Forumunuzu uzaktan takip ediyordum.Benim yaşadıklarımı yaşadıklarınızı istemem o yüzden başıma gelenleri açık açık yazıyorum burayaBakın dusunemediginiz detaylar var....
Üniversite hayatımda hatalarım oldu.Yanlış olduklarının farkındayım ama 2kisiyle birlikte oldum.Sonra biri çıktı karşıma beni sevdi bende beni sevmesini sevdim.Aslında hayat görüşlerimiz ve hayata bakışımız farklıydı ama onla olmak yinede güzeldi.Herneyse.Bakire olup olmadIgimi sorduğunda bakire oldugumu söyledim.Çok guzel günler geçirdim onunla.Evlilikten önce sizin gibi ameliyat olacaktım.
Ama işler beklediğim gibi olmadı.Üniversiteden beni sorusturdugunu öğrendim.Bulacak die ödüm kopmaya başlamıştı.Paranoyaklastim iyice.Ne yemek yiyebiliyordum ne uyuyabiliyordum.Sonra benden facebook ve msn imi istedi .Vermezsem suphelenmeye başlardı.Mecburen verdim..Engelli listemi yeniden eklemiş ve hayatıma giren erkeklerle bi şekilde konuşmaya başlamıştı.Herşey an meselesiydi.
Daha sonra imalı olarak tehditler başladı.Bana bakire olduğunu söyledin.Eğer yalan soylemissen 2 senemi harcadin bunun bi sonucu olacak die tehdit ediyordu.Yani birşey bulursa aileme söylemekle tehdit ediyordu beni.Kendisini iki sene aldattigimdan buda benim cezam olacaktı.Aklında bu vardı.
Ben iyice gerimistim.Korktuğum başıma geldi ve birini öğrendi.O an yanıma geldiğinde aglayarakta olsa çocuğun yalan söylediğini söyledim.inanmadi.Ama gidip çocukla görüştü.Ne konuştuklarını bana hicbirzaman anlatmadı.Benden ayrıldı.Ve aileme durumu anlattı.Rezil bi durumdayım hala.Evden ise işten eve!Babam yüzüme bakmıyor.Annem destek olmaya çalışıyor ama nafile.
Ama beni en çok uzen onu kaybetmemek icin ona yalan söyledim.Ve bununla onun gözünde hem bir basit kız. Hemde pis bir yalancı oldum.Bunları size anlatmaktaki nedenim şu.Kendimizi zeki sanıyoruz ama onlarda insanlar.Kazmaya başlıyorlar geçmişimizi.Bulduklarında isehem yalancı oluyoruz hem şerefsiz..
Bana soyledigi son soz guvenebilecegi bir karısı olması gerektiği..ilişkiler dürüstlük üzerine kurulmazsa ergeç yalan ortaya çıkacaktır..Inanın çıkacaktır ve bu sizi yalancı yapacaktır.O damgayı yemek inanın aptal damgasını yemekten daha zor.Laflarinizin itibarı kalmaz.Herşey bomboş olur.Belki dürüst olsam şuan evliydim..Türkiye küçük bunu unutmayın.Yalanlar er geç açığa çıkar .Işte zor olan o zaman göreceksiniz
Ayrıca lütfen Rabbim kusurunuzu saklayın der tarzında yazılar yazmayın..Çünkü yapmaya çalıştığımız şey günah.Cikarimiz icin birine yalan söylüyoruz.Allah yalancilarin yardımcısı olmaz.
Kendimize uygun insanlar bulsak böyle olmazdı
Yaşça daha tecrübeli ve büyük olarak söylüyorum...
Dürüstlük temeline dayanmayan her ilişki er geç bitecektir..Belki 5belki 10sene ama olacak olan budur..
Bizi herseyimizle kabul edecek milyonlarca adam vardı ama yalan söyledik..söyledim...
Bizi bırakan serefsizlerden farkımız kalmaz boyle yaparsak
Dürüstlük temeline dayanmayan her ilişki er geç bitecektir..Belki 5belki 10sene ama olacak olan budur..
Bizi herseyimizle kabul edecek milyonlarca adam vardı ama yalan söyledik..söyledim...
Şimdi sen kusura bakma ama ben zaten yanlışını kabul ediyorum ve tecrübeli paylaşıyorum kimse aynı yanlışa düşmesin die
cnm bunu merak ediyorum suan yasında büyük sanırım evlilik konusune ne diyo ailen??ailenin tutumu ne peki evlendrmeyi düsûnmyolar mi sni ?o cocugu bulmadi mi baban
kızlar günlerce yazdım, karaladım, çaresizliklerimi paylaştım,çoğumuz güldük şükürler olsun ki..inşallah geri de kalanlarda gülecek..ve artık o an geldi ..yarın ankaraya gidiyorum pazartesi için ebru hocadan randevu alıcam.çünkü şu anda adetliyim.ancak duğun tarihim belli değil bizde karışığız nişanlımla ama olursa 11 kasım da olacak.herneyse herşeyi yazıcam sizlere..pazartesi gününe az kaldı .çok heyecanlıyım.doktor hanımın ağzından çıkacak her cümle benim için çok önemli.ben ve benim gibi pskopat nişanlısı olan herkesin rabbim ağzını dilini bağlasın artık ne diyeyim..kurtulalım şu sınavlardan.ahireti de bu dunyayı da çok düşünüyorum ama elimden başka şey gelmedi.keşke beni anlayabilecek birileri çıksaydı karşıma da gönül rahatlıiğıyla hazırlığımı yapsaydım,içimdeki bu stresi nişanlımdan çıkarmasaydım,anlamsızca kaçmasaydım ondan,,hayatımız boyunca inşallah rabbim bizleri utandırmaz,hatalarımızı örter,mahçup etmez.ben kendime en büyük iyiliğimi anneme söylemekle yaptım..onun duaları ve çaresizce verdiği desteği bana tek moral.şansınız varsa bunu yapın derim ama yoksa da diikkat edin kimse dost değil..kimse....
bırakması serefsiz oldugunu göstermiyor zaten .. hayatını mahvetmesi serefsiz oldgunu gösteriyor ...
cünkü kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahale edemz ..
ki babası yüzüne bakmıyormus .. düşün evinde tutyor hala bi baba bile hayatını bu kadr düşünüyorsa mahvetmyorsa o kim mi onun bakireli yüzünden hayatını cehennme cevrmesni neden oluyor??
bi erkek güveniyorsa kız bakire degilse bile . bakire sanar.. hele kan geldikten sonra ... burda bu amelytı olan cok mutlu olan arkdslarmz var .. kii biz bu forumun bu sayfalrında tecrübeli olan arkadslardan yardım alıp birbirimiz bilgilendiriyoruz.. yani bu sayfada hymenoplsti dogru mudur degil midir?
acaba kandıryormuyuz kandırmyomuyuz demiyoruz .. cnkü hepimiz ceveabını biliyoruz herkes bunun dogru olmadgnı biliyor ama biz bu yolu sectik.. kekleme yolunu ..
suc falan yok ztn ortada öyle olsa hapse falan girerdk :) benm yazımda suc var diye biseyde yazmıyor zati..
sadece o adam kim ki hayatını mahvediyor senin diyorum?? kocası degil anası babası degl sevglisi...sen bna yaln söylemssin buna karsılık senden ayrılıyorum diyeblr .. ama senin hayatını mahvederim diyip böyle sonuclar dogurursa serefsiz olur ..
ha bu arada yatmak kalkmak günah değilde...erkeklerden gizlemenin günah olacağına inanacak kadar aptal hissetmiyorum kendimi...zina yaptık biz ve sabah akşam Allah'a tövbe ediyorum dua ediyorum...
ister diktirirz ister diktirmeyiz..ister söyleriz ister söylemeyiz kocalarımıza kimi ilgilendirir ki? birine bişeymi oluyor ya anlamış değilim.....saçma sapan hikayeler türetmeyi; ders vermek namınada olsa bırakalım artık gına geldi kusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?