Valla ben şu an ilişkiye falan girmedim hiç. Mastürbasyon da yaparım. Belki zarar vemişimdir belki vermemişimdir. Açıkçası ne durumda olduğu da çok önemli değil. Zira doğumdaki durumunu da bilmiyorum. Ben tıp okuyorum arkadaşım.
Sana durumu şöyle izah edeyim bazı kızların hymeni kapalı oluyor. Adet kanları vücuttan çıkmayınca ameliyatla hymeni deliyorlar. (Hatta kimilerinin tabirine göre zara zarar geldiği için bakire olmuyorlar.)
Kimisine bunun için ameliyatla hymeni açılmıştır diye kağıt veriyorlar. Neden? Hani soran olursa izahı olsun falan diye. Sonra sırf millet yanlış anlamasın diye çok daha zor 2 hafta süren yeni bir ameliyat çıktı. Çok minik bir delik açmaya çalışıyorlar ki ileride de evlenince sorun olmasın diye. Yani yıllardır insanlar bu küçücük şey için karşıdakine hesap vermeye çalışıyor. Zor ameliyatlara giriyorlar, raporlar alıyorlar. Oysa yani sen karaciğerime bak önceden işlem yaptırdım sağlık problemim vardı ben sana yalan söylemiyorum diye rapor uzatır mısın eşine. Kendi vücudumuzda bizim hymenimizde çok farklı farklıdır. Kimisininki kapalı, kimisininki kalın, esnek, delikli, ince, çok büyük delikli gibi. Kanama oranları da buna göre olur olmaz yani değişir. Yani cidden tatlım sırf karşıdaki kişinin egosu tatmin olsun, senden %100 emin olsun diye (ki bakire olmayanlar da kanıyabiliyor burada diktirenler gibi aslında olamaz.) kendine bunları çektirmeye ne lüzum var. Seni seven güvenen insan kanla değil bir sözünle %100 emin olur bence. Böyle söylüyorum ama günün sonunda sen nasıl rahat edeceksen mutlu olacaksan onu yap. Ben olsam hiçbir şey yaptırmazdım. Hep mutlu ol