Yaa geçici mi olmuştu işte biz kalici olduk yaa kalici olup kanayan var mı peki ben şu an endişe duymaya başladım yine yaCanım sen geçici olmuştun geçicide kanıyor bizler kalıcı dikim olduk ondan teredütteyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa geçici mi olmuştu işte biz kalici olduk yaa kalici olup kanayan var mı peki ben şu an endişe duymaya başladım yine yaCanım sen geçici olmuştun geçicide kanıyor bizler kalıcı dikim olduk ondan teredütteyiz
Şöyle soyliyim benim ki biraz karışık ben ilk kalıcı oldum sonra bir sorun yaşadım dikislerim zedelenmesti sonra gittim turgay hoca kanama dikisi atti beni kurtardı çok şükür yani eğer zaten bir sorun olsa kontrole gittiğiniz zaman söylüyor ve ücretsiz bi şekilde onarım yapıyorCanım sen geçici olmuştun geçicide kanıyor bizler kalıcı dikim olduk ondan teredütteyiz
Niye zedelendi canım dikişler ona göre dikkat edelim bizde bende çok korkuyorum tutmayacak diyeŞöyle soyliyim benim ki biraz karışık ben ilk kalıcı oldum sonra bir sorun yaşadım dikislerim zedelenmesti sonra gittim turgay hoca kanama dikisi atti beni kurtardı çok şükür yani eğer zaten bir sorun olsa kontrole gittiğiniz zaman söylüyor ve ücretsiz bi şekilde onarım yapıyor
Anladım canim inşallah tekrar gitme imkanı yakalarım yoksa yandım bittim resmen yaaŞöyle soyliyim benim ki biraz karışık ben ilk kalıcı oldum sonra bir sorun yaşadım dikislerim zedelenmesti sonra gittim turgay hoca kanama dikisi atti beni kurtardı çok şükür yani eğer zaten bir sorun olsa kontrole gittiğiniz zaman söylüyor ve ücretsiz bi şekilde onarım yapıyor
Niye zedelendi canım dikişler ona göre dikkat edelim bizde bende çok korkuyorum tutmayacak d
Zedelenme nedeni niye canım biz de dikkat edelim ne olur ne olmaz korkuyorum baya benŞöyle soyliyim benim ki biraz karışık ben ilk kalıcı oldum sonra bir sorun yaşadım dikislerim zedelenmesti sonra gittim turgay hoca kanama dikisi atti beni kurtardı çok şükür yani eğer zaten bir sorun olsa kontrole gittiğiniz zaman söylüyor ve ücretsiz bi şekilde onarım yapıyor
Benim hatam o doktora güvenmeyip kontrole gittim başka doktora onun yüzünden olduNiye zedelendi canım dikişler ona göre dikkat edelim bizde bende çok korkuyorum tutmayacak diye
Yaa ciddi misin tabi o doktor da baya açmıştır bakarken neyseki kurtulmuşsun kuzum inşallah bizler de kurtuluruz.Benim hatam o doktora güvenmeyip kontrole gittim başka doktora onun yüzünden oldu
Hangi doktora gittin nasıl olduAmin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah
Hangi doktora işlem oldunuzkizlaarr eskiden cok aktiftim burda dugun hazirliklari falan derken biraktim tamamen ama bana yol gostermenize cok ihtiyacim var dugune 3 ay var nisanlim beraber olmak istiyor ama zorlamiyor bana birakti aradan ciksin diyorum bir yanimda hala kanayacak mi inanmiyor ne yapmaliyim fotograf atsam anlayacak olan var mi![]()
Mutlaka yaz canim bende Turgay hocaya işlem olacam inşallah sorunsuz atlatırızturgay hocaya oldum bugun gittim gorusmeye kanar dedi ama hala emin olamiyorum iki gun sonra beraber olucaz umarim sorunsuz atlatirim diger herkes gibi sonucu da yazarim buraya![]()
Canım inanamıyorum ya sabahtan beri ben de gidip sürekli kontrol ediyorum acaba yazdın mı diye çok sevindimkizlaarr guzel haberle geldim cok sukur ya cok sukur kanadi hic inancim yoktu cok da zor oldu birliktelik ama ise yaradi islem gercekten sifirdan basladim sanki herseye inanamiyorum hala dilerim burdaki herkes de sorunsuz atlatir![]()
cok sukur yaaa herkes guzel haberler yazar buraya umarimCanım inanamıyorum ya sabahtan beri ben de gidip sürekli kontrol ediyorum acaba yazdın mı diye çok sevindim
İnşallah ya çok sevindimcok sukur yaaa herkes guzel haberler yazar buraya umarim![]()