kayıt olmuyor diye biliyorum muayene ücreti 100tl aksilik çıkmazsa ben haftaya gidicem.
canım benim sen hiç korkma, ben inanıyorum ki seninki kanayacak ve kurtulacaksın bu dertten.. zaman gitgide daralıyo hepimiz için... inşallah hepimiz kurtulacağız tatlım...morpatlıcan geçmiş olsun canımcım...inşallah herşey güzel olacak hakkında...ogün çok dua ettim senin için...:13:
hayat22 Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...seni adına çok sevindim canım.....
düğünüme bir buçuk ay kaldı....sanki daha dün operasyon olmuşum gibi...ne çabuk geçti zaman...zaman yaklaştıça çok korkuyorumm yaa(((
talyacım kotlayken, hele hele erkek arkadaşı da kotlayken mümkün değil bence bozulmuş ya da zedelenmiş olması...diğer konuya yazdığımı burayada kopyaladım kızlar yardımcı olabilecek varmı yada fikir verebilcek lütfen
kızlar merhabalar bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum, doktorların bu durumu fırsat bilip olmayan yırtıklar içinde evet yırtılmış demeleri olaya sadece ticari yaklamaları ne acı.benim size sormak istediğim 18 yaş altı bir kız için bu muayene anne babası olmadan yapılamaz dime:S:S kuzenimin başından geçen bir olay var aslında kendiside emin değil herhangi birşey olup olmadından fakat çok panik bir durumda benden yardım istedi. erkek arkadaşıyla her ikisininde üstünde kot varken birşeyler yaşamışlar ve bu olaydan sonra wcye gittiğinde kan gelmiş ertesi günde kahverengi kokulu akıntı açıkça anlatıyorum kızlar kusura bakmayın ama bence böyle bir durumda bozulma olmaz.. adet döneminden 3 gün sonra olmuş bu olay . baskıyla belki ara kanaması olmuştur diye düşünüyorum, ben onunla muayeneye gitsem ailesinin olmadığını vs söylesem sizce olurmu yada başımıza belamı alırız:S:S bu durumdada o sürekli ağlıyor üzülüyor tek konuştuğu kişide benim napçağımı şaşırdım
sağol canım umarım sen ve burdaki tüm arkadaşlarda bu durumdan biran önce kurtulur, bu ameliyatı yadırgayanlarda unutmasınlar insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez ya kendilerinde yada çevrelerinde biri bu şekilde olduğunda sanırım sizi anlıycaklardır ben gibi.
kızlarrr zaman geçtikçe daha çok korkmaya başladım yarın ebru hanım gidiyorum kontrol için cumarteside düğünüm var nolur dua edin benim içinde kurtulayım bu dertten....
kızlarrr zaman geçtikçe daha çok korkmaya başladım yarın ebru hanım gidiyorum kontrol için cumarteside düğünüm var nolur dua edin benim içinde kurtulayım bu dertten....
canım bızlere moral olcaksın ınşallah.guzell guzel haberlerını beklıyourzz...bılgılendır mutlaka sana duam RABBIM UTANDIRMASIN, İNŞALLAHH SORUNSUZ ATLATIRSIN..
Peki tatlım Allah korusun olur da kanamazsa bişeyler düşündün mü? Banyoda jiletle hafif kesip bi kaç damla kan gelmesini sağlamak gibi....
Rabbim'in izniyle kurtulacaksın cnm.. Hiç birimiz mutsuzluğu haketmiyoruz. Buraya kanadı çok mutluyum yazacaksın düğün dönüşü İNŞAALLAH... Bize de umut olacaksın tatlım
sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin gittim bugün ebru hanıma %100 kanar dedi. İçin rahat olsun diye bir tane daha dikiş atıcam dedi. Atmasakta olur ama senin için rahat olsun yeterki dedi. Bilmiorum inşallah kanarda kurtulurum. Neler neler geçiyor kafamdan bi bilsen canım İnşallah kanarda gerek kalmaz.Ebru hanım ilk geceden sonradaki ilişkilerindede kananam olur korkma dedi. İnşallah olur arkadaşlar nolur dualarınızı eksik bırakmayın..
morpatlıcan geçmiş olsun canımcım...inşallah herşey güzel olacak hakkında...ogün çok dua ettim senin için...:13:
hayat22 Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...seni adına çok sevindim canım.....
düğünüme bir buçuk ay kaldı....sanki daha dün operasyon olmuşum gibi...ne çabuk geçti zaman...zaman yaklaştıça çok korkuyorumm yaa(((
Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,
Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?