Kuzum bu Esra de hangi Esra acaba bizim bir arkadaş gitmiş yaptırmış tutmamış esnetmişsin demiş umarım seninki başka EsradirDüğünden once gitmem imkansız ki benım doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bu Esra de hangi Esra acaba bizim bir arkadaş gitmiş yaptırmış tutmamış esnetmişsin demiş umarım seninki başka EsradirDüğünden once gitmem imkansız ki benım doktora
Ben ikincisini Turgayda oldum canim daha tutup tutmadığını bilmiyorum genelde evet tutmayan yok diyorlar hatta bir kız bize resmini attı mükemmel tutmuştu daracık önde bırakmıştı deliği bakalım bizimki nasıl orası daha yakın diye kendini riske atma bak ben kontrole gideceğim inşallah ayarlayabilirsin benimle gelebilirsin uçakla gidip uçakla döneceğim paran boşa gitmesin dikkat et iyi araştırTurgay beyin sekreterine bugün mesaj attım kalıcı flep 4bin, çift kat 5bin dedi bi de benim dudaklarımda sorun var büyük görünüyor lapioplasti ile 2bin artıyor fiyat ve şey dedi işlem tutmazsa para alıp almadığını sordum tutmmayan olmuyormuş ama tutmazsa ücret almıyorlarmış fiyat ve doktorun tecerübesi bakımından güvendim ama erkek diye çekiniyorum bi de Ankara bana daha yakın İstanbul bana iki kat uzzak o nedenle Ankarayı da düşüünüyorum ama başarılı ve tecrübeli bir doktor mu bilmiiyorum bi de genel anestezi olması şaşırttı hep lokal anestezi uyguluyorlar ona şaşırdım bende güvenip güvenmemekk konusunda tereddütlüyüm 2.kontrolde tutmazsa para alıyor mu diye sormak lazım bence son kontrole git
Canım benim İstanbula gitme imkanın neden yoktu ailevi mi bir günlük gidip gelirdin yaa günübirlik olmasa bile bak ben kontrole gidecektim benimle gelirdin inşallah hiçbir sorun olmaz Rabbim korktuğuna uğratmasin ben bilmiyorum Ankarayi vs sadece araştırınca İstanbul çok önerilmişti o yüzden diyorumAraştırdım canım Ankarada bu kadından sonuç alanlar var İstanbula gitme gibi bi şansım yok ki doktor çok özenlı yapıyor ben ilk gökcen erdoğana yaptırdım tutmadı dırek dikti çünkü ama esra hanım genel anestezi yapıyor ve benım 6. Günüm hala kanamam var flep yaptı kesin olarak eminim inşallah tutmustur baska carem yok birde tuvalet sıkıntı benım ondan korkuyorum tutmadıysa diye![]()
Sen de Allah korusun bir sorun olursa inşallah olmaz da düğünden önce beraber olursun güveniyorsan hayatındaki insana tabiki yarı yolda bırakmaz diyorsanDüğünden once gitmem imkansız ki benım doktora
Ben şahsen eğer tuttuysa beraber olmam ama tutmadiysa geçici olur ikna ederim yani ne yapayım zaten bunaldım iyice rüyalarıma giriyor bu durum delirmek üzereyimDüğünden once gitmem imkansız ki benım doktora
Aynı şekilde benımde rüyalarıma giryor canım çıldırmak üzereyim sen yaptırdınmı kime yaptıracaksın karar verdınmıBen şahsen eğer tuttuysa beraber olmam ama tutmadiysa geçici olur ikna ederim yani ne yapayım zaten bunaldım iyice rüyalarıma giriyor bu durum delirmek üzereyim
Ailevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyim saatlerce istanbula imkansız yaniCanım benim İstanbula gitme imkanın neden yoktu ailevi mi bir günlük gidip gelirdin yaa günübirlik olmasa bile bak ben kontrole gidecektim benimle gelirdin inşallah hiçbir sorun olmaz Rabbim korktuğuna uğratmasin ben bilmiyorum Ankarayi vs sadece araştırınca İstanbul çok önerilmişti o yüzden diyorum
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahAilevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyim saatlerce istanbula imkansız yani
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca asla ilgilenmedi oralı olmadıAynı şekilde benımde rüyalarıma giryor canım çıldırmak üzereyim sen yaptırdınmı kime yaptıracaksın karar verdınmı
Canım bn geçici olacam her doktor yapar mı geciciyi bende geçici olacam fazla bilgi göz çıkartmaz geçici hakkında bilgi verebilir misinSaçmalama canım istersen kendine gel olmadı geçici olursun hem geçici ile yüzde yüz sonuç aliniyormus çok araştırdım
Çok iyi olur canımCanım bende geçici olacağım dedilerki kalıcı çok zor bir ay yatman lazım oturmana dikkat edeceksin diye biliyorum bacak bacakk üstüne atacaksın klozete oturacaksn ben araştırayım sana yazarım
Her dr yapayabilir bence onu da riske atma iyi araştır bak mesela Ankara bu konuda iyiymiş genelde geçicide başariliymis o şehir küçük şehirleri hiç bilmiyorum ama kalici olsun geçici olsun öyle önüne gelen doktora yaptırılacak bir şey deg.kuzum bunun ip görünme problemi var adamın ipleri hissetme problemi var ne ur ne olmaz belki.ben çok pimpirikliyim ama işini garantiye al iyi araştırCanım bn geçici olacam her doktor yapar mı geciciyi bende geçici olacam fazla bilgi göz çıkartmaz geçici hakkında bilgi verebilir misin
Her dr yapamayabilir diyecektimHer dr yapayabilir bence onu da riske atma iyi araştır bak mesela Ankara bu konuda iyiymiş genelde geçicide başariliymis o şehir küçük şehirleri hiç bilmiyorum ama kalici olsun geçici olsun öyle önüne gelen doktora yaptırılacak bir şey deg.kuzum bunun ip görünme problemi var adamın ipleri hissetme problemi var ne ur ne olmaz belki.ben çok pimpirikliyim ama işini garantiye al iyi araştır
Ailevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyimCanım benim İstanbula gitme imkanın neden yoktu ailevi mi bir günlük gidip gelirdin yaa günübirlik olmasa bile bak ben kontrole gidecektim benimle gelirdin inşallah hiçbir sorun olmaz Rabbim korktuğuna uğratmasin ben bilmiyorum Ankarayi vs sadece araştırınca İstanbul çok önerilmişti o yüzden diyorum
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca
Ben Turgaya işlem oldum ikinciyi ilki tutmadı yalancı bir dr dikti yalan söyledi parayı alınca asla ilgilenmedi oralı olmadı
Canım benim İstanbula gitme imkanın neden yoktu ailevi mi bir günlük gidip gelirdin yaa günübirlik olmasa bile bak ben kontrole gidecektim benimle gelirdin inşallah hiçbir sorun olmaz Rabbim korktuğuna uğratmasin ben bilmiyorum Ankarayi vs sadece araştırınca İstanbul çok önerilmişti o yüzden diyorum
Kızlar benım 7. Günüm hala kanamam var bilgisi olan varmı normalmı delırmek üzereyim yaÇok iyi olur canım![]()
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzme kendini bu kadar çözülecek bu problem inan bana öyle ya da böyle çözülmesi gerekAilevi canım gidemem dısarı zor cıkıyorum nereye gıdıyosun dıye sorguluyolar bır kaç saati bile nasıl gideyim
Kızlar benım 7. Günüm hala kanamam var bilgisi olan varmı normalmı delırmek üzereyim ya
Aynen bende ankaraya gidecek vaktim yok gerçekten geçici ye her doktor yapabilir mi banada yazan olursa çok sevinirim bn çok az bi vaktim kaldıArkadaşlar geçici sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginizz varsa bana yazar mısınız?Ve geçiciyi her doktor yapabilir mi adı duyulmamış olsa da Samsunda 4400 tlya buldum Ankaraya gidecek vaktim yok
4000 tl imiş yanlış okumuşum muayane ile 4400 demiş dikim 4000 fiyat iyi küçük şehre göre peki her doktor yappabilir mi neye dikkat etmek gerekirArkadaşlar geçici sonrası dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilginizz varsa bana yazar mısınız?Ve geçiciyi her doktor yapabilir mi adı duyulmamış olsa da Samsunda 4400 tlya buldum Ankaraya gidecek vaktim yok