yok canım bende kanama olmamıştı, acı da yoktu, ama genel anestezinin bi sersemliği vardı, bide o bölgemde gerginlik hissediodum. bide ben akşam üzeri yaptırıp eve gelmiştim, o gece çok sıtma tuttu beni, çok üşüdüm.. anesteziden mi yoksa sinir bozukluğundan mı bilemiyorum... yorganın altından çıkamadım.. şimdi kına öncesi de öyle olursam diye korkuyorum ama hareket kısıtlılığımı fln hatırlamıom ya pek..

çok olmuş ertesi günde olmuş
aa hadi yaa, onun flep de tutmuştu zaten çoğu.. o yüzden çok kanamıştır bence..

tutmadı diye düşünme canım.. minikperimin flep tutmuştu ama alt kısımda biyerde tam tutmayan biyer varmış, orası için 1-2 dikiş atıldı son gün. eğer aynı doktora gidersen tekrar ücret alacağını sanmıyorum. minikperimden 2.de ücret aldı mı acaba..

kınayla düğün arasında gün yokmu canım

Eski zamanlarda bir kral,saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş,kendisi de pencereye oturmuştu.Bakalım neler olacak diye gözlüyor.Ülkenin en zengin tüccarları,en güçlü kervancıları,saray görevlileri birer birer gelmişler,sabahtan öğlene kadar.Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girmişler.Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirmiş.Halkından bu kadar vergi alıyor,ama yolları temiz tutamıyor diye.Sonunda bir köylü çıka gelmiş.Saraya meyve ve sebze getiriyormuş.Sırtındaki küfeyi yere indirmiş iki eli ile kayaya sarılmış ve ıkına sıkına itmeye başlamış.Kan ter içinde kalmış ama sonunda kayayı da yolun kenarına çekmiş.Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereymiş ki,kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu görmüş.
Keseyi açmış ve kese altın doluymuş.Bir de kralın notu varmış içinde.'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.'diyormuş.
Köylü,bügün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
'Her engel,yaşam koşullarımızı daha da iyileştirecek bir fırsattır.'

Öyle paylaşamak istedim sizlerle kızlar...

Kızlaaarrrrrr uzun zamandır foruma giremiyordum minikperime çok sevindim :) canım benim çok mutlu olsun inşallah darısı hepimizin başına o kadar stres sıkıntı çekti minikperim ama bak şimdi hepsinin unutmuştur bile çokmutlu oldum bende murat beye gidicem bu güzel haberi almak beni de rahatlattı sıra esn19 arkadaşımın güzel haberlerini almakta şimdi :) Hepimiz hayırlısıyla kurtulucaz yüzümüz gülecek ben inanıyorum isteyerek ya da istemeyerek yasadıgımız bu olayın hesabını kımseye vermekzorunda degılız ama ne yazıkkı yasamayan anlamıyor bızı ben artık hiç üzmüyorum kendımı cünkü öyle ınsanlar gördüm kı kızım dıye ahkam kesip her hafta baska adamalrın koynundan cıkan ınsanlar var hepsınden daha temiziz biz hepsinden daha masumuz zaman zaman aklıma gelıp üzülsem de kendımı motıve edıyorum süreklı düsünmüyorum günü geldıgınde gıdıcem operasyonu yaptırıcam ve hersey son bulacak dıye düsündüğüm gıbı kolay gecer inşallh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarımız bir olsun canlarımmm

kınayla düğün arasında gün yokmu canım
maalesef yok canım

sağol tatlımm, inşallah ben de minikperim gibi iyi haberler veririm size.. sonra sırayla bütün arkadaşlarım tabi..

Kizlaaarrrr benim icin yazdiklariniZi okudum tesekkurler tum guzel dilekleriniz icin... Duygulandim cok, sizleri cok seviyorum tum dualarim sizinle olacak. Bu olay basima gelince omru hayatimda yurudugum bana upuzun gelen yolu aglayarak yurumustum, belki o 15-20 dakikalik yol benim ruhumda bedenimde onarilmaz derin yaralar acmisti. Uzun zaman oldu yiller birer birer degilde beser beser gecmisti o kadar yorgundum. O zamanlardada demistim bigun gececek bunlar bi gun iyilesecegim yeniden gulmeyi ogrenecegim. İste ben yeniden gulmeye basladim iyiki forumu kesfetmisim iyiki sizler varsiniz, iyiki bana murat beyi oneren forumdan bir arkadasim var ve iyiki murat bey tanimisim asistanini tanimisim. Dualariniz icin sizden, hosgorusu cabasi ve destegi icin murat bey ve hakime hanimdan Allah binkere razi olsun... Ve ve elanurum tatli bebisim iyiki seni tanimisim, iyiki benim bitanecik arkadasimsin seni cok seviyorummm ben. Tum detaylari en kisa zamanda yazicam, telefonla zor yaziliyor. Kocaman opuyorum hepinizi...

bitanem bende seni çok seviyorum bu forum sayesinde bende seni tanıdım iyiki tanımışım bitanesin sen mutluluğun tadını çıkar sen şimdi döndüğünde yazarsın

canımmm benim yaa, bu sıkıntılı günlerimde senin şu yazın nasıl içimi ferahlatıyor anlatamam sana... sen de iyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni iyi tatiller

Minikperim sen atlattın çok şükür bu günleri çok ama çok mutlu ol artık hiçbirşeyi düşünme ve dualarını bizden esirgeme lütfen canım iyi tatiller :)

canımm benim çok ama çok sevindim seninde bu dertten kurtulmana inşallah darısı buradaki bütün arkadaşlarımızın başına.. onlar içinde dua ediyorum. hiç korkmayın korktuğumuz kadar büyük bir dert değil.. o geceyi atlattıktan sonra kendine dönüp bakıyorsun neden bu kadar sıkıntı yaptım diye.. Allah hepinizin yardımcısı olsun,,,

aynen canım o kadar sıkıntı yapılacak bir durum yok!!
allah yardımcınız olsun

günaydınnnnnnn kızlarrr sıra geldi yaşadıklarımı yazmaya......flepten sonra demiştim ıkınınca birazcık açıklık var diye....işte 2 dikiş atılması için düğünden önce gittiğimde ayna koyup eve gelince bakınca orası tamamen kapalıydı..ıkınınca bile açılmıyordu....flep bence gerekli kızlar....çünkü eskisi gibi değildi flepten sonra çok daralmıştı...benim 3-4 parçaydı parçalar yoktu flepten sonra.... 2 dikiş atıldıktan sonra ise o küçük nohut kadar delik bile kapanmıştı...düğünümde doya doya oynadım....hareketlerimi kısmadım...fotoğraf çekimi dışarda oldu..çimlere otur kalk zıpla bilmem ne daha bir sürü faliyette bulundum :) sadece orayı kuru tuttum....ilk gece zor geçti....biraz özel olacak ama yazıcam burda bir sürü şeyi paylaştık...kesinlikle girmedi darlıktan kan geldi tatmin edici derecede...ve sonraki 5 ilişkidede kan geldi....hatta ilk ilişkide kayganlığı sağlamak için bişiler sürmüştük ona rağmen ilişki olmadı...bir yere kadar oldu...daha ilerisi olamadı giremedi (offff utandımm)...tabi kan geldi...birde çok acıdı...çok daralmış.....bence vajina kanal boyunca daraltmış...sadece girişte değil daha derinlerdede doktor bey birşeyler yapmış...çünkü hissettim...sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz kızlar...evimde internetim yok...anca gündüzleri yazabilirim

cnm ilk ilişkine göre flepten sonra daha çok acı oldu dimi beraberlik esnasında.. Ben de yeni yaptırdım ve doktra sordum evet daha zor olur dedi girişi kapatıyoruz dedi,korkyorum açıkçası. yeni yaptırdığm için önerilerine açığım tatlım.. bir de gelen kan koyu muydu pembe mi cnm?

bir de cnm tuttuktan sonra artık hareketlerine dikkat etmen gerekmedi dimi? yoksa ilişkiye kadar dikkat et mi dedi doktor?

canım ilk ilişkimde çokçok az hissettim acı bile değildi hissetmedim desem yeridir...ama şimdi çok acıdı....baya baya acıdı hatta...kan açık enkti...canlı kırmızıydı rengi..ama durunca..bi kaç gün kahve olmuş rengi ama buda doğal sonuçta ama 1-2 gün botunca canlı kırmızı olarak kaldı...sonrakilerde pembe geldi...pembe kırmızı arası

canım flepten sonra doktorum bana. tuttu dedikten sonra...sporda yaptım ağdada yaptırdım...bana üstüne basa basa kısma hareketlerini rahat ol dedi...düşün artık ben kondisyon bisikletine bind,im ağırlık kaldırdım...mekik koşu her şeyi yaptım.....ben kendim dikkat ettim doktor öyle demesine rağmen...ama çokda kısmadım..haziran gibi iyice saldım valla..her şeyi yaptım

Bütün sıkıntı tutana kadar yani.. Bende bi atlatsaydım hayırlısıyla.. Benim doktorum flepten sonra 5-6 ay iyileşme süreci var dedi ilişki olmamalı dedi sende de öyle demiş miydi cnm,kimi doktorlar 2 ay sonra ilişki yaşanabilir diyo anlamadım ki..

canım 6 ay çok ya..bana öyle bişey demedi .... 40 gün sonra gittim tuttu dedi...dedim hareketlerimi kısıtlayayımmı yok...gerek yok..kısıtlama falan yapma dedi..ama ben kendim pipirikliyim...kendim dikkat ettim...benim rahat geçti....hatta 9 martta yaptırdım nisanın sonuna doğru operasyon olduğumu bile unutmuştum rahattım makul ölçülerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…