Kızlar yarın 10. Günüm kontrole gideceğim akıntım çok fazla dua edin dikişler atmamış olsun :(

Canim bak işlem olacaksan işini iyi yapan bir doktora git derim ben Turgaya gittim işlem yaptırdım ikinciyi oldum hatta ilkinde acayip kanamam oldu tutmadi var şimdi kontrole gitmem gerekiyor istersen işlem olmayı düşünüyorum diyorsan tek gitmeye cesaret edemiyorum gel birlikte gidelim

Kızlar bugun kontrole gittim herhangi bir problem yokmuş 3 hafta sonra tekrar gel dedi dua edin bu 3 haftayıda sorunsuz atlatayım🙏🏻

Kızlar merhaba ben şimdi Turgay beyin kliniğindeyim sıramı bekliyorum. Çok heycanlıyım çok istiyordum ama denk getiremiyordum Rabbim bana yıllar sonra bu fırsatı verdi inşallah zorda kalan kurtulmak isteyen herkese nasip etsin amin 🙏🏻

Kızlar sarı akıntı için ne kullandınız benım cok fazla ilaç alıyorum ama geçmiyor çıldırcam ya

Kizlar bu arada Mart'ta Turgay hocaya kontrole gideceğim tek gitmek istemeyen varsa bana ulaşsın ben uçakla gidip döneceğim sizlerden haber bekliyorum lütfen gidecek olan biri özellikle uçakla gidecek olan biri yazsın fake hesaptan da konuşuruz tanımadan guvenmeden birini ben de gidemem korkuyorum tek olmaktan
Canım ben de ameliyatımı oldum ve martta kontrole gel dedi. şu an döndüm evime çok şükür kazasız belasız çok yorgunum biraz dinlenip isteyenlere yazarım o süreci .

Canım ben de ameliyatımı oldum ve martta kontrole gel dedi. şu an döndüm evime çok şükür kazasız belasız çok yorgunum biraz dinlenip isteyenlere yazarım o süreci .
Canim eğer gitmeyi düşünüyorum diyorsan gel sen de

kızlar benımkı kesın tutmadı ya delircem vallaha ben hergum foto cektım açıp inşallah zarar görmemiştir deliricem

kızlar benımkı kesın tutmadı ya delircem vallaha ben hergum foto cektım açıp inşallah zarar görmemiştir deliricem
Canım neden öyle bi şey yapıyorsun ki sabret ben de bakmaya çalışıyorum ama hiç zorlamadan görebildiğim kadarına kanaman falan var mı

Yok canım kanamam ama bılmıyorum ben süreklı yatamadım iş yaptım evde ondan korkuyorum

Yok canım kanamam ama bılmıyorum ben süreklı yatamadım iş yaptım evde ondan korkuyorum
Hastayım de çok iş yapma kendini zorlayacak bende ilk günler hiç yapmadım şimdi yavaştan yapıyorum ama zorlamadan. Kanama yoksa ferah tut içini dua et bol bol inşallah bu çektiğimiz acılara değer. Sen hangi doktorda oldun

Back