Ben ikincisini Turgayda oldum canim daha tutup tutmadığını bilmiyorum genelde evet tutmayan yok diyorlar hatta bir kız bize resmini attı mükemmel tutmuştu daracık önde bırakmıştı deliği bakalım bizimki nasıl orası daha yakın diye kendini riske atma bak ben kontrole gideceğim inşallah ayarlayabilirsin benimle gelebilirsin uçakla gidip uçakla döneceğim paran boşa gitmesin dikkat et iyi araştır

Canım benim İstanbula gitme imkanın neden yoktu ailevi mi bir günlük gidip gelirdin yaa günübirlik olmasa bile bak ben kontrole gidecektim benimle gelirdin inşallah hiçbir sorun olmaz Rabbim korktuğuna uğratmasin ben bilmiyorum Ankarayi vs sadece araştırınca İstanbul çok önerilmişti o yüzden diyorum

Ben şahsen eğer tuttuysa beraber olmam ama tutmadiysa geçici olur ikna ederim yani ne yapayım zaten bunaldım iyice rüyalarıma giriyor bu durum delirmek üzereyim
Aynı şekilde benımde rüyalarıma giryor canım çıldırmak üzereyim sen yaptırdınmı kime yaptıracaksın karar verdınmı

Ailevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyim saatlerce istanbula imkansız yani

Aynı şekilde benımde rüyalarıma giryor canım çıldırmak üzereyim sen yaptırdınmı kime yaptıracaksın karar verdınmı
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca asla ilgilenmedi oralı olmadı

Saçmalama canım istersen kendine gel olmadı geçici olursun hem geçici ile yüzde yüz sonuç aliniyormus çok araştırdım
Canım bn geçici olacam her doktor yapar mı geciciyi bende geçici olacam fazla bilgi göz çıkartmaz geçici hakkında bilgi verebilir misin

Canım bende geçici olacağım dedilerki kalıcı çok zor bir ay yatman lazım oturmana dikkat edeceksin diye biliyorum bacak bacakk üstüne atacaksın klozete oturacaksn ben araştırayım sana yazarım

Canım bn geçici olacam her doktor yapar mı geciciyi bende geçici olacam fazla bilgi göz çıkartmaz geçici hakkında bilgi verebilir misin
Her dr yapayabilir bence onu da riske atma iyi araştır bak mesela Ankara bu konuda iyiymiş genelde geçicide başariliymis o şehir küçük şehirleri hiç bilmiyorum ama kalici olsun geçici olsun öyle önüne gelen doktora yaptırılacak bir şey deg.kuzum bunun ip görünme problemi var adamın ipleri hissetme problemi var ne ur ne olmaz belki.ben çok pimpirikliyim ama işini garantiye al iyi araştır

Her dr yapamayabilir diyecektim

Kizlar bu arada Mart'ta Turgay hocaya kontrole gideceğim tek gitmek istemeyen varsa bana ulaşsın ben uçakla gidip döneceğim sizlerden haber bekliyorum lütfen gidecek olan biri özellikle uçakla gidecek olan biri yazsın fake hesaptan da konuşuruz tanımadan guvenmeden birini ben de gidemem korkuyorum tek olmaktan

Ailevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyim
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca asla ilgilenmedi oralı olmadı

Çok iyi olur canım
Kızlar benım 7. Günüm hala kanamam var bilgisi olan varmı normalmı delırmek üzereyim ya

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzme kendini bu kadar çözülecek bu problem inan bana öyle ya da böyle çözülmesi gerek

Arkadaşlar geçici sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginizz varsa bana yazar mısınız?Ve geçiciyi her doktor yapabilir mi adı duyulmamış olsa da Samsunda 4400 tlya buldum Ankaraya gidecek vaktim yok

Arkadaşlar geçici sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginizz varsa bana yazar mısınız?Ve geçiciyi her doktor yapabilir mi adı duyulmamış olsa da Samsunda 4400 tlya buldum Ankaraya gidecek vaktim yok
Aynen bende ankaraya gidecek vaktim yok gerçekten geçici ye her doktor yapabilir mi banada yazan olursa çok sevinirim bn çok az bi vaktim kaldı

4000 tl imiş yanlış okumuşum muayane ile 4400 demiş dikim 4000 fiyat iyi küçük şehre göre peki her doktor yappabilir mi neye dikkat etmek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…