sağol canım umarım sen ve burdaki tüm arkadaşlarda bu durumdan biran önce kurtulur, bu ameliyatı yadırgayanlarda unutmasınlar insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez ya kendilerinde yada çevrelerinde biri bu şekilde olduğunda sanırım sizi anlıycaklardır ben gibi.

canım benim sen hiç korkma, ben inanıyorum ki seninki kanayacak ve kurtulacaksın bu dertten.. zaman gitgide daralıyo hepimiz için... inşallah hepimiz kurtulacağız tatlım...

talyacım kotlayken, hele hele erkek arkadaşı da kotlayken mümkün değil bence bozulmuş ya da zedelenmiş olması...
bence içiniz rahat olsun derim. ama yine de bir kadın doğum uzmanının muayenehanesine gidebilirsiniz, kontrol amacı ile..

çok sağol tatlım allah razı olsun.

kızlarrr zaman geçtikçe daha çok korkmaya başladım yarın ebru hanım gidiyorum kontrol için cumarteside düğünüm var nolur dua edin benim içinde kurtulayım bu dertten....

kızlarrr zaman geçtikçe daha çok korkmaya başladım yarın ebru hanım gidiyorum kontrol için cumarteside düğünüm var nolur dua edin benim içinde kurtulayım bu dertten....

canım bızlere moral olcaksın ınşallah.guzell guzel haberlerını beklıyourzz...bılgılendır mutlaka sana duam RABBIM UTANDIRMASIN, İNŞALLAHH SORUNSUZ ATLATIRSIN..

Rabbim'in izniyle kurtulacaksın cnm.. Hiç birimiz mutsuzluğu haketmiyoruz. Buraya kanadı çok mutluyum yazacaksın düğün dönüşü İNŞAALLAH... Bize de umut olacaksın tatlım

Peki tatlım Allah korusun olur da kanamazsa bişeyler düşündün mü? Banyoda jiletle hafif kesip bi kaç damla kan gelmesini sağlamak gibi....

canım bızlere moral olcaksın ınşallah.guzell guzel haberlerını beklıyourzz...bılgılendır mutlaka sana duam RABBIM UTANDIRMASIN, İNŞALLAHH SORUNSUZ ATLATIRSIN..

Peki tatlım Allah korusun olur da kanamazsa bişeyler düşündün mü? Banyoda jiletle hafif kesip bi kaç damla kan gelmesini sağlamak gibi....

Rabbim'in izniyle kurtulacaksın cnm.. Hiç birimiz mutsuzluğu haketmiyoruz. Buraya kanadı çok mutluyum yazacaksın düğün dönüşü İNŞAALLAH... Bize de umut olacaksın tatlım

sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin gittim bugün ebru hanıma %100 kanar dedi. İçin rahat olsun diye bir tane daha dikiş atıcam dedi. Atmasakta olur ama senin için rahat olsun yeterki dedi. Bilmiorum inşallah kanarda kurtulurum. Neler neler geçiyor kafamdan bi bilsen canım İnşallah kanarda gerek kalmaz.Ebru hanım ilk geceden sonradaki ilişkilerindede kananam olur korkma dedi. İnşallah olur arkadaşlar nolur dualarınızı eksik bırakmayın..

Ne güzel Ebru Hanım garantisini veriyo ve çoğunlukla kanıyo.. Keşke yakın olsa da gitsek.. Aman kanasında 1 gün - 10 gün - 1 ay farketmez yeterki kanasın..

çok çok çokkk teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun senden. korkma içini ferah tut istediğin gibi sonuç alacaksın inşallah. Mutlu olmayı fazlasıyla hakediyosun.

cloocuğumuz bugün evleniyor, dilerim ki hep mutlu olurrr..Yüce Rabb'im yüzünü kara çıkarmasın..dua edicem senin için.....

Kızlar merhaba kaç gündür girmeye fısat bulamadım şimdide çok vaktim yok kanama gerçekleşti şuan balayındayım ve çok mutluyum dilerim sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.. bir hafta sonra dönecem o zaman bütün merak ettiğiniz sorulara cevap veririm şunu belirteyim bence kalıcı diye bir şey yok herşey son anda yapılan işlemde yani gecicide,,,

Çok sevindim tatlım adına,mutluluğun daim olsun,bu sıkıntın geçti gitti çok şükür,darısı başımızaa

çok sevindim canım darısı bizim başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…