Ben de ileride rahat olsun diye parmakla egzersize başladım. Bakireyim. Ama bir anda penisle başlamak saçma geliyor. Biraz vücudun alışmasını sağlamak istiyorum. Şu ana kadar ne canım acıdı ne kanamam oldu. Umarım da böyle gider. Doğrusu da olması gereken de çoğu kişide kan gelmemesi.
Düşünsenize bakire kızların iç dudakları küçüktür. Büyük olanlar bakire değildir gibi bir algı olsa doğal anatomik yapımızı küçültmeye çalışacaktık. Oysa bu çok saçma, gerçek bir kanıt değil. Kan da öyle o yüzden herkesin bekaret adı altında aynı "uygun" bakire kanamasına uymasını bekleyemeyiz.
Buradaki arkadaşlar için kitap önerim var "Bekaretin El Değmemiş Tarihi" aslında nasıl yanlış düşüncelerle ne kadar gereksiz şeylere önem verdiğimizi gösteriyor. İşlem olmadan önce okumanızı tavsiye ederim.
Bu arada ben kadınların bu işlemi olmasına da karşı değilim psikolojik olarak kendilerini rahat hissedeceklerse ve üzerlerinde baskı hissediyorlarsa çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Burada da aslında bir çelişki var doktorlar bu işlemi yaparak kadınları rahat ettirdikleri gibi maalesef bu ataerkil toplum düşüncesini de benimsetmeye devam ediyorlar. Ama elden ne gelir. Umarım gelecek nesiller kanla değil sadece sözle bekaretin anlaşabileceğini anlar.