cnm sen ebru hanıma gidicektin nasılsn suan?? naptn randevu alıcm demştn cnmm
sakın KINAMAYIN ..çünkü kınadığınız şey başınıza gelmeden ÖLMEZSİNİZ!...Hz.muhammed (s.a.v)..buraya ahkam kesmeye gelenler bence bır an evvel sussunlar..çözüm üretecek konuşşsun.kınayanlar yarın bır gun evlatlarınız olacak!..soyledıgınız her bır söze dikkat edin derim.çünkü bende sizlerin düştüğü boş konuşma gibi büyük bir hataya zamanında düştüm.şimdide derdime derman arıyorum..çok merak ediyorsanız okuyun sonrada x tuşunuza basın ve sayfanızı kapatın.ben bu sayfaya sizin boyunuzdan büyük yazdıklarınızı,eleştirilerinizi okumaya gelmiyorum ..aynı sorunu yaşayan herkeste bunu söyleyecektir..bızlerle aşık atacağınıza dürüst,yalansız ilişkilerinizde mutlu olmanın yollarını arayın,sevgilinizle kocanızla eğlenin..yeter !
canım ben pazartesi gidicem inşallah.daha randevumu almadım.bilgilendiricem merak etmeyin.:)
maşallahın var baya da okumuş hatım etmıssın, herseyı kımın ne yassadıgını yazdıklarını aylar oncesını ıyı bılıyosun ..ne kadar ılgısız oldugun burdan belii..
Sizin nasıl savunmaya geçeceğinizi biliyorum malum minare kılıf denklemi o yüzden canım. Erkeklerin ağzına daha çok sakız olur belliı laflar ki daha önceki mesajlarımda da belirttim zaten. Sonra toplumda kadının yeri şöyle böyle bunu sizin gibi kadınlar yapıyor işte. Eğlence bitti evlilik var yada okul bitti eve gidiceksiniz sonuçta değil mi?
ya senin amacın ne ki? cok merak ediyorum öyle olsa da sanane ..
biz burda topluma bişey demedik yazıları okumussun ama hep kendi yönünden ceviriyosun arkadasım ...
biz senin üstüne geliyor myz mesela ben sana diyomuyum hani böyle erkek arkdsına söylemissn ailesiyle tanısmaya yakınken noldu kabul etti mi seni???
üzülmedin mi?? sna ne gözle baktı erkek arkadsın diyomuyum ben??
ya da güzin ablanın bi yazısı vardı sen onu okudun mu bi kız söylemiş böyle kocası kabul etmiş evlenmşler falan sonra adam kadına dokunamıyomus bile aklına hep karısının eski sevgilisiyle yasadıkları geliyormus ..
bak sen ne yaparsın biliyomusun böyle karsına cıkan insanla tanısma evresni gecirirsin 1 sene gecer ailesiyle tanscagn zaman söylersn kabul etmez bu böyle baya bi gider .. sonra bu ögrenenler dikkat et pamukseker gibi ailene söylemesin senin gecmiişini ..
ama senin korkun yok degil mi ??
bnce sen hemen suan söyle ben bakire degilm die bakalım ailen ne dicek evlilik konunda kızım seni alan olur dicek mi ???
aha bunlarda gercekler tabi basbatı bi aileden gelmiyor san :)
benım savunmam yok arkadasım ..sevdım guvendım bende ıstedım oldu bıttı..senın tabırınle eger eglence gozuyle bakıyor olsaydım su anda umrum dısı olur onume gelenle ısımı halleder köşeme cekılırdım, öylesi de çok bunu da gayet ıı bılıyosundur sen..
Acelw etmeseydin o zaman ikinizin ortak kararı ileride ne olacağını hiçmi düşünmedin ? Evleneceğin adama yazık değilmi bunun vebalini oma çektiriyorsun. Burada senin o dediğini yapanlarda var zaten Jade gibi... O yüzden hep genel konuştum ben.
maşşalh sataşmadığın kişi kalmamış arkdşım forumda bktm da bi çok konuda sen.insanlarla uğraşacğına kendi işine baksan nasıl olurinsanlara yardım edeceğine hep yargılamış dalga geçmişssin.. itamam sen söyle açkca her şeyi bakalım kabul edecekler mi onu da geçtim kabul etse bile ilerde yüzüne vurmayacağının,ailene söylemeyeceğiniz garantisi var mı hep bunun korkusuyla yaşayacksın k.bakma da bu hayatta kızlık zarı kaza ile yırtılanlrda var bi şey yapmadan onlar bile söylese hangi erkek inanır buna.
Maden öyle yaparken aklın nereydi bunları biliyormuşsun baya sonradanmı ailen felan aklına geldi.
Ben dürüst oldum o karaktere değil zara takıldı kaldı onun kaybı olduğum gibi kabul etmeyecekse ne işim olur o insan ile ? Ee onunda belki sizin gibi eşi olacak bakireyim diye kekleyecek biri.
Sen pamukşeker diyorsunda böyle diktirip kekleyen arkadaşlarımdan ortaya yalanı çıkanda oldu sizin eşinizde ortağı yada ortakları ile karşılaşmasın dikkat edin videonuz felan olmasın sağda solda iki yüzlü olmak kolay değil hee bu konuda.
Acelw etmeseydin o zaman ikinizin ortak kararı ileride ne olacağını hiçmi düşünmedin ? Evleneceğin adama yazık değilmi bunun vebalini oma çektiriyorsun. Burada senin o dediğini yapanlarda var zaten Jade gibi...
ılerıde ne olacagını dusunmedım evlenecegım adamada yazık ve ya değil ben bunun hesabını sana vermıcem allaha verıcem razıyım kabulum bu hatamı telafı etmenın yollarına bakıyorum.nasıl yaptıgım durust olup olmadıgım yalan soyledıgım vs vs her neyse senı ılgılendırmez..töbe aşa allahmısın sen yok gunahı vebalı dıye bana gelmıs burda caka satıyosun.herseyın ne oldugunu herkes bılıyo.merak etme ne kadar buyuk veballerın altına gırıldıgının herkes farkında tek sen bılır kısı degılsın yanı.dinden anlayan da sen değilsin .sen sımdı boyle dedın dıyemilletin alklı basıma geldı hay yaşa dememızımı beklıyosun?? sen dıyene kdr farkında degılmıydık bız bunların? nedır neyın peşindesin.senı bu kadar ılgılendırmeyen konuları basından berı neden takıp edıyosun? nıcın?? kadınlar hamamına cevırdınız yaa.bu forumun başlığı bellii...burda kızlık zarı operasyonu dıktırıcek olan kısılerın vıcdanı olarak dusunup neler yapmaları gerektıgı konuuslmuyo.oyle bı baslık ac.sana destek verenlrıde topla orda yaz dur merak eden gelır okur zaten.
Bana inanmasa yol alır gider zara değer verenler sizin gibi diktiririm diyenlere denk geliyordur muhtemelen. Kaza ile olana vs. sizin gibiler yüzünden inanmazlar her şeyi yapıp diktiriyolar gibi sözler sizlerin eseri değilmi? Bahaneler aynı "ailem için" "psikolojim için" "toplum" vs. vs. klasik yalanlar yaparken yoktu ama birden peydah oldu bu olgular ne diyeyim sizim hayat biçiminiz yaşadınız yaşayacağınızı evlilik vakti yada ünv.bitti eve gitme vakti geldi. Tecavüze uğramayan yada kaza geçirmeyen yok zaten. Mesajlarıma iyi bakamadın sanırım neyi savumduğumu algılayamamışsın yada diğerleri gibi çarpıtma yoluna girdin.
Bana inanmasa yol alır gider zara değer verenler sizin gibi diktiririm diyenlere denk geliyordur muhtemelen. Kaza ile olana vs. sizin gibiler yüzünden inanmazlar her şeyi yapıp diktiriyolar gibi sözler sizlerin eseri değilmi? Bahaneler aynı "ailem için" "psikolojim için" "toplum" vs. vs. klasik yalanlar yaparken yoktu ama birden peydah oldu bu olgular ne diyeyim sizim hayat biçiminiz yaşadınız yaşayacağınızı evlilik vakti yada ünv.bitti eve gitme vakti geldi. Tecavüze uğramayan yada kaza geçirmeyen yok zaten. Mesajlarıma iyi bakamadın sanırım neyi savumduğumu algılayamamışsın yada diğerleri gibi çarpıtma yoluna girdin.
Sana katılıyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama ne yapacaksın sekülerleşen Türkiye'de ne yazık ki zinayı normatif göstermeye çalışıyorlar.
canım sen bu işlemi yaptın mı..ben kararsiz kaldım evlenmeden once(gecici) mi yoksa simdi (Kalıcı) mı yapayım dıye eylul ayında param tam olacak ben eskısehrdeyım burda kemal hukmen var...ankarada ebru zulfıkaroglu var hangısı dıye sasırdım kaldım
yaptırdım canım ben EBRU hanımı tavsiye ediyorum kesinlikle.. ben kalıcı yaptırdım ama tutumadı sanırım ki geçicide oldum .. sana tavsiyemde kalıcı yaptırıp psikolojini bozma geçici ol ve kısa sürede kurtul şuanki aklım olsaydı ben kesinlikle öyle yaptırırdım canım..
söylemeyin kardeşim sizden bişey isteyen oldu mu? kendinize bakın önce.
nihali gelmiş yok şöyle yok böyle ahkam kesiyo ama o da bakire değil.
ve eminim içten içe o da yaptırmak zorunda olduğunu biliyodur. yoksa bu forumda ne işi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?