Kızlar selam buraya aylar belki de yıllar sonra yazıyorum. Çünkü kendime söz vermiştim eğer olumlu sonuç alırsam buraya gelip kızların içine su serpicem diye. Bir ara buarada aşırı aktiftim başıma gelen talihsiz bir olay yüzünden kızlığını kaybettim :( belki eski mesajlardan okuyup bilen vardır. Ben mikrocerrahi yöntemi ile işlem oldum. Flep ve geçiçi yöntemden daha farklı, daha gerçekçi, ve iyileşmeden sinra doktorlar da dahil kimse tarafından anlaşılmayan bir yöntem. 2019 da özel bir hastanede oldum işlemi. Islemden 1 ay sonra doktorum tutmuş harika filan demişti ama ben doktor doktor gezdim sürekli hiç bir doktor işlem olduğumu bile anlamadi kızlık zarımda hiç bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben hep kanamamasindan korktum çünkü deliğim olması gerekenden biraz büyüktü yani esnek kızlık zarı seklinde iyilesme gerçeklesti. Şimdi evliyim 6 ay oldu ilk gece kanamam oldu çok şükür 1 2 damlayi geçmez. Eşim üstünde bile durmadı korktuğum hiç bir sey başıma gelmedi. Umarım burdaki herkes icin aynı şekilde gerçekleşir herşey. Güçlü ve kendinizden emin olun. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz. Şayet girersem mutlaka cevap veririm.

İnşallah hayırlısı olur, ben şu an karar veremiyorum malesef. Çok yanlış bir insanla yaşadım bunu. Cinsel ilişkiye girmedim fakat sürtünme sonucu kanamam oldu parça geldi hatta. 1 ay sonra doktora gittim 9 yönünde yırtılmam olduğunu söyledi. Bundan sonra ki ilişkimde bir ihtimal kanama olabileceğini söyledi. Her hangi bir evlilik planımda yok hayatımda birisi de yok. Ama psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Dışarı çıkıyorum sanki bir tek benmişim gibi, bir tek ben bu hatayı yapmışım gibi...
Anlayacağınız kararsızım. Tutmama durumu varmış buda korkutuyor.
Canım ben yaptırdım burda Turgay karakaya günlük yazarsan bulursun. İçin rahat olsun ama benden tavsiye 3-4 gün istirahat et. Kalkmamaya çalış ben full yattım

Kızlar selam buraya aylar belki de yıllar sonra yazıyorum. Çünkü kendime söz vermiştim eğer olumlu sonuç alırsam buraya gelip kızların içine su serpicem diye. Bir ara buarada aşırı aktiftim başıma gelen talihsiz bir olay yüzünden kızlığını kaybettim :KK43: belki eski mesajlardan okuyup bilen vardır. Ben mikrocerrahi yöntemi ile işlem oldum. Flep ve geçiçi yöntemden daha farklı, daha gerçekçi, ve iyileşmeden sinra doktorlar da dahil kimse tarafından anlaşılmayan bir yöntem. 2019 da özel bir hastanede oldum işlemi. Islemden 1 ay sonra doktorum tutmuş harika filan demişti ama ben doktor doktor gezdim sürekli hiç bir doktor işlem olduğumu bile anlamadi kızlık zarımda hiç bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben hep kanamamasindan korktum çünkü deliğim olması gerekenden biraz büyüktü yani esnek kızlık zarı seklinde iyilesme gerçeklesti. Şimdi evliyim 6 ay oldu ilk gece kanamam oldu çok şükür 1 2 damlayi geçmez. Eşim üstünde bile durmadı korktuğum hiç bir sey başıma gelmedi. Umarım burdaki herkes icin aynı şekilde gerçekleşir herşey. Güçlü ve kendinizden emin olun. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz. Şayet girersem mutlaka cevap veririm.
Mikrocerrahiyi bozulur bozulmaz ilk bir hafta içinde mi oldun canım benim paragöz doktorum da bana bu işlemi yaptı ama ben çocukken bilmeden zarar vermiştim

Hayır canım ben 13 yaşında kızlık zarımı kaybettim 21 yasinda işlem oldum
Canım bir yönünde yirtik var dedi bana aynı işlemi yaptı diğer yerler sağlam hareket etme onlar da bozulmasın dikerken dedi bir ara kabız oldum yanina gittim bana dediği esnetmissin oldu evlenene kadar asla mastürbasyon bile yapmaman lazım yoksa esneme yapar kanamaz dedi

Canım bir yönünde yirtik var dedi bana aynı işlemi yaptı diğer yerler sağlam hareket etme onlar da bozulmasın dikerken dedi bir ara kabız oldum yanina gittim bana dediği esnetmissin oldu evlenene kadar asla mastürbasyon bile yapmaman lazım yoksa esneme yapar kanamaz dedi
Bak arkadasimizinki esnek olup kanamis lütfen vesvese yapma ve iyi arastirip bi doktora göster. Daha kötü sonuçlar çıkmaması adina aceleyle karar verme bencee

Bak arkadasimizinki esnek olup kanamis lütfen vesvese yapma ve iyi arastirip bi doktora göster. Daha kötü sonuçlar çıkmaması adina aceleyle karar verme bencee
Canım benim çok çaresizim Turgay hocaya gitmeyi düşünüyorum son çarem başka seçeneğim kalmadı çünkü ne olacak süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama konuştum onunla hep tutuyor bir sorun çıkmıyor diyor bakalım ne olacak son çarem gecici yapacak bir şeyim kalmadı çok üzgünüm 😔

Canım benim çok çaresizim Turgay hocaya gitmeyi düşünüyorum son çarem başka seçeneğim kalmadı çünkü ne olacak süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama konuştum onunla hep tutuyor bir sorun çıkmıyor diyor bakalım ne olacak son çarem gecici yapacak bir şeyim kalmadı çok üzgünüm 😔
Kalicida da kanayan var sakın üzülme canim benim bu forumda işlem olupta o geceyi sorunsuz atlattan cok fazla kişi var hatta nerdeyse hepsi atlatti, bir şekilde çözüm çıkıyor sakın üzülme doktoruna güven ve güzel günlerin seni bekledigini bil lütfen, ayrica hic zarar vermemis olsaydin bile belki kanamayacakti bilemeyizki

Kalicida da kanayan var sakın üzülme canim benim bu forumda işlem olupta o geceyi sorunsuz atlattan cok fazla kişi var hatta nerdeyse hepsi atlatti, bir şekilde çözüm çıkıyor sakın üzülme doktoruna güven ve güzel günlerin seni bekledigini bil lütfen, ayrica hic zarar vermemis olsaydin bile belki kanamayacakti bilemeyizki
Canım o kadar üzgünüm ki sorma gecem gündüzüm zehir oldu keşke gitmeseydim doktora görmeseydim o halimi kendime verdiğim zarari diye şimdi tek çarem gidip İstanbul'a dikim olmak Allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah

Kızlar merhaba dün YouTube’da Prof Akın sivaslıoğlunun videosunu izledim tıp öğrencilerine anlatıyo kalıcıyı. Flep tehlikeli bir işlem olduğunu eğer kişinin dokuları iyiyse (doku kişiye göre değişirmiş ) birbirine çok kaynarsa penisin bunu yırtmayacağını çok emin ellerde ve ince ince kesilmesi gerektiğini söylemiş ben korktum ya uzun süre geçenler nolacak benim çok uzun süre oldu ya yırtılmazsa diye düşünüyorum. Uzun süre sonra ilişkiye girip kanayanlar var evet ama acaba penis içeri girmeyince nasıl bir yol izlediler benim delik çok küçük eşim birşeylerden şüphelenir diye korkuyorum

Kızlar merhaba dün YouTube’da Prof Akın sivaslıoğlunun videosunu izledim tıp öğrencilerine anlatıyo kalıcıyı. Flep tehlikeli bir işlem olduğunu eğer kişinin dokuları iyiyse (doku kişiye göre değişirmiş ) birbirine çok kaynarsa penisin bunu yırtmayacağını çok emin ellerde ve ince ince kesilmesi gerektiğini söylemiş ben korktum ya uzun süre geçenler nolacak benim çok uzun süre oldu ya yırtılmazsa diye düşünüyorum. Uzun süre sonra ilişkiye girip kanayanlar var evet ama acaba penis içeri girmeyince nasıl bir yol izlediler benim delik çok küçük eşim birşeylerden şüphelenir diye korkuyorum
Doktora muayene ol istersen. Bende kalıcı olmayan korktum tutmuyor çoğu kişide diye. Geçici neden olmadın? Düğünden 1 hafta öncesine kadar yapılıyormuş

Doktora muayene ol istersen. Bende kalıcı olmayan korktum tutmuyor çoğu kişide diye. Geçici neden olmadın? Düğünden 1 hafta öncesine kadar yapılıyormuş
Benimki tuttu tamamen kapalı sadece delik var ama yırtılmamasından korkuyorum. Geçiciye zamanım olmayacaktı düğünüme daha var ama o aralar geçici olamazdım.

Bende buraları hep okudum baştan sona hep geçici daha çok öneriyorlar kalicinin zahmeti daha çok diyolar ama inşallah gecici kalıcı kim olursa olsun inşalalh kanamamiz olur

Canım valla burada işlem olup tutup evlenen de var ben de anlamadım yani o küçük delik nasıl yirtilir diye gidince göstereceğim Turgay Beye senin işlemi konuşurum seni de haberdar ederim inan hem maddi hem manevi yıprandım umarım benimki de tutar ama küçücük delik korkutuyor kizlar bir erkek cinsel ornagi nasil giriyor o deliğe yani olmuş olan biri varsa bilgilendirsin lütfen

Hazal sen benden önce evleneceksin lütfen buradan bilgilendir bizleri olur mu ben de gideceğim az kaldi Turgay Beyde işlem olacağım umarım tutar benimki de özellikle de senin durumu sorarım ona birebir sadece delik çok küçük birakiyormus ondan endişeliyim belki ben o kadar küçük biraktirmam söylerim endişelerimi kızlar ve yemin ediyorum sizleri bilgilendirecegim buraları baştan sona okudum hatim ettim neredeyse çoğu gidiyor bilgi vermiyor bazıları yardımcı oluyor Allah razı olsun bakalım bizim sonuç ne olacak dua edin

Hazal sen benden önce evleneceksin lütfen buradan bilgilendir bizleri olur mu ben de gideceğim az kaldi Turgay Beyde işlem olacağım umarım tutar benimki de özellikle de senin durumu sorarım ona birebir sadece delik çok küçük birakiyormus ondan endişeliyim belki ben o kadar küçük biraktirmam söylerim endişelerimi kızlar ve yemin ediyorum sizleri bilgilendirecegim buraları baştan sona okudum hatim ettim neredeyse çoğu gidiyor bilgi vermiyor bazıları yardımcı oluyor Allah razı olsun bakalım bizim sonuç ne olacak dua edin
İnşallah canım benim Allah yardımcımız olsun. Aynen öyle bende o günü bekliyorum en ayrıntısına kadar yazacağım düşenin halinden düşen anlar

Kızlar benden önce evleneceksiniz belli ki lütfen geçici olanlar bizide bilgilendirsin. Düşenin halinden düşen anlar. Kimse kendini bilerek bu duruma atmaz. Namusuda bir kan lekesinde arayanlar günü gelince anlayacak ki namus kafada biter ne insanlar var neler neler yapıyor.

Back