yok canım bende kanama olmamıştı, acı da yoktu, ama genel anestezinin bi sersemliği vardı, bide o bölgemde gerginlik hissediodum. bide ben akşam üzeri yaptırıp eve gelmiştim, o gece çok sıtma tuttu beni, çok üşüdüm.. anesteziden mi yoksa sinir bozukluğundan mı bilemiyorum... yorganın altından çıkamadım.. şimdi kına öncesi de öyle olursam diye korkuyorumcanım murat bey hareket kısıtlaması yapmana gerek yok demiş hatta doktorun yanındaki bayan bugün senin günün dilediğin gibi eğlen demiş kanaması hiç olmamış dikişten sonra hareket zorluğu olmamış canım sende bilirsin aslında nasıldı sen yaptırdığında kanama falan olmuşmuydu
aa hadi yaa, onun flep de tutmuştu zaten çoğu.. o yüzden çok kanamıştır bence..çok olmuş ertesi günde olmuş
tutmadı diye düşünme canım.. minikperimin flep tutmuştu ama alt kısımda biyerde tam tutmayan biyer varmış, orası için 1-2 dikiş atıldı son gün. eğer aynı doktora gidersen tekrar ücret alacağını sanmıyorum. minikperimden 2.de ücret aldı mı acaba..kızlarrr mnik perime çok sevndm.bende flep oldum.tutmadı diye düşünyrm.yani ne varsa geçicidemi var kızlar paralarımız boşunamı gidiyor.minik perimede son dikiş atılmış bu son dikiş tutmadığından mı garantilemek içinmi anlamadım ben yaaa kafam çok dolu moralim çok bozukk uff ya ya tutmadıysa kontrol olsaydım bi en azından tutmuş olsa tutmadıysa o doktora güvenip nasıl geçici yaptırırım bidaha parayı nasıl bulururm deli olcammmmm!!!!!!!!!!!
yok canım bende kanama olmamıştı, acı da yoktu, ama genel anestezinin bi sersemliği vardı, bide o bölgemde gerginlik hissediodum. bide ben akşam üzeri yaptırıp eve gelmiştim, o gece çok sıtma tuttu beni, çok üşüdüm.. anesteziden mi yoksa sinir bozukluğundan mı bilemiyorum... yorganın altından çıkamadım.. şimdi kına öncesi de öyle olursam diye korkuyorumama hareket kısıtlılığımı fln hatırlamıom ya pek..
aa hadi yaa, onun flep de tutmuştu zaten çoğu.. o yüzden çok kanamıştır bence..
tutmadı diye düşünme canım.. minikperimin flep tutmuştu ama alt kısımda biyerde tam tutmayan biyer varmış, orası için 1-2 dikiş atıldı son gün. eğer aynı doktora gidersen tekrar ücret alacağını sanmıyorum. minikperimden 2.de ücret aldı mı acaba..
maalesef yok canımkınayla düğün arasında gün yokmu canım
sağol tatlımm, inşallah ben de minikperim gibi iyi haberler veririm size.. sonra sırayla bütün arkadaşlarım tabi..Kızlaaarrrrrr uzun zamandır foruma giremiyordum minikperime çok sevindim :) canım benim çok mutlu olsun inşallah darısı hepimizin başına o kadar stres sıkıntı çekti minikperim ama bak şimdi hepsinin unutmuştur bile çokmutlu oldum bende murat beye gidicem bu güzel haberi almak beni de rahatlattı sıra esn19 arkadaşımın güzel haberlerini almakta şimdi :) Hepimiz hayırlısıyla kurtulucaz yüzümüz gülecek ben inanıyorum isteyerek ya da istemeyerek yasadıgımız bu olayın hesabını kımseye vermekzorunda degılız ama ne yazıkkı yasamayan anlamıyor bızı ben artık hiç üzmüyorum kendımı cünkü öyle ınsanlar gördüm kı kızım dıye ahkam kesip her hafta baska adamalrın koynundan cıkan ınsanlar var hepsınden daha temiziz biz hepsinden daha masumuz zaman zaman aklıma gelıp üzülsem de kendımı motıve edıyorum süreklı düsünmüyorum günü geldıgınde gıdıcem operasyonu yaptırıcam ve hersey son bulacak dıye düsündüğüm gıbı kolay gecer inşallh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarımız bir olsun canlarımmm
Kizlaaarrrr benim icin yazdiklariniZi okudum tesekkurler tum guzel dilekleriniz icin... Duygulandim cok, sizleri cok seviyorum tum dualarim sizinle olacak. Bu olay basima gelince omru hayatimda yurudugum bana upuzun gelen yolu aglayarak yurumustum, belki o 15-20 dakikalik yol benim ruhumda bedenimde onarilmaz derin yaralar acmisti. Uzun zaman oldu yiller birer birer degilde beser beser gecmisti o kadar yorgundum. O zamanlardada demistim bigun gececek bunlar bi gun iyilesecegim yeniden gulmeyi ogrenecegim. İste ben yeniden gulmeye basladim iyiki forumu kesfetmisim iyiki sizler varsiniz, iyiki bana murat beyi oneren forumdan bir arkadasim var ve iyiki murat bey tanimisim asistanini tanimisim. Dualariniz icin sizden, hosgorusu cabasi ve destegi icin murat bey ve hakime hanimdan Allah binkere razi olsun... Ve ve elanurum tatli bebisim iyiki seni tanimisim, iyiki benim bitanecik arkadasimsin seni cok seviyorummm ben. Tum detaylari en kisa zamanda yazicam, telefonla zor yaziliyor. Kocaman opuyorum hepinizi...
canımmm benim yaa, bu sıkıntılı günlerimde senin şu yazın nasıl içimi ferahlatıyor anlatamam sana... sen de iyi ki varsın, iyi ki tanıdım seniKizlaaarrrr benim icin yazdiklariniZi okudum tesekkurler tum guzel dilekleriniz icin... Duygulandim cok, sizleri cok seviyorum tum dualarim sizinle olacak. Bu olay basima gelince omru hayatimda yurudugum bana upuzun gelen yolu aglayarak yurumustum, belki o 15-20 dakikalik yol benim ruhumda bedenimde onarilmaz derin yaralar acmisti. Uzun zaman oldu yiller birer birer degilde beser beser gecmisti o kadar yorgundum. O zamanlardada demistim bigun gececek bunlar bi gun iyilesecegim yeniden gulmeyi ogrenecegim. İste ben yeniden gulmeye basladim iyiki forumu kesfetmisim iyiki sizler varsiniz, iyiki bana murat beyi oneren forumdan bir arkadasim var ve iyiki murat bey tanimisim asistanini tanimisim. Dualariniz icin sizden, hosgorusu cabasi ve destegi icin murat bey ve hakime hanimdan Allah binkere razi olsun... Ve ve elanurum tatli bebisim iyiki seni tanimisim, iyiki benim bitanecik arkadasimsin seni cok seviyorummm ben. Tum detaylari en kisa zamanda yazicam, telefonla zor yaziliyor. Kocaman opuyorum hepinizi...
Kizlaaarrrr benim icin yazdiklariniZi okudum tesekkurler tum guzel dilekleriniz icin... Duygulandim cok, sizleri cok seviyorum tum dualarim sizinle olacak. Bu olay basima gelince omru hayatimda yurudugum bana upuzun gelen yolu aglayarak yurumustum, belki o 15-20 dakikalik yol benim ruhumda bedenimde onarilmaz derin yaralar acmisti. Uzun zaman oldu yiller birer birer degilde beser beser gecmisti o kadar yorgundum. O zamanlardada demistim bigun gececek bunlar bi gun iyilesecegim yeniden gulmeyi ogrenecegim. İste ben yeniden gulmeye basladim iyiki forumu kesfetmisim iyiki sizler varsiniz, iyiki bana murat beyi oneren forumdan bir arkadasim var ve iyiki murat bey tanimisim asistanini tanimisim. Dualariniz icin sizden, hosgorusu cabasi ve destegi icin murat bey ve hakime hanimdan Allah binkere razi olsun... Ve ve elanurum tatli bebisim iyiki seni tanimisim, iyiki benim bitanecik arkadasimsin seni cok seviyorummm ben. Tum detaylari en kisa zamanda yazicam, telefonla zor yaziliyor. Kocaman opuyorum hepinizi...
canımm benim çok ama çok sevindim seninde bu dertten kurtulmana inşallah darısı buradaki bütün arkadaşlarımızın başına.. onlar içinde dua ediyorum. hiç korkmayın korktuğumuz kadar büyük bir dert değil.. o geceyi atlattıktan sonra kendine dönüp bakıyorsun neden bu kadar sıkıntı yaptım diye.. Allah hepinizin yardımcısı olsun,,,
canım flepten sonra doktorum bana. tuttu dedikten sonra...sporda yaptım ağdada yaptırdım...bana üstüne basa basa kısma hareketlerini rahat ol dedi...düşün artık ben kondisyon bisikletine bind,im ağırlık kaldırdım...mekik koşu her şeyi yaptım.....ben kendim dikkat ettim doktor öyle demesine rağmen...ama çokda kısmadım..haziran gibi iyice saldım valla..her şeyi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?