- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.352
- 23
Haklısınız sizi de anlıyorum eş kişisinin doktora gidip rapor alacak kadar bu durumu ciddiye aldığını düşünmedim. Çoğu kişi bunu kadına teklif etmeye bile utanır. İçinden evlendiysem güvenmeliyim diye düşünür götürmez diye düşündüm.Canım seninde anlamadığın konu şu bu konu başlığı altında bakire olupta çözüm arayan yok anlatabildimmi? Çeşitli kızlık zarları var evet bizde biliyoruz kan gelmese bile bakire olabilirsin ama bu başlık altında dra gidipte bekaretinin bozulmadığı kanıtlanabilecek kişiler yok olsaydı burda kan akıyormu diye birbirlerine sormazlardı ameliyat olmazlardı. Ben seni anladım kusura bakma yazım biraz tepkili ama sana değil bu psikoloji çok zor. İşlem oluyorsun birde ya kanamazsa tedirginliği çıkıyor
Canım o kadar masum düşünüyorsun ki inan ben benimkiyle bu konuyu biraz konuştum kan gelmezse kolundan tuttuğum gibi hastaneye dedi şakayla karışık aaa şimdi daha beter oldum zaten aptal gibi ameliyat oldum sonuç muamma Turgay hocaya gideceğim iyice bere oldumHaklısınız sizi de anlıyorum eş kişisinin doktora gidip rapor alacak kadar bu durumu ciddiye aldığını düşünmedim. Çoğu kişi bunu kadına teklif etmeye bile utanır. İçinden evlendiysem güvenmeliyim diye düşünür götürmez diye düşündüm.
Kolayca geçer umarım bu süreçlerHerkesin kendi yaşantısı bu ve kararları sadece kendini ilgilendirir. Ne bana ne de başkasına söz hakkı düşer.
Ben sadece kafası karışık diktirip diktirmemek konusunda kararsız arkadaşlar için kitap önereyim kendi fikrimi yazayım dedim. Son karar kişiye aittir ve ona da saygı duyulmalıdır. Karşıdaki insanla ilişki dinamiğini kendi belirleyecek. İster doğruyu söyler ister işlem yaptırmanın doğru olduğunu düşünür. Sonuç olarak beden size ait ne yaptırmak istediğiniz de sadece sizi ilgilendirecektir. Sevgilerle
Keşke canım da işte yok tek gideceğimKuzum keşke birlikte gidebilseydik ben yanıma Rabbime şükür birini buldum Allah sana da nasip etsin inşallah seninle de gitmek üç kişi birlikte gidebilmek isterdim
Sen yine sor ara ara inşallah biri çıkar karşınaKeşke canım da işte yok tek gideceğim
Yani dr tuttu diyince kanıyor mu dr bana tuttu dedi. İşlemden 1 yıl sonra düğünüm olcak zaman etkiler
buldunuz muBuralar sanki çok sessiz Turgay Karakaya işlem olup sonuç alanlar bana özelden yazabilir mi ya da olumsuz bir durumla karşılaşan varsa da yazsın lütfen sürekli forma bakıyorum hiç bir şey yazan yok çok yalnızım çaresiz hissediyorum beni yalnız bırakmayın kendime zarar vermekten korkuyorum
Yok yazan filan dedigim gibi buralar çok sessizbuldunuz mu
Link eklenmiyordurKızlar bu ebasko forumda yorumlar siliniyor. Bu ebasko ne ayak? Buradakilerdemi yalan yorum Allah kahretsin çıkmaza girdim iyice artık
Hayır ekleniyor daha önce eklendi. Turgay’la ilgili olumsuz bişey yazınca siliniyor dene istersenLink eklenmiyordur
Öylemi alla allaHayır ekleniyor daha önce eklendi. Turgay’la ilgili olumsuz bişey yazınca siliniyor dene istersen
Yazdım silinmedi bakalım silinecek miÖylemi alla alla
Ya inanamiyorum cidden silinmiş yorumum ben şok offYazdım silinmedi bakalım silinecek mi
Dedim işte olumsuz şeyleri siliyorlar orda burda müdahale edemiyorlar. Burdada kanadım diyenler var nasıl olcak bilmiyorumYa inanamiyorum cidden silinmiş yorumum ben şok off
Hicayla telde konuştum çok güven veriyor guvenmekten başka çarem yok canımDedim işte olumsuz şeyleri siliyorlar orda burda müdahale edemiyorlar. Burdada kanadım diyenler var nasıl olcak bilmiyorum
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende yapalı 6 ay oldu başka hiçbir çare yok. Allah yardımcımız olsunHicayla telde konuştum çok güven veriyor guvenmekten başka çarem yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?