Ben kınamıyorum istediğinizi yaşayın ama yalan dolan işine girip kadını daha fazla küçültmeyin diyorum. Sende nişandan dönendin değilmi? Yanlışmı hatırlıyorum çocuk aldıran felan herneyse sizin hayatınız ama sonra ay erkek mileti ay toplum ailem içim yapıyorum diyorsanız bu işte dalavera vardır çünki bunlar hep vardı siz umursamadınız evet dediniz. Kendinize saygınız olsun önce ezdirmeyin böyle.
 
ya sanane hee tamam bılıyodum yaptım zevk benım sefa benım beden benım, her ne olursa olsun kabul ettim yaptım ıstedıgımı yaparım sananee ..ezdiririm ezdirmem sen ve senın gıbılerı neden bağlıyo bu kadar? okur sen kendı namus bekcılıgını yap
 
maşallahın var baya da okumuş hatım etmıssın, herseyı kımın ne yassadıgını yazdıklarını aylar oncesını ıyı bılıyosun ..ne kadar ılgısız oldugun burdan belii..
 
maşallahın var baya da okumuş hatım etmıssın, herseyı kımın ne yassadıgını yazdıklarını aylar oncesını ıyı bılıyosun ..ne kadar ılgısız oldugun burdan belii..

Sizin nasıl savunmaya geçeceğinizi biliyorum malum minare kılıf denklemi o yüzden canım. Erkeklerin ağzına daha çok sakız olur belliı laflar ki daha önceki mesajlarımda da belirttim zaten. Sonra toplumda kadının yeri şöyle böyle bunu sizin gibi kadınlar yapıyor işte. Eğlence bitti evlilik var yada okul bitti eve gidiceksiniz sonuçta değil mi?
 
ya senin amacın ne ki? cok merak ediyorum öyle olsa da sanane ..
biz burda topluma bişey demedik yazıları okumussun ama hep kendi yönünden ceviriyosun arkadasım ...
biz senin üstüne geliyor myz mesela ben sana diyomuyum hani böyle erkek arkdsına söylemissn ailesiyle tanısmaya yakınken noldu kabul etti mi seni???
üzülmedin mi?? sna ne gözle baktı erkek arkadsın diyomuyum ben??
ya da güzin ablanın bi yazısı vardı sen onu okudun mu bi kız söylemiş böyle kocası kabul etmiş evlenmşler falan sonra adam kadına dokunamıyomus bile aklına hep karısının eski sevgilisiyle yasadıkları geliyormus ..

bak sen ne yaparsın biliyomusun böyle karsına cıkan insanla tanısma evresni gecirirsin 1 sene gecer ailesiyle tanscagn zaman söylersn kabul etmez bu böyle baya bi gider .. sonra bu ögrenenler dikkat et pamukseker gibi ailene söylemesin senin gecmiişini ..

ama senin korkun yok degil mi ??
bnce sen hemen suan söyle ben bakire degilm die bakalım ailen ne dicek evlilik konunda kızım seni alan olur dicek mi ???

aha bunlarda gercekler tabi basbatı bi aileden gelmiyor san :)
 

benım savunmam yok arkadasım ..sevdım guvendım bende ıstedım oldu bıttı..senın tabırınle eger eglence gozuyle bakıyor olsaydım su anda umrum dısı olur onume gelenle ısımı halleder köşeme cekılırdım, öylesi de çok bunu da gayet ıı bılıyosundur sen..
 

Maden öyle yaparken aklın nereydi bunları biliyormuşsun baya sonradanmı ailen felan aklına geldi.

Ben dürüst oldum o karaktere değil zara takıldı kaldı onun kaybı olduğum gibi kabul etmeyecekse ne işim olur o insan ile ? Ee onunda belki sizin gibi eşi olacak bakireyim diye kekleyecek biri.

Sen pamukşeker diyorsunda böyle diktirip kekleyen arkadaşlarımdan ortaya yalanı çıkanda oldu sizin eşinizde ortağı yada ortakları ile karşılaşmasın dikkat edin videonuz felan olmasın sağda solda iki yüzlü olmak kolay değil hee bu konuda.
 

Acelw etmeseydin o zaman ikinizin ortak kararı ileride ne olacağını hiçmi düşünmedin ? Evleneceğin adama yazık değilmi bunun vebalini oma çektiriyorsun. Burada senin o dediğini yapanlarda var zaten Jade gibi... O yüzden hep genel konuştum ben.
 

maşşalh sataşmadığın kişi kalmamış arkdşım forumda bktm da bi çok konuda sen.insanlarla uğraşacğına kendi işine baksan nasıl olurinsanlara yardım edeceğine hep yargılamış dalga geçmişssin.. itamam sen söyle açkca her şeyi bakalım kabul edecekler mi onu da geçtim kabul etse bile ilerde yüzüne vurmayacağının,ailene söylemeyeceğiniz garantisi var mı hep bunun korkusuyla yaşayacksın k.bakma da bu hayatta kızlık zarı kaza ile yırtılanlrda var bi şey yapmadan onlar bile söylese hangi erkek inanır buna.
 

Bana inanmasa yol alır gider zara değer verenler sizin gibi diktiririm diyenlere denk geliyordur muhtemelen. Kaza ile olana vs. sizin gibiler yüzünden inanmazlar her şeyi yapıp diktiriyolar gibi sözler sizlerin eseri değilmi? Bahaneler aynı "ailem için" "psikolojim için" "toplum" vs. vs. klasik yalanlar yaparken yoktu ama birden peydah oldu bu olgular ne diyeyim sizim hayat biçiminiz yaşadınız yaşayacağınızı evlilik vakti yada ünv.bitti eve gitme vakti geldi. Tecavüze uğramayan yada kaza geçirmeyen yok zaten. Mesajlarıma iyi bakamadın sanırım neyi savumduğumu algılayamamışsın yada diğerleri gibi çarpıtma yoluna girdin.
 

nihali bana bi tanıdığımı hatırlatıyosun. o da senin gibi düşünüyodu. en az 3 kişiyle yatmadan evlenmem beni kabul eden böyle kabul etsin diyodu.

her erkek arkadaşına da söylerdi bakire olmadığını. adamlar seni böyle kabul ediyorum der 5-6 ay takılıp giderdi.
şimdi o tanıdık, evlenecek birini bulma umuduyla yanıp tutuşuyo. hala aynı mı düşünüyo bilmiyorum. nedense onu hatırlattın.

hem sanane biz burda ister kendimizi kandırırız ister karşımızdaki insanı. sanane!!! ben seni bağlayan bişey göremiyorum.
sadece bir kere yapılan bir hata için neden bütün ömrümü karalar bağlayarak geçireyim? sen de bi kere yapmış olsaydın suçluluk duygusu hissederdin bizim gibi.
yaşadıkların bizi ilgilendirmez. bizim yaşadığımızda seni ilgilendirmez. forumu gereksiz yazılarınla meşgul etme. kimsenin senden fikir istediği yok.
 
Son düzenleme:
 

birincisi benim hiç ilişkim olmadı ama zartım yırtıldı işte ilşki dışı da yırtılıyo muş dimi ..ee ama senin olmuş şimdi ben kalkıp seni yargılayım o zaman iyi mi dersin buna.insanlar küçük yaşta hata yapabilir burdaki arkdşlarda yapmış oalbilir o cahillikle kandırıldılar vs olabilir bende yapabilirdim napalımm ben onların yanındayım ama yargılaıyorum senin gibi..
 
Son düzenleme:

Sana katılıyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama ne yapacaksın sekülerleşen Türkiye'de ne yazık ki zinayı normatif göstermeye çalışıyorlar.
 
Sana katılıyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama ne yapacaksın sekülerleşen Türkiye'de ne yazık ki zinayı normatif göstermeye çalışıyorlar.

söylemeyin kardeşim sizden bişey isteyen oldu mu? kendinize bakın önce.
nihali gelmiş yok şöyle yok böyle ahkam kesiyo ama o da bakire değil.
ve eminim içten içe o da yaptırmak zorunda olduğunu biliyodur. yoksa bu forumda ne işi var.
 
Son düzenleme:


yaptırdım canım ben EBRU hanımı tavsiye ediyorum kesinlikle.. ben kalıcı yaptırdım ama tutumadı sanırım ki geçicide oldum .. sana tavsiyemde kalıcı yaptırıp psikolojini bozma geçici ol ve kısa sürede kurtul şuanki aklım olsaydı ben kesinlikle öyle yaptırırdım canım..
 

aklıma yatan ebru hanım bir de burda kemal hukmen var erkek dıye pek bırsey anlatamıyorsun...canım peki kalıcıyı kac ay oncesınden yaptın?benım evlılık nısan yok sımdılık...bir arkadasım soyledi bana kalıcı yaptırsan tutmayabılır sureklı kuru tutman gerekır ta evlenen kadar eger sende akıntı varsa oluyorsa tutmaz zaten benım akıntım cok oluyor bu ara bıraz durdu..ben dıyorum psıkolojım daha rahat olur kalıcı yapsam artık kalıcıya guvenım kalmadı acıkcası ne ye karar verecem bılmıyrm öyle işte canım tek korkum dugun oncesi denk getıremezsem diye
 

Yazdıklarımı oku anlarsın aslında ne demek istediğimi. Ben buyum ya niye millete yalan söyliyeyim sizin gibi evlenmek için evleneyim ? Ben öyle numara yapamam senin gibi bakire ayağına yatıp kimseyi kandıramam yalan üzerine evlilik kuramam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…