slm arkadaşlar benden haber bekleyenler vardı..Uzun zamandır yazamadım benim düğünüm oldu ilk birlikte olduğum kişiyle evlendim tedavi olmuştum fakat sonucunu bilmiyordum akın beye tedavi olmuştum ama hiç kontrole gitmedim gerek kalmadı çünkü birlikte olduğum kişiyle evlendim tedavim tutmamış arkadaşlar kanamam gerçekleşmedi ama mutluyum şükür :)) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
tatlım çok sevindm senin adına mutluluğun daim olsun inş darısı başımıza
Mutluluğun daim olsun cnm... Ama neden kanamadı yaa(((((( işlemi yaptırdıktan ne kadar sonra ilişkiye girdin,kontrole de gitmemişsin gerçi,gitseydin belki Akın bey son bi dikiş atılması gerekir derdi.. gerek kalmamış neyseki.. Senin adına sevindim peki ya biz? (
morpatlıcan geçmiş olsun canımcım...inşallah herşey güzel olacak hakkında...ogün çok dua ettim senin için...:13:
hayat22 Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...seni adına çok sevindim canım.....
düğünüme bir buçuk ay kaldı....sanki daha dün operasyon olmuşum gibi...ne çabuk geçti zaman...zaman yaklaştıça çok korkuyorumm yaa(((
arkadaşlar geçenlerde burcu hanıma gittim kadın biraz soğuk gibi sen sorarsan anlatıyo lafı agzından kerpetenle aldım akıntı problem oldugu için bana ilaç verdi önce onu halletmemiz lazım sonra dikim yapabiliriz dedi ve kontrollere düzenli benim çağırdım gibi gelirsen kesin kanman olur için rahat olsun dedi ama ben ilaçı aldım çıktım bilmiyorum burcu hanımamı gitmeliyim yoksa korkut beyemi karar vermedim korkut beyin sitesindide dikim yaptırıp memnun kalanlar çok burada pek denk gelmedim ama bi atlatsaydık şu sorunu hayırlısıyla şerefsiz biri yüzünden resmen suan geleceğimden evlilik hayallerimden geçmiş durumdayım çünkü tutmama durumu gibi durum söz konusu oldugunda hayatımı elimden alırlar yasatmazlar napcağimi bilmiyorum yasıyomuyum ölüyüm çözemedim korkut bey veya burcu hanım hakkında bilgiis olan varmı burda 2 kişi burcu hanıma dikim yaptırmış tutmus ama nebiliyim karar veremedim
aslında akın beyde ilk başta aklımdaydı ama akın bey normalde kontrole çağırmıyomus düğüne 3 kala veya 1 hafta kala biyandan çağırmaması iyi biyandada kötü mesela hayat arkadaşımızın kanaması olmamıs allahtan sevdiyle evlendi sorun olmadı ama bide ogece kanamama riski çok kötü bide korkut bey telde bana şey demişti kime dikim yaptırırsan yaptır muhakak düğünden önce son bi kontrole git demişti oyuzden biraz ona adapte olmuştum allah hepimizin yardımıcısı olsun şu olayı biatlatsakcanım bence korkut bey ve burcu hanıma odaklanma daha fazla araştır şişli med lede görüş derim.
aslında akın beyde ilk başta aklımdaydı ama akın bey normalde kontrole çağırmıyomus düğüne 3 kala veya 1 hafta kala biyandan çağırmaması iyi biyandada kötü mesela hayat arkadaşımızın kanaması olmamıs allahtan sevdiyle evlendi sorun olmadı ama bide ogece kanamama riski çok kötü bide korkut bey telde bana şey demişti kime dikim yaptırırsan yaptır muhakak düğünden önce son bi kontrole git demişti oyuzden biraz ona adapte olmuştum allah hepimizin yardımıcısı olsun şu olayı biatlatsak
sen akın beyemi gitceksin yada gittinmi sen hangi doktora karar verdin ya arastırmaktan artık okadar yoruldumki tam bi doktora karar veriyorum onun hakkında bişey çıkıyo ilk burcu hanıma karar kılmıştım onun hakkında formda bi kız bişey yazmıstı korktum kadının masasından kalktım geri geldim korkut beye karar verdim senin dediğin gibi o yaptı sanıp yapmadıgını duyunca oda ürkttü akın beye karar verdim hayat arkadasımızın kanaması olamamıs tamam o kontrollere gitmemiş ama sonuçta bi işlem yapılmıştı demekki ondada sorun çıkıyo napcaz bilmiyorum şuan herkez ebru hanımdan çok memnun oda ankarada ve düğünden 3 günce muhakak görmek istiyomuş bende düğünden 3 gün önce asla ankaraya gidemem daha düğün yok ortada ama erkek arkadaşımı sürekli erteliyorum kafamdaki soru isaretlerinden dolayıtatlım cagırmıyo degıl akın bey sadece işlemi yaptıktan sonra iyileşme surecını takıp etmek için kontrole cagırıyo daha sonra dugunden 1 hafta once falan cagırıyo o da tutmamıssa bence biraz daha araştır bı arkadasımız bu forumda korkut beye fleb yaptırdıgını sanmıs gecıcı yapmıs sonunda o da sıslı med de gıttı tatlım cok ıyı dusun hem psıkolojın acısından hemde maddı acıdan
sen akın beyemi gitceksin yada gittinmi sen hangi doktora karar verdin ya arastırmaktan artık okadar yoruldumki tam bi doktora karar veriyorum onun hakkında bişey çıkıyo ilk burcu hanıma karar kılmıştım onun hakkında formda bi kız bişey yazmıstı korktum kadının masasından kalktım geri geldim korkut beye karar verdim senin dediğin gibi o yaptı sanıp yapmadıgını duyunca oda ürkttü akın beye karar verdim hayat arkadasımızın kanaması olamamıs tamam o kontrollere gitmemiş ama sonuçta bi işlem yapılmıştı demekki ondada sorun çıkıyo napcaz bilmiyorum şuan herkez ebru hanımdan çok memnun oda ankarada ve düğünden 3 günce muhakak görmek istiyomuş bende düğünden 3 gün önce asla ankaraya gidemem daha düğün yok ortada ama erkek arkadaşımı sürekli erteliyorum kafamdaki soru isaretlerinden dolayı
ben akın beye gdicem muayene için tatlım çünkü kafamda soru işareti var sskya bağlı bi tıp merkezine gittim ufak bi zedelenme var dedi korkut beye gittim 2 yönden yırtığımın olduğunu söledi kafam çok karışık şuan en güvenilir akın bey geliyo bana onun için ona gidicem.
Kızlar birşey sorucam muyaneye gidiyorum diyorsunuz.. Herşey özel oluyor değilmi? kayıt olayı falan yok birde ücreti ne kadar ?
diğer konuya yazdığımı burayada kopyaladım kızlar yardımcı olabilecek varmı yada fikir verebilcek lütfen
kızlar merhabalar bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum, doktorların bu durumu fırsat bilip olmayan yırtıklar içinde evet yırtılmış demeleri olaya sadece ticari yaklamaları ne acı.benim size sormak istediğim 18 yaş altı bir kız için bu muayene anne babası olmadan yapılamaz dime:S:S kuzenimin başından geçen bir olay var aslında kendiside emin değil herhangi birşey olup olmadından fakat çok panik bir durumda benden yardım istedi. erkek arkadaşıyla her ikisininde üstünde kot varken birşeyler yaşamışlar ve bu olaydan sonra wcye gittiğinde kan gelmiş ertesi günde kahverengi kokulu akıntı açıkça anlatıyorum kızlar kusura bakmayın ama bence böyle bir durumda bozulma olmaz.. adet döneminden 3 gün sonra olmuş bu olay . baskıyla belki ara kanaması olmuştur diye düşünüyorum, ben onunla muayeneye gitsem ailesinin olmadığını vs söylesem sizce olurmu yada başımıza belamı alırız:S:S bu durumdada o sürekli ağlıyor üzülüyor tek konuştuğu kişide benim napçağımı şaşırdım
tatlım o sekilde hiçbişey olmaz ki adet dönemi bittiği için o anki kasılmadan gelmiştir yani o adet kanıdır. Ama yinede içiniz rahat etmiyosa özel muayeneye gidebilirsiniz ama yaş konusunu bilmiyorum.
bende o şekilde düşündüm canım doktor sitesinde bir iki doktora sordum, kimi olabilir diyor kimi olmaz, giyinik şekilde tam o bölgeye bir baskı olmuş umarım herhangi birşey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?