kızlar nasılsınız ben minik peim adına çok ama çok sevdnmmm elbet bizimde yüzümüz güler kurtulurz.arkadaşlar naptıysam özel mseaj hakkımı dolduramıyorummm.msn adresimi vercem eklemek isteyenler eklesin başka çarem yok soru soran arkaşlarıma yardımcı olmak için. adresim kinmez@hotmail.com.burda daha detaylı anlatırım artık kızlarr.öpüyorum hepinizi[/QUO
özelden msj hakkı isteyen arkadaşlar http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-...sim-alani.html (Mesaj Sayısı Doldurmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı) bu bölümden 100 e tamamlayın
verdiğin linke tıkladım yabancı bi yazı çıktı cnm n eyapmam gerektiğini anlamadım sadece linke tıklamam yeterlimi
dikişlerim düşüyorinşallah tutmuştur yaaa kontrole gitseydm de farahlasaydım ya tutmadıysa ben bidaha nerden bulurum o parayı
çokkkk şükürrr yaaa, bütün haftasonu onu düşündüm dırdım, hep dua ettim.. ama bi türlü giremedim buraya, meraktan ölüyordum. sabah işe geldiğim gibi girdim ve güzel haberi gördüm..kızlar minikperim gece 4 te mesaj atmış şimdi aldım mesajı aradı konuştuk veeeee sonuç KANAMA GERÇEKLEŞMİŞçok mutluyummmmmm
Amiinnnn aminnnn,hepimize inşallahh... aynen ben de şuanki duygularımı tarif bile edemiyorummmnekadar mutlu oldum anlatmam imkansızgerçekten minikperimin bu mutluluğu okadar çok hakettiğine inanıyordum ki... allahım ona mutlu,huzurlu,çoluklu çocuklu koca bir ömür geçirmesini nasip etsin
çokkkk şükürrr yaaa, bütün haftasonu onu düşündüm dırdım, hep dua ettim.. ama bi türlü giremedim buraya, meraktan ölüyordum. sabah işe geldiğim gibi girdim ve güzel haberi gördüm..
şimdi biraz daha rahatladım kendi adıma da...
minikperimm canım arkadaşım kurtuldu, murat bey kurtardı onu.. beni de kurtaracak inşallah, inanıyorum..
Çok mutlu ol minikperimm, tatilinin tadını çıkart şimdi
Amiinnnn aminnnn,hepimize inşallahh... aynen ben de şuanki duygularımı tarif bile edemiyorummm
ya kızlar bir şey soracağım size mutlaka aranızda dr. haydar dümen'i duyan vardır . Kızlık zarıyla ilgili araştırma yaparken onun bi videosuna rastladım kalıcı kızlık zarı tamiri veya dikimi diye bir şey yoktur o yapı yırtıldığı zaman tekrar kaynama özelliğine sahip değildir diye anlatıyo. Geçiçi dikim için, olur demiş ve çoğunda kanama gerçekleşir diyo. Burdaki bazı arkadaşlarda geçici üzerinde yorum yapmış haydar dümeni destekler nitelikte kafam karıştı ya tam ve doğru bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi rica etsem? :)))
Fleep yaptırıpta son kontrolünde hiçbir işlem yaptırmadan evlenip kanaması olan da oldu. O ne o zaman?
nerden bileyim şekerim bir sürü şey söyleniyo kafam allak bullak oldu bazısı diyor son kontrolde atılan dikişler kurtarıyo gerisi yalan diye o na ne demeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?