Ne güzel sen atlattın hepsini tatlım.. Darısı bizim başımıza inş.. İyileşme sürecimi bi atlatsam dktor tuttu dese ben de çok rahatlıcam canım.. Şu an hiç ağrım sızım yok bakalım ilerleyen zamanda ne olacak..

minikperi öncelikle bundan sonraki hayatından mutluluklar dilerim sana darısı başımıza inş. birşey sormak istiyorum hani düğünden önce dikiş atıyor ya çoğu doktor peki ilk gece farklı şeyler isterse belli olmazmı dikişler görünmez mi ya sende nasııl oldu kapattınmı biraz açık oldu umarım kızmazsın.

canım dikişler gözükmüyor...görsem inan ben görürdüm...ayna koyup didikliyordum biliyosun:)...birde farklı şeyler isteyebilir ama sen yapmıcaksın. normal bi şekilde yapcaksın...hani bayan uzanıyor ya öyle işte....sen normal olanı yap..isteyeceğini sonra istesin. yasamadan bilinmiyor işte...çok sıkıntılı...ama İnşallah atlatacaksınız...

İlki normal olsun deriz ne var bunda :)) sonra istediği gibi olur.. doktorun tavsiyeleri çok önemli,sana doktor ne tavsiyede bulundu tatlım..

doktor beyin ne söylediğini burda yazmayı unuttum canım...yazayım şimdi....erkekler genelde parmakla falan uğraşırllar ..kesinlikle parmağı girmesin...ilişkiye girin dedi.....ilişki hariç elle birşeyler yapılmamalı demişti...birde kuru tut orasını dedi...birde ilişki esnasında bez kayarsan önce kendin incele dedi..sanırım düğüm açısından öyle dedi...bende bununönlemini renkli uyku seti kullanmakta buldum....başkada bir şey demedi.....

Tavsiyeler önemli uyguladktan sonra problem çıkmaz heralde tatlım.. son dikiş için demiştir kontrol et diye,önceki dikişlerin zaten kalmamıştr dimi?

canım eski dikişler kalmıyor....yenilerde ilişki sırasında eriyip gidiyor...bir belirti kalmıyor...eski haline dönüyor

kızlar yazdıklarınızı okudum, ben de bu operasyonu geçirmeyi düşünüyorum şubat ayı gibi ama çok korkuyorum, hiç ummadığım bi şekilde başıma geldi çünkü bu olay ve beni çok yıpratıyor aylardır

canım nihayet yaptırdın demek, geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin...

canım eski dikişler kalmıyor....yenilerde ilişki sırasında eriyip gidiyor...bir belirti kalmıyor...eski haline dönüyor
canımmm benim hoşgeldinnn

bu kadar zor olunca ilişkiye girmek, şüphelenmez mi karşımızdaki? ben korkuyorum kanama durmaz filan da doktora gidelim der diye :/

inşallah çıkar bi yol bulursun arkadaşım ....

Teşekkürler cnm.. Evet yaptırdım sonunda inş çabuk geçsin yaaa
inşallah canım...

evet aynen öyle, çok zor olacağını ve çok kan geleceğini sanıyor cahiller, benim istemeyerek yaşadığım ilk ilişkimde iki üç damla kan gelmişti ve karşımdaki erkek müsveddesi beni, sivilcem kanamıştır diye teselli etmeye çalışmıştı, sonra çamaşırıma damlayan kanı gösterdiğimde hiç tepki vermedi. şuan gününü gün ediyor gayet saygın bir şekilde yaşıyor. hep ben mi üzüleceğim, Allahım sen biliyorsun yaşadıklarımı, yüzümüzü kara çıkarma

bana da oje sürdün çarşafa demişti pislik en çok da o koydu bana bari iftira atma işte evlenmiyosan evlenme de en azından namusuma iftira atma şimdi gününü gün ediyor egleniyor dediğin gibi hakkımı helal etmiyorum öteki dünyada sorucam onu ve mutlu olup çoculuk çocuga karışmak istiyorum artık herşeyi arkamda bırakıp

ama öyle değil ki işte ... ben zaman daraldıkça daralıyorum

Haklısın cnm biz daralmayalım da kim daralsın ( nasıl geçicez bu kadar yoldan hiç bilmiyorum kendimi evlenmiş,ilk geceyi sorunsuz bi şekilde atlatmış ve sabah olmuş vaziyette bulmak istiyorum :26:

bir şekilde çıkar ahımız, bu dünyada olmazsa ahirette. sen yaptırdın mı işlemi, ben doktor konusunda kararsızım ama 5-6 ay içinde yaptırmam gerekiyor çünkü psikolojim kaldırmıyor artık aylardır düşünmekten mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…