Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,[/,
çok sevindim kurtulduğuna, bu arada kesinlikle sana katılıyorum kalıcı diye bir şey yok çünkü bende kalıcı yaptırdım şişli med te akın beye kasım gibi bir ay sonra kontrole gittim fazlaca dikkatli davranmama rağmen doktor bey düğünden üç gün önce görmeliyim dedi ama malesef düğünden üç gün önce oraya gitmem mümkün değildi daha sonra mayısta başka bir doktora muayene oldum ve kesinlikle kanamaz dedi daha sonra bulunduğum yerde ki bu kadın doğumcu doktora geçici işlemi yaptırdım düğünden 3 gün önce ve sonuçta kanama oldu hatta oldukça zor oldu sonraki birlikteliklerimdede oldu yani bütün numara geçicide kesinlikle kalıcı yaptırmayın maddi manevi fizyolojik olarak olumsuz etkileniyorsunuz düğünden önce bulunduğunuz yerdeki kadın doğumcuları araştırın mutlaka vardır bu işlemi yapan bir tane gidin ve yaptırın çok kötü bir durum Allah CC herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi bu duruma düşürmesin çok acı .....
Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,[/,
cloo senin adına çok sevindim.inş hep mutlu olursun.balayından dönünce ayrıntıları yazarsan çok sevinirim.
çok sevindim kurtulduğuna, bu arada kesinlikle sana katılıyorum kalıcı diye bir şey yok çünkü bende kalıcı yaptırdım şişli med te akın beye kasım gibi bir ay sonra kontrole gittim fazlaca dikkatli davranmama rağmen doktor bey düğünden üç gün önce görmeliyim dedi ama malesef düğünden üç gün önce oraya gitmem mümkün değildi daha sonra mayısta başka bir doktora muayene oldum ve kesinlikle kanamaz dedi daha sonra bulunduğum yerde ki bu kadın doğumcu doktora geçici işlemi yaptırdım düğünden 3 gün önce ve sonuçta kanama oldu hatta oldukça zor oldu sonraki birlikteliklerimdede oldu yani bütün numara geçicide kesinlikle kalıcı yaptırmayın maddi manevi fizyolojik olarak olumsuz etkileniyorsunuz düğünden önce bulunduğunuz yerdeki kadın doğumcuları araştırın mutlaka vardır bu işlemi yapan bir tane gidin ve yaptırın çok kötü bir durum Allah CC herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi bu duruma düşürmesin çok acı .....
offf kafam karıştı şimdi benim.bende akın beye yaptırdım.şuanda düğün durumu yok ama olsa bile düğünden 3 gün önce gitme durumum zor olur gibime geliyor.akın bey kontrollere düzenli gel düğün zamanına kadar dedi.ama düğünden 3 gün önce çağırıyorum diye bir şey söylemedi.kime inanıcağımı şaşırdım artık((
offf kafam karıştı şimdi benim.bende akın beye yaptırdım.şuanda düğün durumu yok ama olsa bile düğünden 3 gün önce gitme durumum zor olur gibime geliyor.akın bey kontrollere düzenli gel düğün zamanına kadar dedi.ama düğünden 3 gün önce çağırıyorum diye bir şey söylemedi.kime inanıcağımı şaşırdım artık((
sen ne zaman yaptırdın akın beye. bende onu düşünüyorum ama benim de düğün tarihi belli değil. düzenli olarak kontrollere mi gitmek gerekiyormuş.
sen ne zaman yaptırdın akın beye. bende onu düşünüyorum ama benim de düğün tarihi belli değil. düzenli olarak kontrollere mi gitmek gerekiyormuş.
ben yaptıralı 9 ay oluyor.düğün olucaktı ama düğün iptal oldu.ayrıldık.iki kere kontrole gittim.en son 3 hafta önce gittim.bi sorun yok.kanaman olur ama yine arada bir kontrole gel dedi.düğün durumları olursa yine en az 2 ay önceden mutlaka gel dedi.
tuttu mu dedş cnm sana? bide baska bi doktora gtse ne kontrl amaclı bakire miym die??
aynayı alıp bi baksana ztn kızlk zrı hemen girişte öyle cok ilrde bi yerde degil.. iç dudkları cektirince orda karanlık bi yer olmıcak.. cok az bi delik olması gerek oluosa da ıkınınca acılmamalı ??
cnm aynayla baktgnda anlşılyr ben uzun bi arastrmadan sonra emin oldum buna ..
iç dudakları cektirdgin zman yukarda idrar deligi var asagı kısımda ise vajinal griş orda ki girişin küçük olması lazım eger tuttuysa?bnm evlilk olayım yokta senin kini merak ettim o yüzden bazıları esner falan dio da o yüzden
tekrar bakıp anlamaya çalışıcam.başka bir doktora da gitmek istemiyorum.bi yerden tanıdık çıkıcak yada gören olucak diye ödüm kopuyo.dream_88 ve cloo akın beyeyaptırmıştı.onları bekliyorum.ayrıntılı sormam lazım.
çok sevindim canım benim, geçmiş olsun, kurtuldun artık, hep mutlu ol inşallah...Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,
çok sevindim canım benim, geçmiş olsun, kurtuldun artık, hep mutlu ol inşallah...
darısı bizim başımıza artık...
kızlar bsey sorcam ? smdi bu dikim yaparken mutlaka orda bi acıklık bırkmak zorundalr ya ..
sonucta ordan hasta oldgmzda kan gelmek zorunda bunu doktorlar nasıl ayarlıyor dikimi nasıl yapıyor bilen arkadaslar paylaşırsa sevinirimm ..
anldm cnm tesekkr edrm .. idrar deligi ile o girişn farklı oldgnu blioyorum.. dikkatlıce bakrsan o gözküyr ztn.)
geçmi olsun tatlım allah bundan sonra mutsuzluk yüzü göstermesin herşey geçicide demissin ama sen kalıcı yaptırmamışmıydın bide dikişler nasıl eline gelini iyiki yatakta falan gelmemiş bunla geçmiş olsun cnmKızlar tekrar merhaba hepinize dualarınız ve desteginiz icin teker teker teşekkür ediyorum RABBİM hepinizi kurtarır inşallah bu dertten. Bütün merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz bana. Bence kalıcı yöntem diye bir yöntem yok çünkü herşey gecici yöntemde benim umdugumdan daha zor geçti ilk gün ve baya bir kanamam oldu sonraki günde az az devam etti. ve birkaç ilişki esnasındada kanamam oldu. ayrıca ilk geceden sonraki gün lavaboya gittiğimde dikimdeki ipler elime geldi. birde o gecede fark edilme olasığılı bence yok çünkü bayan ve erkek in beklentisi aynı o an o ilişkiye girebilmek ve o kanın gelmesi çünkü her iki taraf icinde farklı bir heycan ve bekleyiş var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?