunda rüyada gibiydim, mutluluktan ağladım bile.
O andan itibaren yeniden doğdum, yeni bir hayat başladı benim için...
esncim varya o nasıl bi psikolojidir çok iyi biliyorum, benim daha nişanım olmadan o felaket sahnelerini düşünüyorum. benimde o gece kanamam olursa eminim bende sevinçten ağlarım. herşeyden kurtuluyosun çünkü, ömründen ömür gidiyor resmen ama sonunda inşallah mutlu oluruz, çok istiyorum bunu...
aman allahııııııııııııım aklınıza böyle şeyler getirmeyin arkadaşlar dr gayet sağlıklı görünüyo :))))))))
evet insan karmaşık duygular içinde oluyor.. inşallah canımm, dualarım hepiniz içinah canım esn im ya böyle güzel haberler duyunca çok seviniyorum valla bazen hiç takmıyorum kafama ama bazen öyle bi takılıyoki biliyosundur o duyguyu çok mutluyum senin adına ve bu kötü olayı başarıyla atlatmış kişiler adına banada dua edin nolur
korkma meryema ben kendisini canlı gördüm seni beni bile gömer :))))
kızlar ben geldim.... kusura bakmayın hemen haber veremedim. internetime az önce kavuştum o yüzden cevap yazamadım sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?