Son düzenleme:

tuttu mu dedş cnm sana? bide baska bi doktora gtse ne kontrl amaclı bakire miym die??
aynayı alıp bi baksana ztn kızlk zrı hemen girişte öyle cok ilrde bi yerde degil.. iç dudkları cektirince orda karanlık bi yer olmıcak.. cok az bi delik olması gerek oluosa da ıkınınca acılmamalı ??

tuttu kanaman olur dedi bana.aynayla baktım ama bişi gözükmüyo pek bişi anlamadım.kafam karıştı burda yazılanları okuyunca((

cnm aynayla baktgnda anlşılyr ben uzun bi arastrmadan sonra emin oldum buna ..
iç dudakları cektirdgin zman yukarda idrar deligi var asagı kısımda ise vajinal griş orda ki girişin küçük olması lazım eger tuttuysa?bnm evlilk olayım yokta senin kini merak ettim o yüzden bazıları esner falan dio da o yüzden

tekrar bakıp anlamaya çalışıcam.başka bir doktora da gitmek istemiyorum.bi yerden tanıdık çıkıcak yada gören olucak diye ödüm kopuyo.dream_88 ve cloo akın beyeyaptırmıştı.onları bekliyorum.ayrıntılı sormam lazım.

cnm cloo ebru hanıma yaptırmıştı yanlış hatırlıyorsun ve kanaması oldu şükür...

çok sevindim canım benim, geçmiş olsun, kurtuldun artık, hep mutlu ol inşallah...
darısı bizim başımıza artık...

kızlar bsey sorcam ? smdi bu dikim yaparken mutlaka orda bi acıklık bırkmak zorundalr ya ..
sonucta ordan hasta oldgmzda kan gelmek zorunda bunu doktorlar nasıl ayarlıyor dikimi nasıl yapıyor bilen arkadaslar paylaşırsa sevinirimm ..

canım ben de daha once bılmıyordum...kemal hukmen le gorustum eger dıkım olursa ben nasıl wc gidecem(idrar için)...ama aydınlattı beni ıdrar delıgının farklı vajina deliğinin farklı oldugunu soyledı cızerekte anlattı bana...ve gelelım senın sorun a canım benım deri parcasını bır uctan dıger uca dıkıyorlar ve arada delikte oluyor ıcın rahat olsun ben bunu ınt..tende baya arasttrdımm..gerıye kalan benım gıbı tek sorunu para olanlar ve cesaret edıp yaptırmak dusuyor bu kadar..

Kızlar tekrar merhaba hepinize dualarınız ve desteginiz icin teker teker teşekkür ediyorum RABBİM hepinizi kurtarır inşallah bu dertten. Bütün merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz bana. Bence kalıcı yöntem diye bir yöntem yok çünkü herşey gecici yöntemde benim umdugumdan daha zor geçti ilk gün ve baya bir kanamam oldu sonraki günde az az devam etti. ve birkaç ilişki esnasındada kanamam oldu. ayrıca ilk geceden sonraki gün lavaboya gittiğimde dikimdeki ipler elime geldi. birde o gecede fark edilme olasığılı bence yok çünkü bayan ve erkek in beklentisi aynı o an o ilişkiye girebilmek ve o kanın gelmesi çünkü her iki taraf icinde farklı bir heycan ve bekleyiş var..

Canım öncelikle atlatmışşsın ya geçmiş olsun sen kime yaptırmıştın geçiçide kaç dikiş vardı nekadar sürdü o iplikleri eşin görseydi çok tehlikeli ya çok korktum sen öle deyince bide son gittiğinde para ödedinmi

geçmi olsun tatlım allah bundan sonra mutsuzluk yüzü göstermesin herşey geçicide demissin ama sen kalıcı yaptırmamışmıydın bide dikişler nasıl eline gelini iyiki yatakta falan gelmemiş bunla geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…