ben de randevumu aldım gidicem inşallah canım son bikaç gün kala. ama nasıl gidicem, ne diye çıkacağım evden, işte onu hala bilmiyorum, kafayı yicem yakında düşünmekten

yaşanılan bazı durumlar bunu düşünmemize sebep oldu bu forumda, ama flep yaptırıp da hiç kontrole gitmeden kanaması olan arkadaşlarımız da oldu, o yüzden moralimizi bozmamak lazım, dua etmek lazım ve işimizi şansa bırakmayıp ne olur ne olmaz die son bi kontrole gitmek lazım sanırım.. yaşayıp göreceğiz bakalım...

Evet son bi kaç gün kala evden çıkmak zor ama son şansımız mecbur çıkıcaz işte.. 1 ay önce olmaz mı ki illa 3-4 gün önce şart mı onu sormam lazım doktora.. Sonuçta biz kendimizden emin olduğumuz sürece ne diye esnesin açılsın ki 1 ayda

kalıcı yöntem için 1 ay önce ki durumuyla 1 ay sonraki durumu arasında fark olacağını düşünmüyorum ben canım. yani eğer 1 ay kala kontrole gidip de tutmuştur sonucunu duyuyosan, 1 ay sonra da bişey değişmemeli bence.. ama benim durumum farklı biliosun, o yüzden ben bikaç gün kala gitmek zorundayım

Ben de öyle düşünüyorm cnm fark olmamalı 1 ay içinde.. Dua edicem senin için de

kızlar gaziantepteki benim doktorumda son kontrole kesinlikle gerek yok diyo ama kendine dikkat ediceksin bende düğüne yakın bi tarih yaptırmak istiyorum ama bellide olmaz her an karar değiştirip yaptırabilirim sonrasıda kontrollere kalıyo son günler evden çıkmak aslında nişanlıya bağlı çok sıkmıyosa rahatlıkla çıkılır 15 dk sürüyomuş zaten ama sıkan biriyse dibinden ayrılmıyosa ozaman zor

Ben de öyle düşünüyorm cnm fark olmamalı 1 ay içinde.. Dua edicem senin için de
sağol canım

elanurcum, minikperimden bi daha bi haber aldın mı?
bence de gerçekten flep yapan birinin bidaha kontrole çağırmaması lazım.
benim eşim sıkar aslında beni, ama son günlerin telaşından belki arada kaynar giderim diyorum.. ev hazırlıkları yoğun çünkü şuan..

canım minikperim mutluluğun tadını çıkarıyo şimdi birde çok güzel bir gelin olmuş benim bitanecik arkadaşım işte canım son gün hem yoğun olur hemde bırakmazsa kötü olur ama sen sonuçta tanıyosun artık eşini neye izin verir neye vermez ona göre kendini ayarlar planını yaparsın bir şekilde

ayyy ne güzelll yaa canım benim, haketti tabi, dibine kadar tadını çıkartsın mutluluğun
eğer konuşursan selamımı söyle.
bide sana anlattı mı detayları? düğünde fln hareket zorluğu yaşamış mı?
walla plan kurmaktan uykularım kaçıyor

canım murat bey hareket kısıtlaması yapmana gerek yok demiş hatta doktorun yanındaki bayan bugün senin günün dilediğin gibi eğlen demiş kanaması hiç olmamış dikişten sonra hareket zorluğu olmamış canım sende bilirsin aslında nasıldı sen yaptırdığında kanama falan olmuşmuydu

Ne kadar kanaması olmuş acaba minikperimin çok mu az mı pembe mi?

kızlarrr mnik perime çok sevndm.bende flep oldum.tutmadı diye düşünyrm.yani ne varsa geçicidemi var kızlar paralarımız boşunamı gidiyor.minik perimede son dikiş atılmış bu son dikiş tutmadığından mı garantilemek içinmi anlamadım ben yaaa kafam çok dolu moralim çok bozukk uff ya ya tutmadıysa kontrol olsaydım bi en azından tutmuş olsa tutmadıysa o doktora güvenip nasıl geçici yaptırırım bidaha parayı nasıl bulururm deli olcammmmm!!!!!!!!!!!

Niye tutmadığını düşünüyosun tatlım,kötü düşünme.. Ol kontrolünü tutmadıysa zaten doktorun son dikişi atar.

çok güzel bi haber yaa şimdi gördüm bu minikperim adına çok çok sevindimm :) inş hep mutlu olur darısı herkesin başına:79:

Niye tutmadığını düşünüyosun tatlım,kötü düşünme.. Ol kontrolünü tutmadıysa zaten doktorun son dikişi atar.

cnm tutmadıysa o doktora güvenip nasıl geçci yaptırmaya güveneyim mecbur başka doktor bulurum çünkü baştan sağma yaptı gvenmekmi bidaha asla büyük konuşmayayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…