evet canım kanamam oldu benim çok şükür hatta fazla bile oludu nerdeyse bir hafta az az oldu. ben 1800 tl ye yaptırmıştım kalıcı işlemi canım..

allah razı olsun cnm sız olmasanız valla ben nasıl cesaretimi toplardım bilmiyorum inşallah bir aksilik olmazsa persembe gunu ebru hocayı arıcam görüşecegim bakalım inş hayırlısı olur yha bu arada gecicide de kalıcıda da lokal anestezi uygulanıyor değilmi hemen eve dönüş yapabılıyoruz yanı cunku ben 3 saatlik yoldan gelıcem ve bnm çalıştıgım yer ılcenın koyu ve yollar cok bozuk yolculukta fılan sıkıntı olmaz demı tatlım

içini rahat tut canım olmaz. evet lokal anestesi yapıyor ebru hanım senin dügününe ne kadar süre var ki canım?

içini rahat tut canım olmaz. evet lokal anestesi yapıyor ebru hanım senin dügününe ne kadar süre var ki canım?

7 ay kadar bir süre kLDI cnm bnm dun mail atmıstım bugun cvp vermıs ebru hoca paket olarak 2200 vermiş ve tel numarasınıda vermıs ınsallah perşembe arayıp görüşeceğim başka şansım yok yaptırmam gerekli mecburum bunu hiç bir şekilde kımseye izah edemem

7 ayın kaldıysa bir an evvel yaptırmalısın,sorun yaşamamak için..

Minikperim merhaba seninle konusmaya ihtiyacim var murat beyi dusunuyorum. Msn yada mailin varsa msj atabilirmisin konisabilirmiyiz

bende ebru hanıma yaptırmak istiyorum bana çok güven veriyor.şuan belki gidebilirim bir şekilde şekilde ama düğünden önce gitmem imkansız ötesi gibi bir şey ist de bana kimse güven vermiyor....

7 ayın kaldıysa bir an evvel yaptırmalısın,sorun yaşamamak için..

cnm bir an once yaptırmayı bende ıstıyorum ama karar veremedim kararsızlıgım ıse su konuda gecıcımı kalıcımı yaptırayım die cok kararsız kaldım cnm bnm yha benı dusunduren konu ıse bu bnm ankaraya 3 gun oncesındede gitme imkanım var işin acıkcası benı dusunduren konu ıse bu

konuş telefonda biraz daha indirim istersen yardımcı olur bence canım. ama ben sana geçici yaptır derim kalıcı bile yaptırmayı düşünsen son 40-45 gün kala yaptırki kanaman gerçekleşsin.. yoksa son günlerde tekrar gelmek zorunda kalırsın . benim fikrim bu açıkcası...

merhaba arkadaşlar...uzun süredir yazamıyorum bilgisayarım bozuldu.
28 ağustosta kontrole gittim.MUrat Beye yaptırmıştım flep.
sol taraf tamamen tutmuş sağ tarafta altta küçük bi açıklık var dedi. düğünden önce gel dkiş atalım dedi. açıkcası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. yine de mutluyum tabi bu kadar tutması bile çok güzel.Allah size de nasip etsin. Düğünü de hayırlısıyla atlatırsam çok rahatlayacağım. haftaya düğünüm var. dua edin lütfen. sonucu en kısa zamanda yazacağım. kendinize iyi bakın ve moralinizi bozmayın sakın

Gözün aydın cnm benim.. Son dikiş olmasaymış iyiymiş ama olsn buna da şükür.. Bakalım bana ne diyecek kontrolde,çok merak ediyorum.. Düğün öncesi gitmem zor olur ama ( sen kaç gün önce gideceksin?

canım msn yada mail veremiyorum malesef sormak istediklerini burdan so...cevaplarım

anladım ya burdan msj hakkım yok o yüzden atamıyorum...hem murat beyle hem geçirdiğin süreçle ve en son yaptıgı dikişle ilgili sorularım olucak. şimdi sen hangisini tavsiye edersn ben istanbuldayım aslında ebru hanımı çok istiyodum ama oraya gidemem uzak kalıyo biraz, o kadar süre kaybolamam ortadan bursa biraz daha yakın geldi ama işte cesaretim yok hiç. şimdi kalıcı yaptırsam kontrol etmek isteyecek bi daha gidemem, son bi dikiş diyecek yine gidemem. sence geçici yüzde yüzmü? murat beye mail attım geçici kalıcıdan daha garanti diyor sonucta bi ilişiki günü belli diyor. çok kararsızım ve korkuyorum ya olmazsa...

umarım herşey istediğin gibi olur sende benim için bi umut kaynağı olucaksın...

Cnm ne yaptin konustuN mu ebru hanimla?

bende ebru hanıma yaptırmak istiyorum bana çok güven veriyor.şuan belki gidebilirim bir şekilde şekilde ama düğünden önce gitmem imkansız ötesi gibi bir şey ist de bana kimse güven vermiyor....

yaa bana da güven vermiyor ist'daki doktorlar ama ankara'ya gidemem ki son kontrol için

[=ist22]Merhaba, Akın beye flep yaptırmıştn mayıs sonuymuş düğünün sonuç ne oldu tatlım ben de ona yaptırdım flepi[/QUOTE]
2 ay sonra kontrole gittiğimde herhangi bir sıkıntı olmadığını fakat düğündem 3-5 gün önce gelmem gerektiğini söyledi benim düğünden hemen önce oraya gitmem mümkün değildi şehir dışında olduğum için, bu nedenle bulunduğum ilde bir kadın doğumcuya gittim dikim işlemini yaptığını duymuştum durumu anlattım kontrol etti sonra kanamaz dedi ben sana geçici yapayımdüğünden 2 gün önce gel dedi gittim 2500 tl verdim tekrar oldumm yani kalıcı yapturdığıma çok pişman oldum keşke direk geçici yaptırsaydım sonuç olumlu tabiki kanama oldu hatta sonraki bir kaç seferde de oldu ve kabus bitti sonunda umarım senin içinde sonuç olumlu olur

[=ist22]Merhaba, Akın beye flep yaptırmıştn mayıs sonuymuş düğünün sonuç ne oldu tatlım ben de ona yaptırdım flepi
2 ay sonra kontrole gittiğimde herhangi bir sıkıntı olmadığını fakat düğündem 3-5 gün önce gelmem gerektiğini söyledi benim düğünden hemen önce oraya gitmem mümkün değildi şehir dışında olduğum için, bu nedenle bulunduğum ilde bir kadın doğumcuya gittim dikim işlemini yaptığını duymuştum durumu anlattım kontrol etti sonra kanamaz dedi ben sana geçici yapayımdüğünden 2 gün önce gel dedi gittim 2500 tl verdim tekrar oldumm yani kalıcı yapturdığıma çok pişman oldum keşke direk geçici yaptırsaydım sonuç olumlu tabiki kanama oldu hatta sonraki bir kaç seferde de oldu ve kabus bitti sonunda umarım senin içinde sonuç olumlu olur[/QUOTE]

demekki düğünden 3-5 gün önce akın beye gidebilseydin o da geçici yapacakmış cnm.. üzüldüm tutmamasına ama tabi ki knamanın olmasına çok sevindim.. maddi olarak zor durumda kalmışsın ama sonuç olumlu.. mutluluklar :)) darısı bizim başımıza..

Arkadaşım bakın hemen hemen herkesin sonucu aynı kalıcı diye birşey yok bence herşey sonraki atılan dikişlerde onlarda yeni olduğu için kanıyor zaten. Kendinize boşu boşuna eziyet çektirmeyin.. benim şuanki aklım olsaydı kesinlikle geçici yatpıtırırdıım en azından o kadar sitres yapıp kendimi yıpratmazdım.. çok sükür kanamam benimde oldu ancak geçici yöntemle oldu.. size tavsiyem kesinlikle bir kaç gün kala gidip geçici yaptırmanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…