İşte birtek o var başka olsa şöyle sonuç alan daha inandırıcı olacak.. Ona bakarsan Burcu Hanımla ilgili de çok yorum var internette o da kendinden emin ama nedense güvenemeyen de çok bu forumda..

canım ben istanbula gelemem gaziantepte özkan bey var ona gidicem oda emin konuşuyo son kontrole gelme diyo ona ameliyat olucam

Son düzenleme:
evet burcu hanım hakkında pek iyi şeyler okumadım neyse biz o bayanı bekleyelim bakalım sonuç ne olacak bana ebru hanım yakın olmasına rağmen gerekirse ist giderim yani çinde de olsa gidecem artık

morpatlıcannn çok sevindim tatlımm, minikperim de senden haber bekliyordu. e tabi biz de merak içindeydik
bir güzel haber de senden geldi, ne güzelll
darısı diğer kızların da başına.
Kontrole gitmeden de kanaması müthiş bişey,flep yaptıran kızlara acayip moral olacak bu haberin.
Bu arada benim de ilişkim zor oldu, canım çok yandı. Benimki geçiciydi ama, yine de zor oldu
neyse ki atlattık
çok mutlu ol canım...

canım yasak diye bişey yok da, benim sadece aklımdan geçti ya öyle bişey olursa diye. bu memlekette herşey olabilir çünkü... o psikolojiyle insan türlü senaryolar yazıyor maalesef.
o kadar kötü bi psikolojideydim ki, düğünün 1 gün sonrası için hep felaket senaryolarım vardı kafamda.. hhiç iyi bir şey hayal edemiyordum
iyi şeyler olduğunda rüyada gibiydim, mutluluktan ağladım bile.
O andan itibaren yeniden doğdum, yeni bir hayat başladı benim için...

şuana kadar harun özkandan sonuç alan yok, ben de çok merak ediyorum ama.. bu kadar iddialı konuşabildiğine göre vardır bi bildiği bence de..

canım yaaa çok sevindim inan bende hep kötü olaylar düşünüyorum olmazsa diye ama doktorum garantide veriyor çok merak ediyorum eğer olmazsa diye ekstra altarnatif düşünen oldumu 2. bi düşünce yani Allahım hepimize yardım etsin inşallah bi an önce o anı yaşamak istiyorum artık bide esn 19 canım arkadaşım bişey sorucam sana hiç ilk gün eşin bişey anladımı bazıları ip batıyo falan diyolar bende geçici yaptırıcam ya onun için soruyorum

senin düğünün ne zaman ki anakaracım?

canım benim düğün nişan bişeyim yok acele etmek istemiyorum ama kafamında rahat etmesi lazım aslında harun özkanı duyana kadar ebru hanımdan emindim ankarada da yaşıyorum ama son 3 gün olayı kafama hep bir soru işareti diğer yandan da kendine çok güvenen bi doktor var ve gerek yaşı tecrübesi ve yaptığı işler gerçekten güzel karar verip odaklanmam lazım

kızlar dermansız bir dert değil halimize şükürler olsun...

aynen, allah dermansız dert vermesin. ben de doktorun yaşı ve tecrbesini göz önüne aldım, bazen de korkuyorum bir an önce yaptırmak istiyorum, doktor yaşlı çünkü allah muhafaza adama bi şey olmasın biz yaptırmadan, tövbe allahımmm affet :)

doktorun resmini görünce benim de aklıma ilk gelen şey o oldu ben parayı biriktirene kadar gitmese diye:) biraz önce de mail attım cevap gelirse buraya aktarırım

canım yasak diye bişey yok da, benim sadece aklımdan geçti ya öyle bişey olursa diye. bu memlekette herşey olabilir çünkü... o psikolojiyle insan türlü senaryolar yazıyor maalesef.
o kadar kötü bi psikolojideydim ki, düğünün 1 gün sonrası için hep felaket senaryolarım vardı kafamda.. hhiç iyi bir şey hayal edemiyordum
iyi şeyler olduğunda rüyada gibiydim, mutluluktan ağladım bile.
O andan itibaren yeniden doğdum, yeni bir hayat başladı benim için...

esncim varya o nasıl bi psikolojidir çok iyi biliyorum, benim daha nişanım olmadan o felaket sahnelerini düşünüyorum. benimde o gece kanamam olursa eminim bende sevinçten ağlarım. herşeyden kurtuluyosun çünkü, ömründen ömür gidiyor resmen ama sonunda inşallah mutlu oluruz, çok istiyorum bunu...

aman allahııııııııııııım aklınıza böyle şeyler getirmeyin arkadaşlar dr gayet sağlıklı görünüyo :))))))))

yok canım yaa, batma fln bişey olmuyor kesinlikle, o konuda rahat ol

inşallah canım inşallah... o huzuru anlatamam sana, sen de yaşarsın inşallah

ah canım esn im ya böyle güzel haberler duyunca çok seviniyorum valla bazen hiç takmıyorum kafama ama bazen öyle bi takılıyoki biliyosundur o duyguyu çok mutluyum senin adına ve bu kötü olayı başarıyla atlatmış kişiler adına banada dua edin nolur

aman allahııııııııııııım aklınıza böyle şeyler getirmeyin arkadaşlar dr gayet sağlıklı görünüyo :))))))))

insanın aklına her türlü felaket geliyor işte bu durumda.. ben de hep doktorun bana işlem yapacağı gün işi çıkıp biyere gideceğini fln düşünmüştüm.. eğer öyle olsaydı bitmiştim ben, çünkü başka bi gün gelme ihtimalim yoktu, ertesi gün kınam vardı :S

evet insan karmaşık duygular içinde oluyor.. inşallah canımm, dualarım hepiniz için

korkma meryema ben kendisini canlı gördüm seni beni bile gömer :))))

canımmmmmm benimmmmmmm yaşasınnn yupppiiii:13: çok çok çok sevindim canımm morpatlıcnım, seni o kadar çok merak ediyordum ki bazen aklıma gelince endiişe çöküyordu içime...senden haber alınca çok rahatladım...mutlu olalım hepimiz...banada doktor son dikişe gerek yok demişti ama fırsatım var diye gittim ben...murat bey işinin uzmanı...banada demişti zaten planlamadığın bi zamanda ilişki yaşayabilirsin kanar dedi.....Allah seni mesut etsin bitanem.....esn sen ve ben evli, mutlu olduk..inşallah çocukluda oluruz....inşallah burdaki tüm kızlar mutlu olur.....

kızlar sizle dertleşmek istiyorum ama kimse bana cvp yazmıyor bende sizdenimm ama nolur yazsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…