canım 6 ay çok ya..bana öyle bişey demedi .... 40 gün sonra gittim tuttu dedi...dedim hareketlerimi kısıtlayayımmı yok...gerek yok..kısıtlama falan yapma dedi..ama ben kendim pipirikliyim...kendim dikkat ettim...benim rahat geçti....hatta 9 martta yaptırdım nisanın sonuna doğru operasyon olduğumu bile unutmuştum rahattım makul ölçülerde
günaydınnnnnnn kızlarrr sıra geldi yaşadıklarımı yazmaya......flepten sonra demiştim ıkınınca birazcık açıklık var diye....işte 2 dikiş atılması için düğünden önce gittiğimde ayna koyup eve gelince bakınca orası tamamen kapalıydı..ıkınınca bile açılmıyordu....flep bence gerekli kızlar....çünkü eskisi gibi değildi flepten sonra çok daralmıştı...benim 3-4 parçaydı parçalar yoktu flepten sonra.... 2 dikiş atıldıktan sonra ise o küçük nohut kadar delik bile kapanmıştı...düğünümde doya doya oynadım....hareketlerimi kısmadım...fotoğraf çekimi dışarda oldu..çimlere otur kalk zıpla bilmem ne daha bir sürü faliyette bulundum :) sadece orayı kuru tuttum....ilk gece zor geçti....biraz özel olacak ama yazıcam burda bir sürü şeyi paylaştık...kesinlikle girmedi darlıktan kan geldi tatmin edici derecede...ve sonraki 5 ilişkidede kan geldi....hatta ilk ilişkide kayganlığı sağlamak için bişiler sürmüştük ona rağmen ilişki olmadı...bir yere kadar oldu...daha ilerisi olamadı giremedi (offff utandımm)...tabi kan geldi...birde çok acıdı...çok daralmış.....bence vajina kanal boyunca daraltmış...sadece girişte değil daha derinlerdede doktor bey birşeyler yapmış...çünkü hissettim...sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz kızlar...evimde internetim yok...anca gündüzleri yazabilirim
canım dikişler gözükmüyor...görsem inan ben görürdüm...ayna koyup didikliyordum biliyosun:)...birde farklı şeyler isteyebilir ama sen yapmıcaksın. normal bi şekilde yapcaksın...hani bayan uzanıyor ya öyle işte....sen normal olanı yap..isteyeceğini sonra istesin. yasamadan bilinmiyor işte...çok sıkıntılı...ama İnşallah atlatacaksınız...
doktor beyin ne söylediğini burda yazmayı unuttum canım...yazayım şimdi....erkekler genelde parmakla falan uğraşırllar ..kesinlikle parmağı girmesin...ilişkiye girin dedi.....ilişki hariç elle birşeyler yapılmamalı demişti...birde kuru tut orasını dedi...birde ilişki esnasında bez kayarsan önce kendin incele dedi..sanırım düğüm açısından öyle dedi...bende bununönlemini renkli uyku seti kullanmakta buldum....başkada bir şey demedi.....
canım nihayet yaptırdın demek, geçmiş olsunNe güzel sen atlattın hepsini tatlım.. Darısı bizim başımıza inş.. İyileşme sürecimi bi atlatsam dktor tuttu dese ben de çok rahatlıcam canım.. Şu an hiç ağrım sızım yok bakalım ilerleyen zamanda ne olacak..
canımmm benim hoşgeldinnncanım eski dikişler kalmıyor....yenilerde ilişki sırasında eriyip gidiyor...bir belirti kalmıyor...eski haline dönüyor
canım nihayet yaptırdın demek, geçmiş olsuninşallah çabucak iyileşirsin...
canımmm benim hoşgeldinnn
günaydınnnnnnn kızlarrr sıra geldi yaşadıklarımı yazmaya......flepten sonra demiştim ıkınınca birazcık açıklık var diye....işte 2 dikiş atılması için düğünden önce gittiğimde ayna koyup eve gelince bakınca orası tamamen kapalıydı..ıkınınca bile açılmıyordu....flep bence gerekli kızlar....çünkü eskisi gibi değildi flepten sonra çok daralmıştı...benim 3-4 parçaydı parçalar yoktu flepten sonra.... 2 dikiş atıldıktan sonra ise o küçük nohut kadar delik bile kapanmıştı...düğünümde doya doya oynadım....hareketlerimi kısmadım...fotoğraf çekimi dışarda oldu..çimlere otur kalk zıpla bilmem ne daha bir sürü faliyette bulundum :) sadece orayı kuru tuttum....ilk gece zor geçti....biraz özel olacak ama yazıcam burda bir sürü şeyi paylaştık...kesinlikle girmedi darlıktan kan geldi tatmin edici derecede...ve sonraki 5 ilişkidede kan geldi....hatta ilk ilişkide kayganlığı sağlamak için bişiler sürmüştük ona rağmen ilişki olmadı...bir yere kadar oldu...daha ilerisi olamadı giremedi (offff utandımm)...tabi kan geldi...birde çok acıdı...çok daralmış.....bence vajina kanal boyunca daraltmış...sadece girişte değil daha derinlerdede doktor bey birşeyler yapmış...çünkü hissettim...sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz kızlar...evimde internetim yok...anca gündüzleri yazabilirim
inşallah çıkar bi yol bulursun arkadaşım ....kızlar yazdıklarınızı okudum, ben de bu operasyonu geçirmeyi düşünüyorum şubat ayı gibi ama çok korkuyorum, hiç ummadığım bi şekilde başıma geldi çünkü bu olay ve beni çok yıpratıyor aylardır
inşallah canım...Teşekkürler cnm.. Evet yaptırdım sonundainş çabuk geçsin yaaa
zaten erkekler de çok zor olacağını, hatta epey bi kan geleceğini düşünüyorlar...bu kadar zor olunca ilişkiye girmek, şüphelenmez mi karşımızdaki? ben korkuyorum kanama durmaz filan da doktora gidelim der diye :/
bu kadar zor olunca ilişkiye girmek, şüphelenmez mi karşımızdaki? ben korkuyorum kanama durmaz filan da doktora gidelim der diye :/
zaten erkekler de çok zor olacağını, hatta epey bi kan geleceğini düşünüyorlar...
ama öyle değil ki işte ... ben zaman daraldıkça daralıyorumhaklısın cnm öyle düşünüyolar ve öyle de istiyolar
evet aynen öyle, çok zor olacağını ve çok kan geleceğini sanıyor cahiller, benim istemeyerek yaşadığım ilk ilişkimde iki üç damla kan gelmişti ve karşımdaki erkek müsveddesi beni, sivilcem kanamıştır diye teselli etmeye çalışmıştı, sonra çamaşırıma damlayan kanı gösterdiğimde hiç tepki vermedi. şuan gününü gün ediyor gayet saygın bir şekilde yaşıyor. hep ben mi üzüleceğim, Allahım sen biliyorsun yaşadıklarımı, yüzümüzü kara çıkarma
ama öyle değil ki işte ... ben zaman daraldıkça daralıyorum
bana da oje sürdün çarşafa demişti pislik en çok da o koydu bana bari iftira atma işte evlenmiyosan evlenme de en azından namusuma iftira atma şimdi gününü gün ediyor egleniyor dediğin gibi hakkımı helal etmiyorum öteki dünyada sorucam onu ve mutlu olup çoculuk çocuga karışmak istiyorum artık herşeyi arkamda bırakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?