geçmi olsun tatlım allah bundan sonra mutsuzluk yüzü göstermesin herşey geçicide demissin ama sen kalıcı yaptırmamışmıydın bide dikişler nasıl eline gelini iyiki yatakta falan gelmemiş bunla geçmiş olsun cnm
Canım öncelikle atlatmışşsın ya geçmiş olsun sen kime yaptırmıştın geçiçide kaç dikiş vardı nekadar sürdü o iplikleri eşin görseydi çok tehlikeli ya çok korktum sen öle deyince bide son gittiğinde para ödedinmi
Amin canım inşallah.. Evet başta kalıcı yaptırdım ama 4 gün öncesinden tekrar gittim ve o zaman yeniden dikiş atıldı.. ertesi gün geldi canım lavaboya gittiğimde çok şükür öncede gelse zaten bişey anlaşılmazdı bence çünkü normal bir ip değil eşimin anlayacağını düşünmüyorum açıkcası..
EBRU ZÜLFÜKAROĞLUNA yaptırdım ben canım kaç dikiş oldugunu bilmiyorum ama ebru hanım bir tane dedi ama bence fazla vardı çünkü ben işlem sonrası baktım ve baktığımda zarın etrafı tamamen kapalıydı ve daha önceki gibi bir açıklık yoktu.. hatta son gün bile baktım bir değişiklik varmı açılma var mı diye..
Amin canım inşallah.. Evet başta kalıcı yaptırdım ama 4 gün öncesinden tekrar gittim ve o zaman yeniden dikiş atıldı.. ertesi gün geldi canım lavaboya gittiğimde çok şükür öncede gelse zaten bişey anlaşılmazdı bence çünkü normal bir ip değil eşimin anlayacağını düşünmüyorum açıkcası..
EBRU ZÜLFÜKAROĞLUNA yaptırdım ben canım kaç dikiş oldugunu bilmiyorum ama ebru hanım bir tane dedi ama bence fazla vardı çünkü ben işlem sonrası baktım ve baktığımda zarın etrafı tamamen kapalıydı ve daha önceki gibi bir açıklık yoktu.. hatta son gün bile baktım bir değişiklik varmı açılma var mı diye..
Kızlar tekrar merhaba hepinize dualarınız ve desteginiz icin teker teker teşekkür ediyorum RABBİM hepinizi kurtarır inşallah bu dertten. Bütün merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz bana. Bence kalıcı yöntem diye bir yöntem yok çünkü herşey gecici yöntemde benim umdugumdan daha zor geçti ilk gün ve baya bir kanamam oldu sonraki günde az az devam etti. ve birkaç ilişki esnasındada kanamam oldu. ayrıca ilk geceden sonraki gün lavaboya gittiğimde dikimdeki ipler elime geldi. birde o gecede fark edilme olasığılı bence yok çünkü bayan ve erkek in beklentisi aynı o an o ilişkiye girebilmek ve o kanın gelmesi çünkü her iki taraf icinde farklı bir heycan ve bekleyiş var..
mrb kızlar ben 10 gün önce flep yöntemi oldum.izmirde oldum m.alihanlğluna oldum.ama olmaz olaydım bi operasyon bu kadarmı kötü geçer o kadar acı duydumki anlatamam çok ağladım uyuşturmadı sanırım bnm o bölgeyi.bende sizler gibi evlilik hayali kurarken bu geldi başıma.çok pişmanım çok üzgünüm büyük travma altındayım.her günüm gözyaşı.erkek arkdşım beni ortada bıraktı başkasıyla evlendi.mecbur gttm operasyonu ama keşke daha iyi bi doktoa olsaydım yaşadığım ile yakın die oldum ama çok pişmanım.dikişlerim tutmadı sanırım herşey baştan sağmaydı doktor durmadan azarladı beni bi soru bile soramadım kızlar bide 1900 tl para verdim.bu olayın başıma geldiğine yanayım gördüğüm muameleyimi adam kasap gibi doğradı beni resmen ya.anlatamam size kızlar dikşlerim tutmadı eminim hiç iyi bi doktor değil.bende sizler gibyim acımı paylaşmak istedim sorcaklarınız varsa sorablrsiniz kızlar.
cloo sevindim canım senin adına ama ipler konusuna canım çoksıkıldı((((...banada düğünden 1 gün önce tek bi dikiş atılacak..çok heycanlıyım düğüne 1 aydan az kaldı...ölcem artık heyecandan...... ((((
Forumunuzu uzaktan takip ediyordum.Benim yaşadıklarımı yaşadıklarınızı istemem o yüzden başıma gelenleri açık açık yazıyorum burayaBakın dusunemediginiz detaylar var....
Üniversite hayatımda hatalarım oldu.Yanlış olduklarının farkındayım ama 2kisiyle birlikte oldum.Sonra biri çıktı karşıma beni sevdi bende beni sevmesini sevdim.Aslında hayat görüşlerimiz ve hayata bakışımız farklıydı ama onla olmak yinede güzeldi.Herneyse.Bakire olup olmadIgimi sorduğunda bakire oldugumu söyledim.Çok guzel günler geçirdim onunla.Evlilikten önce sizin gibi ameliyat olacaktım.
Ama işler beklediğim gibi olmadı.Üniversiteden beni sorusturdugunu öğrendim.Bulacak die ödüm kopmaya başlamıştı.Paranoyaklastim iyice.Ne yemek yiyebiliyordum ne uyuyabiliyordum.Sonra benden facebook ve msn imi istedi .Vermezsem suphelenmeye başlardı.Mecburen verdim..Engelli listemi yeniden eklemiş ve hayatıma giren erkeklerle bi şekilde konuşmaya başlamıştı.Herşey an meselesiydi.
Daha sonra imalı olarak tehditler başladı.Bana bakire olduğunu söyledin.Eğer yalan soylemissen 2 senemi harcadin bunun bi sonucu olacak die tehdit ediyordu.Yani birşey bulursa aileme söylemekle tehdit ediyordu beni.Kendisini iki sene aldattigimdan buda benim cezam olacaktı.Aklında bu vardı.
Ben iyice gerimistim.Korktuğum başıma geldi ve birini öğrendi.O an yanıma geldiğinde aglayarakta olsa çocuğun yalan söylediğini söyledim.inanmadi.Ama gidip çocukla görüştü.Ne konuştuklarını bana hicbirzaman anlatmadı.Benden ayrıldı.Ve aileme durumu anlattı.Rezil bi durumdayım hala.Evden ise işten eve!Babam yüzüme bakmıyor.Annem destek olmaya çalışıyor ama nafile.
Ama beni en çok uzen onu kaybetmemek icin ona yalan söyledim.Ve bununla onun gözünde hem bir basit kız. Hemde pis bir yalancı oldum.Bunları size anlatmaktaki nedenim şu.Kendimizi zeki sanıyoruz ama onlarda insanlar.Kazmaya başlıyorlar geçmişimizi.Bulduklarında isehem yalancı oluyoruz hem şerefsiz..
Bana soyledigi son soz guvenebilecegi bir karısı olması gerektiği..ilişkiler dürüstlük üzerine kurulmazsa ergeç yalan ortaya çıkacaktır..Inanın çıkacaktır ve bu sizi yalancı yapacaktır.O damgayı yemek inanın aptal damgasını yemekten daha zor.Laflarinizin itibarı kalmaz.Herşey bomboş olur.Belki dürüst olsam şuan evliydim..Türkiye küçük bunu unutmayın.Yalanlar er geç açığa çıkar .Işte zor olan o zaman göreceksiniz
Ayrıca lütfen Rabbim kusurunuzu saklayın der tarzında yazılar yazmayın..Çünkü yapmaya çalıştığımız şey günah.Cikarimiz icin birine yalan söylüyoruz.Allah yalancilarin yardımcısı olmaz.
Kendimize uygun insanlar bulsak böyle olmazdı[/QUOT
canım olaya bide şu yönden bak bu adam sana gerçekten güvenmemiş neden eskileri araştırma gereği duymuşki neden o insanlarla konuşma gereği duymuş sen gerçekten bakire olsaydın bu senin zoruna gitmezmiydi şimdi sen kendini suçlu hissettiğin için bu sana normal gelmiş bence onunda sana bunu yapmaması gerektibiz bi hata yaptık ve bir daha hata yapmamak için bu yola başvuruyoruz kimse masum değil hayatta
Forumunuzu uzaktan takip ediyordum.Benim yaşadıklarımı yaşadıklarınızı istemem o yüzden başıma gelenleri açık açık yazıyorum burayaBakın dusunemediginiz detaylar var....
Üniversite hayatımda hatalarım oldu.Yanlış olduklarının farkındayım ama 2kisiyle birlikte oldum.Sonra biri çıktı karşıma beni sevdi bende beni sevmesini sevdim.Aslında hayat görüşlerimiz ve hayata bakışımız farklıydı ama onla olmak yinede güzeldi.Herneyse.Bakire olup olmadIgimi sorduğunda bakire oldugumu söyledim.Çok guzel günler geçirdim onunla.Evlilikten önce sizin gibi ameliyat olacaktım.
Ama işler beklediğim gibi olmadı.Üniversiteden beni sorusturdugunu öğrendim.Bulacak die ödüm kopmaya başlamıştı.Paranoyaklastim iyice.Ne yemek yiyebiliyordum ne uyuyabiliyordum.Sonra benden facebook ve msn imi istedi .Vermezsem suphelenmeye başlardı.Mecburen verdim..Engelli listemi yeniden eklemiş ve hayatıma giren erkeklerle bi şekilde konuşmaya başlamıştı.Herşey an meselesiydi.
Daha sonra imalı olarak tehditler başladı.Bana bakire olduğunu söyledin.Eğer yalan soylemissen 2 senemi harcadin bunun bi sonucu olacak die tehdit ediyordu.Yani birşey bulursa aileme söylemekle tehdit ediyordu beni.Kendisini iki sene aldattigimdan buda benim cezam olacaktı.Aklında bu vardı.
Ben iyice gerimistim.Korktuğum başıma geldi ve birini öğrendi.O an yanıma geldiğinde aglayarakta olsa çocuğun yalan söylediğini söyledim.inanmadi.Ama gidip çocukla görüştü.Ne konuştuklarını bana hicbirzaman anlatmadı.Benden ayrıldı.Ve aileme durumu anlattı.Rezil bi durumdayım hala.Evden ise işten eve!Babam yüzüme bakmıyor.Annem destek olmaya çalışıyor ama nafile.
Ama beni en çok uzen onu kaybetmemek icin ona yalan söyledim.Ve bununla onun gözünde hem bir basit kız. Hemde pis bir yalancı oldum.Bunları size anlatmaktaki nedenim şu.Kendimizi zeki sanıyoruz ama onlarda insanlar.Kazmaya başlıyorlar geçmişimizi.Bulduklarında isehem yalancı oluyoruz hem şerefsiz..
Bana soyledigi son soz guvenebilecegi bir karısı olması gerektiği..ilişkiler dürüstlük üzerine kurulmazsa ergeç yalan ortaya çıkacaktır..Inanın çıkacaktır ve bu sizi yalancı yapacaktır.O damgayı yemek inanın aptal damgasını yemekten daha zor.Laflarinizin itibarı kalmaz.Herşey bomboş olur.Belki dürüst olsam şuan evliydim..Türkiye küçük bunu unutmayın.Yalanlar er geç açığa çıkar .Işte zor olan o zaman göreceksiniz
Ayrıca lütfen Rabbim kusurunuzu saklayın der tarzında yazılar yazmayın..Çünkü yapmaya çalıştığımız şey günah.Cikarimiz icin birine yalan söylüyoruz.Allah yalancilarin yardımcısı olmaz.
Kendimize uygun insanlar bulsak böyle olmazdı
inşallah iyi haberler alırsın arkadaşım.. yolun açık olsun... keşke ben de anneme söyleyebilseydim, ama kadının yüreği kaldırmaz bunukızlar günlerce yazdım, karaladım, çaresizliklerimi paylaştım,çoğumuz güldük şükürler olsun ki..inşallah geri de kalanlarda gülecek..ve artık o an geldi ..yarın ankaraya gidiyorum pazartesi için ebru hocadan randevu alıcam.çünkü şu anda adetliyim.ancak duğun tarihim belli değil bizde karışığız nişanlımla ama olursa 11 kasım da olacak.herneyse herşeyi yazıcam sizlere..pazartesi gününe az kaldı .çok heyecanlıyım.doktor hanımın ağzından çıkacak her cümle benim için çok önemli.ben ve benim gibi pskopat nişanlısı olan herkesin rabbim ağzını dilini bağlasın artık ne diyeyim..kurtulalım şu sınavlardan.ahireti de bu dunyayı da çok düşünüyorum ama elimden başka şey gelmedi.keşke beni anlayabilecek birileri çıksaydı karşıma da gönül rahatlıiğıyla hazırlığımı yapsaydım,içimdeki bu stresi nişanlımdan çıkarmasaydım,anlamsızca kaçmasaydım ondan,,hayatımız boyunca inşallah rabbim bizleri utandırmaz,hatalarımızı örter,mahçup etmez.ben kendime en büyük iyiliğimi anneme söylemekle yaptım..onun duaları ve çaresizce verdiği desteği bana tek moral.şansınız varsa bunu yapın derim ama yoksa da diikkat edin kimse dost değil..kimse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?