Evet laflarima inandiramadim doğru..bana guvenmedi..ama dışarda kim guveniyorki kızlara...Üniversitede yaşadıkları gördükleri hepimize guvenmemelerini sağlıyor.Sunuda belirteyim evet her erkek bukadar araştırmaz...

Evet yıkıp bıraktı beni..

Ama sunuda soyleyeyim.ortaokul arkadaşı benim üniversitede sinifimda çıktı.(bunları hep tanıştıktan sonra öğrendim) Babasının arkadaşı benim akrabam çıktı.Bunlar hep şans eseri o 2senede tesadüflerle öğrenildi.

Kısaca anlatmaya calistigim Su...Geçmişte birlikte olduğunuz adam belki kocanizin patronu olacak belki arkadaşı.belki hastası olacak.veya doktorsa kocanız onun hastası.yada komşunuz olacak belki...bunu deme nedenim Su..eskisi gibi degil ülke..küçüldü..kalktı mesafeler..

Benden size tavsiye dürüst olun..olmazsa olmaz...kimse 1kisi icin eğer seviosa sevgilisini bırakmaz...ama guvenmediginden bırakır....geçmişte birlikte olduğunuz kişi hayatınızın biyerinde karşınıza çıkar ve o koskoca 50senelik evliliginizde kocaniz bunu ogrenirseki emin olun öğrenecek...yalancı olacaksınız..umarım arkanızda durur öğrendiğinde çünkü ogrenecek

Yaşça daha tecrübeli ve büyük olarak söylüyorum...

Dürüstlük temeline dayanmayan her ilişki er geç bitecektir..Belki 5belki 10sene ama olacak olan budur..

Bizi herseyimizle kabul edecek milyonlarca adam vardı ama yalan söyledik..söyledim...

Bizi bırakan serefsizlerden farkımız kalmaz boyle yaparsak

Bu kadar saçma bısye duymadım . kusra bakmayında bu kadar kesın yargılarla konusamazsınız . senın sevgılın serefsızse mılletınkıde ole olmak zorunda deil. benım gecmısımı boyle arastıran adamın anlanı karslarım ben o kım ne oluo yanı ?
bu ne saygısızlık kendınızı yerın dıbıne sokturmusunuz .evlilik öncesi ilşki benı tarzım deıl ben yapmam . ama yapıpta
pişman olup bunu duzeltmek ısteyene de lafım olmaz .

Kusura bakma sende kız değilim nasılsa diye takılmış sonra keklemeye çalışmışdın şansın yaver gitmemiş.

Kusura bakma sende kız değilim nasılsa diye takılmış sonra keklemeye çalışmışdın şansın yaver gitmemiş.

Şimdi sen kusura bakma ama ben zaten yanlışını kabul ediyorum ve tecrübeli paylaşıyorum kimse aynı yanlışa düşmesin die

Hayatında bir seçim yapmışsın keklenmeyecek adama denk gelmişsin kekleseydin dünya senindi olmamış. Bende bişeyler yaşadım başka bölümlerde zaten yapmayın diyorum nacizene tavsiyem olarak.

Böyle diktirip kendimi alınıp satılan mal gibi görmem benim seçimimi başkasına ödetmem kimseyede kendimi ezdirmem ben buyum niye olmadığım biri davranayım ömrümü adayacağım adamı ilk günden aldatayım. Yaptınmı arkasında duracaksın.

Seni birakan serefsiz degilmis bence cunku seni uyarmis. Sormus defalarca. Buna ragmen hala bakireyim demissin onunda zoruna gitmis. Askindan olsede yalancilarla olmak istemiyor erkekler ve artik farkindalar bakire kiz kalmadiginin. Hep sunu savunuyorum; zeki bir erkek o isleme ragmen bir kizin bakire olup olmadigini anlar. O anladiginda yerin dibine girmek istemiyorsaniz boyle bir islem yaptirmayin. Ben de acikca durustlukten yanayim. Eger ki durust oldugunuzda adam kabul etmiyorsa, iste bu onun serefsiz oldugunu gosterir. Olaki bakire olmadiginiz halde bakireyim diyor ve o bunu anladiktan sonra birakiyorsa bu onun serefsiz oldugunu gostermez. Iliskilerde once durustluk sonra sadakat sonra da anlayis bunlar olmadigi surece zaten yapilan evliliklerin bitmesi kacinilmazdir.

Umarim dogru insani bulursunuz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

bırakması serefsiz oldugunu göstermiyor zaten .. hayatını mahvetmesi serefsiz oldgunu gösteriyor ...
cünkü kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahale edemz ..
ki babası yüzüne bakmıyormus .. düşün evinde tutyor hala bi baba bile hayatını bu kadr düşünüyorsa mahvetmyorsa o kim mi onun bakireli yüzünden hayatını cehennme cevrmesni neden oluyor??

bi erkek güveniyorsa kız bakire degilse bile . bakire sanar.. hele kan geldikten sonra ... burda bu amelytı olan cok mutlu olan arkdslarmz var .. kii biz bu forumun bu sayfalrında tecrübeli olan arkadslardan yardım alıp birbirimiz bilgilendiriyoruz.. yani bu sayfada hymenoplsti dogru mudur degil midir?
acaba kandıryormuyuz kandırmyomuyuz demiyoruz .. cnkü hepimiz ceveabını biliyoruz herkes bunun dogru olmadgnı biliyor ama biz bu yolu sectik.. kekleme yolunu ..

cnm senden bişey rica etsem..doktora geçici olması durumunda iplerin düşmesi riskini sorarmsın?böyle bir risk varmı?o iplere o anda noluyor mesela?sorarsan çok sevinirim

Karşındakine birlikte olmak için evet diyorsan suçlu yoktur iki tarafda istiyor çünki. Sonradan erkek ve toplum suçlanıyor "Ayy diktireyim" ler başlıyor.

suc falan yok ztn ortada öyle olsa hapse falan girerdk :) benm yazımda suc var diye biseyde yazmıyor zati..

sadece o adam kim ki hayatını mahvediyor senin diyorum?? kocası degil anası babası degl sevglisi...sen bna yaln söylemssin buna karsılık senden ayrılıyorum diyeblr .. ama senin hayatını mahvederim diyip böyle sonuclar dogurursa serefsiz olur ..

Bak bu konuda haklısın işte muhtemelen sinirle hareket etmiştir. Sen öyleysen bende bunu yaparım diyerek hak ettiğini düşünerek. Adam olan zaten yapmaz.

Suç derken genel olarak söyledim klasik erkek ve toplum yalanını ima etmiştim.

Son düzenleme:
herksin kızlıgı kendinedir bi yerde .. aslında burda bu olay basına gelen herkes aynı seyi düşünyr.. iş sadce evlilige gelince seçimlerimz farklı yoksa kimse kimseye zorla bişey yaptrmadı zamnında ..

ben kendm için dedim yasım cok küçüktü ..
bi yerde zoraki oldu diye .. ama cekip gitseydim zorla da olmazdı yanii..
insan fazla sevmemeli hele küçük yasta cok sevipte ...
karsındaki adam kendime bişey yaprm olmazsa dediginde onun olmamalı ..
bu yazıları okuyan genc kızlarmz aynı hatalra düşmez insallah herkes hayatında mutlu mesut olur ..:) evli ya da bekarr

dayanamadım yazıcam artık..pamukşekerli...sonu aynı kapıya çıkan benzer şeyleri yaşadık ama bana yazıların biraz tuhaf geldi...benimkini herkes öğrendi sizinkide öğrenilecek havasını ben anlamış değilim....zaten endişeliyiz amacın ne senin...napalım ömrümüzün sonuna kadar bekar mı kalalım...yada her erkeğe söyliyelim mi....Allah aşkına mantıklı konuşalım.... elbet öğrenilecek elbet yapılacak...ben şahsen bir kişiyle sadece bir kere oldu...10 tane erkekle yatıp kalkıp olayı yalamaya çevirip kendimi mimletip bu işe girişmedim....kızmayayım diyorum kızıyorum.... evet öğrenecek sonra gelip bizi öldürecekler..tüh keşke yapmasaydık...gazetelerde insanlar okuyacak...işte o ölenler biz olcaz...o zaman insanlar rahat edecek bak ortaya çıkacaktı demiştik diye..neyiin peşindesiniz...zaten canımız sıkkın...amacınız ne..bunu açıkça söyleyin sizde rahat edin bizde rahat edelim....

Öff herkes kendi hayatını yaşamıyor mu ne bu başkalarının zar zar zar derdi Herkes kendi hayatıyla ilgilensin artık..Sanki kimse hata yapmıyor hayatta bu kadar üstünüze gelinmesini ben anlamıyorum artık.

ha bu arada yatmak kalkmak günah değilde...erkeklerden gizlemenin günah olacağına inanacak kadar aptal hissetmiyorum kendimi...yatmak günah değil sanki gizlemek günah..batmışız bi kere napalım...hiç mi şansımız yok bu hayatta...

ister diktirirz ister diktirmeyiz..ister söyleriz ister söylemeyiz kocalarımıza kimi ilgilendirir ki? birine bişeymi oluyor ya anlamış değilim.....saçma sapan hikayeler türetmeyi; ders vermek namınada olsa bırakalım artık gına geldi kusucam..güzin abla tavırlarıyzla herkes kendi yarasından kaynaklanan acıları hafifletsin..yeter artık...bizim konumuz görüyorum ki içten gelen gizli kinlenmeyi ortaya çıkarmakla kalmamış...roman ve hikaye literatürünede ürünler vermeye teşvik etmiş insanları...siz içimize akıttığımız göz yaşları görmeyin nolur...yargılayın aşağılayın.....dürüst insancıklar

Son düzenleme:

Ya sen şunu yazmak zorunda bile değilsin.Kime hesap vermek zorunda hissediyorsun ki kendini? Öyle tepki geliyor ki sanki birilerinin kocasını ayarttınız da yuva yıktınız

Ben evliyim arkadaşlar şükür ki böyle bir durum yaşamadım..
ama bunu yaşayanları vede diktirmek durumunda kalanlarıda eleştirme,yargılama hakkınıda bulamıyorum kendime..
kimse büyük konuşmasın bugün bunu eleştirenlerin belkide ileride kız evladı olacak o bu durumu yaşamak zorunda kalacak..
kişi kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş...bunu yaşayıpta diktirmeyen bi sürü bayanda var demek ki diktirenlerin böyle bir mecburiyeti var ne bu aşağılamalar falan...
bize ne!!!!
allaha verecektir vermesi gereken bir hesabı varsa...
neyse allah yardımcınız olsun kızlar..
dilerim hepiniz çok mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…