Canım seninde anlamadığın konu şu bu konu başlığı altında bakire olupta çözüm arayan yok anlatabildimmi? Çeşitli kızlık zarları var evet bizde biliyoruz kan gelmese bile bakire olabilirsin ama bu başlık altında dra gidipte bekaretinin bozulmadığı kanıtlanabilecek kişiler yok olsaydı burda kan akıyormu diye birbirlerine sormazlardı ameliyat olmazlardı. Ben seni anladım kusura bakma yazım biraz tepkili ama sana değil bu psikoloji çok zor. İşlem oluyorsun birde ya kanamazsa tedirginliği çıkıyor
Haklısınız sizi de anlıyorum eş kişisinin doktora gidip rapor alacak kadar bu durumu ciddiye aldığını düşünmedim. Çoğu kişi bunu kadına teklif etmeye bile utanır. İçinden evlendiysem güvenmeliyim diye düşünür götürmez diye düşündüm.

Kolayca geçer umarım bu süreçler 🙏 Herkesin kendi yaşantısı bu ve kararları sadece kendini ilgilendirir. Ne bana ne de başkasına söz hakkı düşer.

Ben sadece kafası karışık diktirip diktirmemek konusunda kararsız arkadaşlar için kitap önereyim kendi fikrimi yazayım dedim. Son karar kişiye aittir ve ona da saygı duyulmalıdır. Karşıdaki insanla ilişki dinamiğini kendi belirleyecek. İster doğruyu söyler ister işlem yaptırmanın doğru olduğunu düşünür. Sonuç olarak beden size ait ne yaptırmak istediğiniz de sadece sizi ilgilendirecektir. Sevgilerle

Haklısınız sizi de anlıyorum eş kişisinin doktora gidip rapor alacak kadar bu durumu ciddiye aldığını düşünmedim. Çoğu kişi bunu kadına teklif etmeye bile utanır. İçinden evlendiysem güvenmeliyim diye düşünür götürmez diye düşündüm.

Kolayca geçer umarım bu süreçler 🙏 Herkesin kendi yaşantısı bu ve kararları sadece kendini ilgilendirir. Ne bana ne de başkasına söz hakkı düşer.

Ben sadece kafası karışık diktirip diktirmemek konusunda kararsız arkadaşlar için kitap önereyim kendi fikrimi yazayım dedim. Son karar kişiye aittir ve ona da saygı duyulmalıdır. Karşıdaki insanla ilişki dinamiğini kendi belirleyecek. İster doğruyu söyler ister işlem yaptırmanın doğru olduğunu düşünür. Sonuç olarak beden size ait ne yaptırmak istediğiniz de sadece sizi ilgilendirecektir. Sevgilerle
Canım o kadar masum düşünüyorsun ki inan ben benimkiyle bu konuyu biraz konuştum kan gelmezse kolundan tuttuğum gibi hastaneye dedi şakayla karışık aaa şimdi daha beter oldum zaten aptal gibi ameliyat oldum sonuç muamma Turgay hocaya gideceğim iyice bere oldum

Kızlar iyi akşamlar konuşmaya hiç tanımadığim halde desteklerinize ihtiyacım var gerçekten bu işlemi olup tutan sonrasında ilişki yasayan var mı gerçekten gerçek mi bu işlem çok endişeliyim lütfen bana yardımcı olun gerçek olan bu işlemi görüp yaşayan yazsın lütfen inanasim gelmiyor kafayı yiyecem tıp gelişti insanlar neler yapıyor ama bu kizlik zari olayı muamma sanki Allah'ım bana öyle bir imtihan verdi ki çocuk aklı ile zarar verdim kizlar doğru düzgün sevgilim bile olmamıştı bu hayatta bir zamanlar erkeklerle nasıl konuşulur onu bilmezdim lise yıllarında hiçbir erkekle konuşmadım bile neden bu geldi başıma neden bir merakla kendime zarar verdim neden neden neden... Lütfen duyun bu işlemi olanlar dua ediyorum her akşam yüzüm gülmüyor Eski neşem kalmadı yaza düğünüm var ne yapacağımı şaşırdım valla

Kızlar Şubat'ta Turgay Karakaya ya işlem olmaya gidecek olan varmı varsa bana özelden ulaşabilir mi

Kuzum keşke birlikte gidebilseydik ben yanıma Rabbime şükür birini buldum Allah sana da nasip etsin inşallah seninle de gitmek üç kişi birlikte gidebilmek isterdim

Kuzum keşke birlikte gidebilseydik ben yanıma Rabbime şükür birini buldum Allah sana da nasip etsin inşallah seninle de gitmek üç kişi birlikte gidebilmek isterdim
Keşke canım da işte yok tek gideceğim

Buralar sanki çok sessiz Turgay Karakaya işlem olup sonuç alanlar bana özelden yazabilir mi ya da olumsuz bir durumla karşılaşan varsa da yazsın lütfen sürekli forma bakıyorum hiç bir şey yazan yok çok yalnızım çaresiz hissediyorum beni yalnız bırakmayın kendime zarar vermekten korkuyorum

Kızlar bu Turgay Karakaya reklammı yoksa gerçekten sonuç alınıyormu başarılımı hiçmi işlem olup kanaması olmayan yok lütfen özelden ulaşırmışsınız 6 ay oldu ben işlem olalı tuttu dedi kanama olmaz diye çok korkuyorum

Yani dr tuttu diyince kanıyor mu dr bana tuttu dedi. İşlemden 1 yıl sonra düğünüm olcak zaman etkiler

Buralar sanki çok sessiz Turgay Karakaya işlem olup sonuç alanlar bana özelden yazabilir mi ya da olumsuz bir durumla karşılaşan varsa da yazsın lütfen sürekli forma bakıyorum hiç bir şey yazan yok çok yalnızım çaresiz hissediyorum beni yalnız bırakmayın kendime zarar vermekten korkuyorum
buldunuz mu

Kızlar bu ebasko forumda yorumlar siliniyor. Bu ebasko ne ayak? Buradakilerdemi yalan yorum Allah kahretsin çıkmaza girdim iyice artık

Eklentiler

• FFC56158-2A83-4475-BB16-047B3412E92E.jpeg
    FFC56158-2A83-4475-BB16-047B3412E92E.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 198
Back