• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba
konuya tesadüfen denk geldim okudum birkaç sayfa
ve gerçekten üzüldüm biz kadınlar bir damla kan için
bunalımlara giriyoruz ilk gece korkusu yaşıyoruz kız olanda yaşıyo olmayanda
ama erkekler biz erkeklerin geçmişini sorduğumuzda yattım yaptım iyi o zaman tecrübeli erkek iyi olur deniyor toplumda
peki o neden bedel ödemiyor bana haramsa onada haram ben evliyim 1 yaşında kızım var ben böyle bi şey yaşamadım fakat
olaki kızım böyle bişey yaşarsa asla ona bedel ödetmem sevmek günahmı arzulamak günahmı hadi onuda geçtim tecavüze uğrayanlar napsın yaa
neden bu kadar toplumumuz kızlık zarı meraklısı oldu bi adam adamsa seviyosa beni ben olduğum için sevmeli namus bir damla kanda değildir namus beyindedir
şöyle düşünelim birlikte olmak dışında herşeyi yaşayan insanlar var hatta sokak ortasındaa eee onlar evleniyolar bi damla kan geliyo namuslular eeee hayatında sevmiş ama bi kademe ilerisine gitmiş bi insan bi damla kan için hayalleri bitiyor psikolojisi bozuluyor erkek napıyo hayatına devam ediyo ona soran yok geçmişini gerçekten çok üzülüyorum allah hepinizin karşısına sizi gerçekten siz olarak seven birilerini çıkarsın rabbim bu mübarek günde hepinizi çok mutlu etsin hayat sizin yolunuzu istediğiniz gibi çizin nasıl mutlu olacaksanız her koyun kendi bacağından asılır ahirette herkes cezasını çeker biz kadınlar günah keçisiyiz bu dünyada peki ya erkekler işte ozaman durup düşünmek lazım hepinizi tebrik ediyorum pişmansınız tövbe ediyosunuz bunu alışkanlık haline getirmemişsiniz bence kızlık zarı olan ama birlikte olmadan herşeyi yapan diğer kızlardan daha şerefli ve karekterlisiniz hepinize dua edicem allah yolunuzu açık etsin

mrb kızlar ben 10 gün önce flep yöntemi oldum.izmirde oldum m.alihanlğluna oldum.ama olmaz olaydım bi operasyon bu kadarmı kötü geçer o kadar acı duydumki anlatamam çok ağladım uyuşturmadı sanırım bnm o bölgeyi.bende sizler gibi evlilik hayali kurarken bu geldi başıma.çok pişmanım çok üzgünüm büyük travma altındayım.her günüm gözyaşı.erkek arkdşım beni ortada bıraktı başkasıyla evlendi.mecbur gttm operasyonu ama keşke daha iyi bi doktoa olsaydım yaşadığım ile yakın die oldum ama çok pişmanım.dikişlerim tutmadı sanırım herşey baştan sağmaydı doktor durmadan azarladı beni bi soru bile soramadım kızlar bide 1900 tl para verdim.bu olayın başıma geldiğine yanayım gördüğüm muameleyimi adam kasap gibi doğradı beni resmen ya.anlatamam size kızlar dikşlerim tutmadı eminim hiç iyi bi doktor değil.bende sizler gibyim acımı paylaşmak istedim sorcaklarınız varsa sorablrsiniz kızlar.

canım öncelikle çok üzüldüm izmirde başka araştırdığın doktor varmıydı yani keşke ona değilde şuna gitseydin dediğin varmı ben çok kararsızım ya lütfen bana yardım et senden gelicek haberi bekliyorum bende en kısa sürede gidicemm özelden msj hakkın varsa at lütfen

arkadaşlar merhaba
ama erkekler biz erkeklerin geçmişini sorduğumuzda yattım yaptım iyi o zaman tecrübeli erkek iyi olur deniyor toplumda
peki o neden bedel ödemiyor bana haramsa onada haram ben evliyim 1 yaşında kızım var ben böyle bi şey yaşamadım fakat
olaki kızım böyle bişey yaşarsa asla ona bedel ödetmem sevmek günahmı arzulamak günahmı hadi onuda geçtim tecavüze uğrayanlar napsın yaa
neden bu kadar toplumumuz kızlık zarı meraklısı oldu bi adam adamsa seviyosa beni ben olduğum için sevmeli namus bir damla kanda değildir namus beyindedir
şöyle düşünelim birlikte olmak dışında herşeyi yaşayan insanlar var hatta sokak ortasındaa eee onlar evleniyolar bi damla kan geliyo namuslular eeee hayatında sevmiş ama bi kademe ilerisine gitmiş bi insan bi damla kan için hayalleri bitiyor psikolojisi bozuluyor erkek napıyo hayatına devam ediyo ona soran yok geçmişini gerçekten çok üzülüyorum allah hepinizin karşısına sizi gerçekten siz olarak seven birilerini çıkarsın rabbim bu mübarek günde hepinizi çok mutlu etsin hayat sizin yolunuzu istediğiniz gibi çizin nasıl mutlu olacaksanız her koyun kendi bacağından asılır ahirette herkes cezasını çeker biz kadınlar günah keçisiyiz bu dünyada peki ya erkekler işte ozaman durup düşünmek lazım hepinizi tebrik ediyorum pişmansınız tövbe ediyosunuz bunu alışkanlık haline getirmemişsiniz bence kızlık zarı olan ama birlikte olmadan herşeyi yapan diğer kızlardan daha şerefli ve karekterlisiniz hepinize dua edicem allah yolunuzu açık etsin
bencede katılıyorum sana kızlık zarına zarar gelmeden hamile kalan bir çok kişi var
deme ki kızlık zarı bozulmayan herkes namuslu değilmiş

canım teşekkür ederim yazdıkların duygulandırdı beni..işte böyle üstümüze geliyorlar.....sanki kendileri sütten çıkmış akkaşıkmış gibi

canım teşekkür ederim yazdıkların duygulandırdı beni..işte böyle üstümüze geliyorlar.....sanki kendileri sütten çıkmış akkaşıkmış gibi

öyle deme minikperim bizim toplumumuzda kızlık zarın varsa istersen sezeryanla çocuk doğur yine de bakiresin namuslusun.

kimsenin beni yargılamaya hakkı yok. buraya insanlar beni yargılasın diye yorum yazmıyorum. konunun adı ankara da hymenoplasti oldum. buraya yazanların demekki böyle bi geçmişleri var. yoksa niye yazsınlar. demi ama? bu arada pamukşeker yazdıkların bilgisayarında kayıtlı herhalde kopyala yapıştır yapmışsın diğer konuda da. kendi mutsuz hayatına dön sen. bizim hayatımız seni ilgilendirmez.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
ÖNCELİKLE ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM ve söylecegım hıc bıseyde yok bu yorumunu okuduktan sonra tesekkur ederım.....

herkesin hayatı kendine kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek sonunda arkadaşım sen öyle yaşamış olabilirsin herkes senin yaşadığını yaşamak zorunda değilki ayrıca herkesin senin kadar aklı var başına neler gelebileveğini biliyor nasihata kimsenin ihtiyacı yok..

başkalarının acılarıyla uğraşmayı,yargılamayı çok seviyor milletimin insanları.burdaki herkesin başına bi şey gelmiş bi şekilde olan olmuş bir de siz böyle yaparak insan mı olmuş oluyorsunuz..hayatakıp gidiyor hayat boyunca böyle mi kalalım niye mutlu olmayalım..hayatımızın sonuna kadar acılarımızın yasını mı tutalım..insan hayatı için her şeyi yapar siz yargılayanlar başınıza gelse sizlerde yapardınız şimdi burda gelip de edebiyat yapmayın :47:

arkadaşlarımızı yargılamadan önce nasıl bir ülkede yaşadığımız düşünmeliyiz bence. bu ülke kan gelmedi diye gencecik kızların öldürüldüğü bir ülke. bunu yapmazsa belki ömür boyu başına kakılacak, ahlaksız muamelesi görecek. kendisi için hayati risk taşımıyorsa , sosyal çevresi bunu yapmasını gerektiriyorsa yapsın tabi. zor bir durum mutlu olsun hepsi de...

herkesin hayatı kendine kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek sonunda arkadaşım sen öyle yaşamış olabilirsin herkes senin yaşadığını yaşamak zorunda değilki ayrıca herkesin senin kadar aklı var başına neler gelebileveğini biliyor nasihata kimsenin ihtiyacı yok..

canım sen bu işlemi yaptın mı..ben kararsiz kaldım evlenmeden once(gecici) mi yoksa simdi (Kalıcı) mı yapayım dıye eylul ayında param tam olacak ben eskısehrdeyım burda kemal hukmen var...ankarada ebru zulfıkaroglu var hangısı dıye sasırdım kaldım

arkadaşlarımızı yargılamadan önce nasıl bir ülkede yaşadığımız düşünmeliyiz bence. bu ülke kan gelmedi diye gencecik kızların öldürüldüğü bir ülke. bunu yapmazsa belki ömür boyu başına kakılacak, ahlaksız muamelesi görecek. kendisi için hayati risk taşımıyorsa , sosyal çevresi bunu yapmasını gerektiriyorsa yapsın tabi. zor bir durum mutlu olsun hepsi de...

ben kendi adıma konusayım:benim için hayat riski tasıyor ben bunu yapmazsam ileride ve daha daha ilerisinden korktugum ıcın bunu yapmak mecburıyetındeyım..evet kımsenın kımseyı yargılama hakkına sahip degıl olamaz da zaten...biliyorum belki yanlışşş bır sey dogru degıl ama mecbursam baska care var mı?( yok tabi.).ben nerden bılecem karsımdaki kişi çagdas,anlayıslı bırı olacak...dilerim rabbim hepimizin yardımcısı olur...çok sevdim olmadı gitti baskasıyla evlendi...evet bende gunlerce aglıyorum zırlıyorum ama ne care olan oldu yapacak tek sey var oda bu ıslem dua ediyorum tıp ilerledi ya cozumu olmasaydı o zaman ne olurdu dusunemıyorum bileben de yaptırcagım ama ne zaman hangı doktor kafam karsıtı bütünleme sınavlarıma bıle calısamıyrum bu durum benı cökerttii..

ben kendi adıma konusayım:benim için hayat riski tasıyor ben bunu yapmazsam ileride ve daha daha ilerisinden korktugum ıcın bunu yapmak mecburıyetındeyım..evet kımsenın kımseyı yargılama hakkına sahip degıl olamaz da zaten...biliyorum belki yanlışşş bır sey dogru degıl ama mecbursam baska care var mı?( yok tabi.).ben nerden bılecem karsımdaki kişi çagdas,anlayıslı bırı olacak...dilerim rabbim hepimizin yardımcısı olur...çok sevdim olmadı gitti baskasıyla evlendi...evet bende gunlerce aglıyorum zırlıyorum ama ne care olan oldu yapacak tek sey var oda bu ıslem dua ediyorum tıp ilerledi ya cozumu olmasaydı o zaman ne olurdu dusunemıyorum bileben de yaptırcagım ama ne zaman hangı doktor kafam karsıtı bütünleme sınavlarıma bıle calısamıyrum bu durum benı cökerttii..

kımse kımsenın hayatına karısmasın bır zahmet! öldügunüzde baskalarının yerıne hesap vermeyeceksınız. kendı hayatınızın hesabını vereceksınız. bu olayları elbette onaylamıyoruz ama kınamıyoruzda. dönsun herkes bır aynaya baksın. hata ve tovbe ınsanlar ıcındır. Allah affeder ya da affetmez. bızı ılgıendıren bı durum var mı???????????

başkalarının acılarıyla uğraşmayı,yargılamayı çok seviyor milletimin insanları.burdaki herkesin başına bi şey gelmiş bi şekilde olan olmuş bir de siz böyle yaparak insan mı olmuş oluyorsunuz..hayatakıp gidiyor hayat boyunca böyle mi kalalım niye mutlu olmayalım..hayatımızın sonuna kadar acılarımızın yasını mı tutalım..insan hayatı için her şeyi yapar siz yargılayanlar başınıza gelse sizlerde yapardınız şimdi burda gelip de edebiyat yapmayın :47:

Edebiyat yapma diyorsunda edebiyatı sen yapmıyormusun? Bende aynı durumdayım sizin gibi değilim. Başınıza gelen nedir siz evet demediniz mi kendiniz onay vermediniz mi ? Şimdi ailem var toplum şöyle iki yüzlülük ve sahtekarlık işte arkasında dursanız bu toplumda kadın bu halde olmaz zaten şimdi duygusal şantajlar kelime oyunları.Burada bir kişi ile olan yok adı çıkanda var şu da var bu da var genel olarak konuşuyorum.

Sizin karakterinizde bu ben kendi görüşümü yazıyorum ki siz en ince ayrıntısına kadar hesaplamışsınız tutmazsa böyle yalan var yok şöyle yalan var. İlk gündem aldatın eşinizi zaten muhim olan nikahı bastırmak bırakın bizim başımıza ne geldi mutlu olmak istiyoruz nidalarını.

sen öyle düşünüyosun biz böyle düşünyrz bu kadr yaptıgnın arkasındaysan nickle yazma isim soy isimle yorum yap o vakit..
sanırsam sen bu olayı baya bi olgun bi şekklde evet deyip demissin ben öyle evvet gel hadi birlkte olalım havalrında degildim hani bunu da bil ..

eger suan arkama bakıp 4 yıl önce yaptıgm cocukluk cgnda yaptgm bi hata için pşman oluyorsam bu ameliyatı olmamda aham saham bi kandırmaca yok yani...
sonucta kanunlara göre bile 18 yasından küçük bir kızın rızası olsa bile karsı tarafa suc veriliyor hapse giriyor. demekki o yaslardaki kızın rızası olsa da orta da kız acısından ters giden bişeyler var degil mi?? bunu da düşünmek lazım .. eger öyle olmazsa amann kızın rızası varmıs cezaya falan gerek yok derlerdi ..

bence sunu da kabul etmek lazım kızlar öyle cinsel istekleri için birlkte olmayrlar sevdkleri için ..
erkek acsndan yorum dahi yapmyrm

sen öyle düşünüyosun biz böyle düşünyrz bu kadr yaptıgnın arkasındaysan nickle yazma isim soy isimle yorum yap o vakit..
sanırsam sen bu olayı baya bi olgun bi şekklde evet deyip demissin ben öyle evvet gel hadi birlkte olalım havalrında degildim hani bunu da bil ..

eger suan arkama bakıp 4 yıl önce yaptıgm cocukluk cgnda yaptgm bi hata için pşman oluyorsam bu ameliyatı olmamda aham saham bi kandırmaca yok yani...
sonucta kanunlara göre bile 18 yasından küçük bir kızın rızası olsa bile karsı tarafa suc veriliyor hapse giriyor. demekki o yaslardaki kızın rızası olsa da orta da kız acısından ters giden bişeyler var degil mi?? bunu da düşünmek lazım .. eger öyle olmazsa amann kızın rızası varmıs cezaya falan gerek yok derlerdi ..

bence sunu da kabul etmek lazım kızlar öyle cinsel istekleri için birlkte olmayrlar sevdkleri için ..
erkek acsndan yorum dahi yapmyrm

Yeni bahanen hayırlı olsun 18 yaşından küçüktüm. İnşallah kocanız yada aileniz gerçek sizi hiç öğrenmez ne diyeyim. Senin bahsettiğin yaşlarda geleceğini düşünüp sevsemde yapmam diyenlerde var unutma.

Hayat sizin keyif sizin kandırın yada her ne sıfat takıyorsanız ama sonra demeyin toplum böyle diye.

Senin yorumlarınada baktım acaba ikinci yaptığımızdamı kandırdı yok şu yok bu defalarca bilinçli olarak yapmışsın işte nasıl kandırdı ben bilmiyordun oluyor.

Son düzenleme:
hic bir yazımda toplum böyle demedm ben ...

toplumdan banane .. beni kendi ailem ilgilendrir ..snra da evlenecgm kşi hoş öyle biri olur mu blmyrm sana göre bahanedr .. benm için böyle...

bahane olsa kanunlar buna göre düzenlenmezdi .( nokta)

sakın KINAMAYIN ..çünkü kınadığınız şey başınıza gelmeden ÖLMEZSİNİZ!...Hz.muhammed (s.a.v)..buraya ahkam kesmeye gelenler bence bır an evvel sussunlar..çözüm üretecek konuşşsun.kınayanlar yarın bır gun evlatlarınız olacak!..soyledıgınız her bır söze dikkat edin derim.çünkü bende sizlerin düştüğü boş konuşma gibi büyük bir hataya zamanında düştüm.şimdide derdime derman arıyorum..çok merak ediyorsanız okuyun sonrada x tuşunuza basın ve sayfanızı kapatın.ben bu sayfaya sizin boyunuzdan büyük yazdıklarınızı,eleştirilerinizi okumaya gelmiyorum ..aynı sorunu yaşayan herkeste bunu söyleyecektir..bızlerle aşık atacağınıza dürüst,yalansız ilişkilerinizde mutlu olmanın yollarını arayın,sevgilinizle kocanızla eğlenin..yeter !

ayrıca sizlerinde dürüstlüğüne inanmıyorum..madem bu kadar uzaksınız ne okuyosunuz , neden bakıyorsunuz, demekk ki sizlerinde yaranız var, kuyruğunuza basan olmuş ,nedir bu ya ,kimle , neyle aşık atıyosunuz.bu neyin egosu, ders vermek size mi düştü, siz kimsiniz ya ??ssankı sizin kocanızı sevgilinizi kandırıyoruz..başkalarının namus bekçiliğine yeltenmeyin, hakim gibi yargılamayın, herkes yaşadığından mesul,herkes kabullenmiş, yaşanmış bitmiş, boş çenelerinizi kapatın da bizler de işimize bakalım

Back
X