• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nasılsınız ben minik peim adına çok ama çok sevdnmmm elbet bizimde yüzümüz güler kurtulurz.arkadaşlar naptıysam özel mseaj hakkımı dolduramıyorummm.msn adresimi vercem eklemek isteyenler eklesin başka çarem yok soru soran arkaşlarıma yardımcı olmak için. adresim kinmez@hotmail.com.burda daha detaylı anlatırım artık kızlarr.öpüyorum hepinizi

kızlar nasılsınız ben minik peim adına çok ama çok sevdnmmm elbet bizimde yüzümüz güler kurtulurz.arkadaşlar naptıysam özel mseaj hakkımı dolduramıyorummm.msn adresimi vercem eklemek isteyenler eklesin başka çarem yok soru soran arkaşlarıma yardımcı olmak için. adresim kinmez@hotmail.com.burda daha detaylı anlatırım artık kızlarr.öpüyorum hepinizi[/QUO

özelden msj hakkı isteyen arkadaşlar http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-...sim-alani.html (Mesaj Sayısı Doldurmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı) bu bölümden 100 e tamamlayın

verdiğin linke tıkladım yabancı bi yazı çıktı cnm n eyapmam gerektiğini anlamadım sadece linke tıklamam yeterlimi

canım geçici olarak durdurmuşlar galiba şuan aktif değil ara ara dene bakalım ben ordan doldurdum mesajları kontrole gittinmi sen inşallah kurtulursun tatlım

daha gitmedim cnm daha olalı 1 ay oldu 1 ay sonra gtcem cnm özelden msj atan çok arkadaşım var operasyonumla ilgili ama cvp yazamıyrm o yüzden msnmi verdm özelden soru sormak isteyenlere çarem yoktu

Aydnl arkadasim mesajina cevap veremiyorum ama sorunun cevabi kuzenim 1 hafta once gitti ebru hocaya ama hic riskin yok dedi sukur dugununde de kanadi evet doktoruna guvenmen onemli benim de icim rahat ama yine de kanayinca ancak rahatliycaz herhalde ebru hanim bence iyi bir doktor ne zaman telfla arasam sesini duymak bile iyi geliyo bana burada da herkes memnun diye gitmistim canim senin de insallah hersey iyi olur icine siner doktorun....baska sorun varsa ancak boyle cvp verebiliyorum arkadasim....

bende coooooooooooooooookkk sevindimmm...umarım bizede nasip olurr:))))cok mutlu oldumm

dikişlerim düşüyor:(:(inşallah tutmuştur yaaa kontrole gitseydm de farahlasaydım ya tutmadıysa ben bidaha nerden bulurum o parayı

kızlar minikperim gece 4 te mesaj atmış şimdi aldım mesajı aradı konuştuk veeeee sonuç KANAMA GERÇEKLEŞMİŞ :16::16::16: çok mutluyummmmmm :8:
çokkkk şükürrr yaaa, bütün haftasonu onu düşündüm dırdım, hep dua ettim.. ama bi türlü giremedim buraya, meraktan ölüyordum. sabah işe geldiğim gibi girdim ve güzel haberi gördüm..
şimdi biraz daha rahatladım kendi adıma da...
minikperimm canım arkadaşım kurtuldu, murat bey kurtardı onu.. beni de kurtaracak inşallah, inanıyorum..
Çok mutlu ol minikperimm, tatilinin tadını çıkart şimdi :34:

nekadar mutlu oldum anlatmam imkansız :52: gerçekten minikperimin bu mutluluğu okadar çok hakettiğine inanıyordum ki... allahım ona mutlu,huzurlu,çoluklu çocuklu koca bir ömür geçirmesini nasip etsin :nazar:
Amiinnnn aminnnn,hepimize inşallahh... aynen ben de şuanki duygularımı tarif bile edemiyorummm :16::nazar:

çokkkk şükürrr yaaa, bütün haftasonu onu düşündüm dırdım, hep dua ettim.. ama bi türlü giremedim buraya, meraktan ölüyordum. sabah işe geldiğim gibi girdim ve güzel haberi gördüm..
şimdi biraz daha rahatladım kendi adıma da...
minikperimm canım arkadaşım kurtuldu, murat bey kurtardı onu.. beni de kurtaracak inşallah, inanıyorum..
Çok mutlu ol minikperimm, tatilinin tadını çıkart şimdi :34:

Amiinnnn aminnnn,hepimize inşallahh... aynen ben de şuanki duygularımı tarif bile edemiyorummm :16::nazar:

Sen de gidersen düğün öncesi bi sorun yaşayacağını sanmıyorum cnm.. Düğün öncesi kontrole giden herkesin kanaması oldu şu ana kadar çok şükür.. Kanamayanlar genelde kontrole gidemeyenler,demek ki esneme oluyo bişey oluyo işlem gerekiyo muhakkak..Gerekmezse de doktor son bi kez görmeli

ya kızlar bir şey soracağım size mutlaka aranızda dr. haydar dümen'i duyan vardır . Kızlık zarıyla ilgili araştırma yaparken onun bi videosuna rastladım kalıcı kızlık zarı tamiri veya dikimi diye bir şey yoktur o yapı yırtıldığı zaman tekrar kaynama özelliğine sahip değildir diye anlatıyo. Geçiçi dikim için, olur demiş ve çoğunda kanama gerçekleşir diyo. Burdaki bazı arkadaşlarda geçici üzerinde yorum yapmış haydar dümeni destekler nitelikte kafam karıştı ya tam ve doğru bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi rica etsem? :)))

ya kızlar bir şey soracağım size mutlaka aranızda dr. haydar dümen'i duyan vardır . Kızlık zarıyla ilgili araştırma yaparken onun bi videosuna rastladım kalıcı kızlık zarı tamiri veya dikimi diye bir şey yoktur o yapı yırtıldığı zaman tekrar kaynama özelliğine sahip değildir diye anlatıyo. Geçiçi dikim için, olur demiş ve çoğunda kanama gerçekleşir diyo. Burdaki bazı arkadaşlarda geçici üzerinde yorum yapmış haydar dümeni destekler nitelikte kafam karıştı ya tam ve doğru bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi rica etsem? :)))

Fleep yaptırıpta son kontrolünde hiçbir işlem yaptırmadan evlenip kanaması olan da oldu. O ne o zaman?

Ya kızlar size birşey soracağım .Kızlık zarıyla ilgili araştırma yaparken DR.HAyDAR DÜMEN in bir videosuna rastladım.Diyo ki "kalıcı kızlık zarı dikimi veya tamiri diye bir şey yoktur. Bu yapı tekrar birbirini tutma gibi bir özelliğe sahip değildir.Geçici dikim olabilir ve kanama gerçekleşebilir diyo ama süreyi 1-2 gün önceden olarak belirtmiş daha önce dikim olursa vücut uzun süre bu dikişleeri tutmaz atarmış. Forumda arkadaşlardan bazıları da geçici üzerine yoğunlaşırken buna bbenzer şeyler düşünmüşler Haydar dümen pek akıllı bir adama benzemez bazı insanlara göre ama ya doğru söylüyosa bu konuda bilgisi olan varsa beni de biilgilendirebilr mi özellikle operasyonu geçirmiş arkadaşlardan yardım istiyorum.:14:

Back
X