Arkadaşlar merhaba ben de 23 gün önce kalıcı hymenoplasti işlemi yaptırdım. Çok zorlu bir süreç ve çok dikkat edilmesi gereken bir süreç. Ben bu süreçte bir çok doktorlarla yüz yüze görüştüm düğüne 4,5 ay kalmasına rağmen kalıcı yapmak istemeyen beni geçiciye zorlayan bir sürü doktor oldu. Tek sıkıntı şu ki kesinlikle geçici olamam çünkü eşim doktor. Anlama, oradaki ipleri hissetme ihtimali %100 işimi riske atamazdım. Ben de yıllardır aklımda olan sürekli takip ettiğim yaptığım işle alakalı adını duyduğum iyi bir doktora görüştüm ve kalıcıyı önerip bana 70 yaşında da ilişkiye girsen kanaman olur dedi ve güven verdi. Doktor adı vermek istemiyorum reklam olmaması açısından. Ve operasyonu gerçekleştirdi. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Verdiği ilaçları sabah akşam dediği gibi 1 hafta boyunca kullandım. Her gün sabah akşam mutlaka batix spreyi sıkıp pamuklu ped kullanıyorum. 1 hafta boyunca açık kahve lekelenmem oldu. 14 gün sonra geciktirici ilaç kullanmama rağmen mens dönemine girdim ve geciktirici ilaçtan kaynaklı sanırım 3 gün aşırı kanamam oldu. (Normalde 7-8 gün sürüyor ama bu kadar kanamayla değil) Şu an bir kanamam yok sadece akıntım var konuyla alakalı doktora sordum koku yoksa korkacak bir şey yok dedi. Bazen açmadan, parmakla aralamadan, yıkanıp kurulandıktan sonra fotoğraf çekip bakıyorum dikişlere bir zarar gelmiş mi diye. Doktor işlem sonrası dikişlerin atıldığı alanı benim telefonumla çekip gösterdi ve ilk günkü dikişler nasılsa hala aynı duruyor. Mavi gibi bir renk iplerin rengi. 1 ay 20 gün sonra kontrol dedi. Doktor %100 tutar yeter ki temiz bak ve o alanı koru dedi. Benim doktorum istanbula taşınıp özel bir klinik açtığı için kontrolü görüntülü konuşarak ve detaylı fotoğraf göndererek bakacaz. Aksi bir durum söz konusu olamaz dedi ki olmayacağı konusunda çok emin konuştu düğün öncesi kesinlikle gelmen lazım falan tarzı bir şey kesinlikle söylemedi umarım dediği gibi olur. Tek sıkıntım şu an kabızlık. Tuvalete çıkamamaktan ve düzenin bozulmasından hemoroid gelişti maalesef.