Canım bir yönünde yirtik var dedi bana aynı işlemi yaptı diğer yerler sağlam hareket etme onlar da bozulmasın dikerken dedi bir ara kabız oldum yanina gittim bana dediği esnetmissin oldu evlenene kadar asla mastürbasyon bile yapmaman lazım yoksa esneme yapar kanamaz dedi
Senin yerinde olsam saat bir yönünde yırtık var bile dese doktor yine de işlem olmazdım. Canım çok hata etmişsin. Bir sonraki ilişkide zaten kesin kanaman olurdu bence. Çünkü parmak ile penis aynı şey mi?

Kızlar buralar çok sesiz in cin top oynuyor resmen şimdi sizlere birkaç soru soracağım lütfen yaptırmış olanlar cevap verebilir mi gidip dikim yaptık diyelim kabız kalmamak için ilaçtan ziyade başka ne yapmamız lazım bende bitkisel içecekler var işe yarıyor ancak bir süre sonra daha beter yapıyor ben hiç kabız kalmak zorlamak istemiyorum dinlenme şansım var bir hafta kadar çalışacağım sadece inanın gerçekten çok yıprandım hastayım şu an düşün düşün ölecem yani kendi haramla kaybetmiştim daha önce de dedim üstüne bir sürü paramı da kaybettim şimdi mecbur Turgay hocaya gideceğim oradaki forma da iki kelam bir şey yazdım engellemisler biri yorum yapmış olumsuz bende bunu söyledim orada engeli basmışlar asistanına sordum olumsuz yorumlar siliniyor çünkü doktor dava açmasın diye dedi bilmiyorum mantıklı geldi zaten ülkemizde bu işi beceren tek doktor sanırım Turgay hoca
Kabız olmamak için sıvı tüketeceksin. Kayısı yiyebilirsin mesela ayrıca.

Senin yerinde olsam saat bir yönünde yırtık var bile dese doktor yine de işlem olmazdım. Canım çok hata etmişsin. Bir sonraki ilişkide zaten kesin kanaman olurdu bence. Çünkü parmak ile penis aynı şey mi?
Canım o kadar pişman oldum ki hayat zehir oldu resmen sırf dikmek için yalan söyledi belki de İki cihanda da yüzü gülmesin o doktorun ben mahvoluyorum psikolojim Allak bullak resmen düşün kimseyle beraber olmadım ki ben kaza ile oldu hayatım mahvoldu resmen

Çok sordum biliyor musun asla kanama olmaz asla dedi zaten psikolojim bozulmuş o an o ruh haliyle karar verdim umarım Turgay hocanın işlem tutmuştur hayat zehir oldu resmen

Kızlar Merhaba Uzun zamandır burayı bende takip ediyorum, bende 4 gün önce Esra demir yüzere kalıcı dikim işlemi oldum sonuç için sabırsızlanıyorum inşallah olumlu sonuç alırım hepinize umut olurum sonucu burdan tekrar bildireceğim sizee😍

Kızlar Merhaba Uzun zamandır burayı bende takip ediyorum, bende 4 gün önce Esra demir yüzere kalıcı dikim işlemi oldum sonuç için sabırsızlanıyorum inşallah olumlu sonuç alırım hepinize umut olurum sonucu burdan tekrar bildireceğim sizee😍
Ankaradaydı diimi Esra Demir Yüzer geçmiş olsun kalıcı mı oldunuz peki yaklaşımı nasıldı size flep yöntemiyle mi oldunuz fiyat nedir?

Canım görünce yazar mısın lütfen ben çocukken zarar veren kişiyim üzüntüden öldürmeyi bile düşünüyorum kendimi artık ben kalici oldum Turgay hocaya inşallah tutmuştur ama mesela dedin ya hiç işlem olmadan bile o gece halledebilirmisim diye nasıl halledebilirdin ki mesela benimkiyle beraber olmam lazım nişanlıyım benimki çok istiyor daha önce istemezdi normalde o yüzden kalici oldum lütfen görür musun niye tutmadı senin işlem geçicide ip olayı fark edilir mi nelere dikkat etmeli insan
Turgay beye flep mi oldunuz geçmiş olsun fiyat nedir?

Ankaradaydı diimi Esra Demir Yüzer geçmiş olsun kalıcı mı oldunuz peki yaklaşımı nasıldı size flep yöntemiyle mi oldunuz fiyat nedir?
Evet Ankarada canım Kalıcı oldum bugun 6. Günüm hala kanamam var ara ara bizim evde klozet yok alaturka tuvalet kullanıyorum çok korkuyprum tutmuycak diye ama bir kaç kişi esra hanımdan sonuc almıs ve doktorun bana soyledıgı %90 dügünden önce cagırmıyoruz dedi doktorda asistanlarıda cok tatlıydı işlemde genel anestezi uyguladılar ardından yemem için ekmek peynir çay felan ikram ettiler 4500 Tl fiyat

Evet Ankarada canım Kalıcı oldum bugun 6. Günüm hala kanamam var ara ara bizim evde klozet yok alaturka tuvalet kullanıyorum çok korkuyprum tutmuycak diye ama bir kaç kişi esra hanımdan sonuc almıs ve doktorun bana soyledıgı %90 dügünden önce cagırmıyoruz dedi doktorda asistanlarıda cok tatlıydı işlemde genel anestezi uyguladılar ardından yemem için ekmek peynir çay felan ikram ettiler 4500 Tl fiyat
Turgay beyin sekreterine bugün mesaj attım kalıcı flep 4bin, çift kat 5bin dedi bi de benim dudaklarımda sorun var büyük görünüyor lapioplasti ile 2bin artıyor fiyat ve şey dedi işlem tutmazsa para alıp almadığını sordum tutmmayan olmuyormuş ama tutmazsa ücret almıyorlarmış fiyat ve doktorun tecerübesi bakımından güvendim ama erkek diye çekiniyorum bi de Ankara bana daha yakın İstanbul bana iki kat uzzak o nedenle Ankarayı da düşüünüyorum ama başarılı ve tecrübeli bir doktor mu bilmiiyorum bi de genel anestezi olması şaşırttı hep lokal anestezi uyguluyorlar ona şaşırdım bende güvenip güvenmemekk konusunda tereddütlüyüm 2.kontrolde tutmazsa para alıyor mu diye sormak lazım bence son kontrole git

Canım benim kadını iyi araştırdin mi bu kadının ismini duymuştum ben de ama mesela hiç adı sanı duyulmamış bir doktora oldum ben sonuç hüsran mecbur Turgay hocaya gittim şu an bir ay oldu bilmiyorum tuttu mu tutmadı mj

Turgay beyin sekreterine bugün mesaj attım kalıcı flep 4bin, çift kat 5bin dedi bi de benim dudaklarımda sorun var büyük görünüyor lapioplasti ile 2bin artıyor fiyat ve şey dedi işlem tutmazsa para alıp almadığını sordum tutmmayan olmuyormuş ama tutmazsa ücret almıyorlarmış fiyat ve doktorun tecerübesi bakımından güvendim ama erkek diye çekiniyorum bi de Ankara bana daha yakın İstanbul bana iki kat uzzak o nedenle Ankarayı da düşüünüyorum ama başarılı ve tecrübeli bir doktor mu bilmiiyorum bi de genel anestezi olması şaşırttı hep lokal anestezi uyguluyorlar ona şaşırdım bende güvenip güvenmemekk konusunda tereddütlüyüm 2.kontrolde tutmazsa para alıyor mu diye sormak lazım bence son kontrole git
Bende istanbulda olsam turgay beye yaptırırdım fakat gitme ihtimalım hiç yok 0 tek umudum Esra hanımdı inşallah sorun çıkmaz tutmustur yine sonucu burdan yazarım burdan bir kisi son kontrole gitmemıs kanaması olmustu esra hanımda benım son kontrole gitmem imkansız son paramıda esra hanıma verdım bu benım son şansım inşallah tutmustur gerçekten kafayı yiycem yoksa intihar edicem

Canım benim kadını iyi araştırdin mi bu kadının ismini duymuştum ben de ama mesela hiç adı sanı duyulmamış bir doktora oldum ben sonuç hüsran mecbur Turgay hocaya gittim şu an bir ay oldu bilmiyorum tuttu mu tutmadı mj
Araştırdım canım Ankarada bu kadından sonuç alanlar var İstanbula gitme gibi bi şansım yok ki doktor çok özenlı yapıyor ben ilk gökcen erdoğana yaptırdım tutmadı dırek dikti çünkü ama esra hanım genel anestezi yapıyor ve benım 6. Günüm hala kanamam var flep yaptı kesin olarak eminim inşallah tutmustur baska carem yok birde tuvalet sıkıntı benım ondan korkuyorum tutmadıysa diye :(

Canım bi de internette 0312 telefonu var sekreterinin whatsapp hattı yok mu özelden verir misin varsa

Araştırdım canım Ankarada bu kadından sonuç alanlar var İstanbula gitme gibi bi şansım yok ki doktor çok özenlı yapıyor ben ilk gökcen erdoğana yaptırdım tutmadı dırek dikti çünkü ama esra hanım genel anestezi yapıyor ve benım 6. Günüm hala kanamam var flep yaptı kesin olarak eminim inşallah tutmustur baska carem yok birde tuvalet sıkıntı benım ondan korkuyorum tutmadıysa diye :KK43:
Umarım tutar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bende istanbulda olsam turgay beye yaptırırdım fakat gitme ihtimalım hiç yok 0 tek umudum Esra hanımdı inşallah sorun çıkmaz tutmustur yine sonucu burdan yazarım burdan bir kisi son kontrole gitmemıs kanaması olmustu esra hanımda benım son kontrole gitmem imkansız son paramıda esra hanıma verdım bu benım son şansım inşallah tutmustur gerçekten kafayı yiycem yoksa intihar edicem
Kıyamam yaa hayat o kadar acımasız ki intiharı falan sil aklından inşallah Tutar canım

Back