Yani ben zedelenme olduğunu düşünüyorum kadın yirtik var bir yönünde dedi

Canım ben kalıcıdan 60 gün sonra ilişki yaşadım İnan çok zor geçti ilişkim yırtılması çok zor sürdü ama kanama oluyor

Kızlar İstanbul'da olan var mı ben hiç bilmiyorum oraları endişeliyim başıma bir şey gelmesinden korkuyorum

Canım gecici hakkında bilgide alabilir misin olduğum zmn
Alırım tabi canım inşallah sonuç da alırız kendimi çok çaresiz hissediyorum o kadar uzağım ki İstanbul'a bir de ne yapacağım nasıl gideceğim tutacak mı sorun yaşar mıyım hiçbir fikrim yok

Bana da aynısını söylemişti doktor ilişkiye girmemiştim sonra tam ilişki yaşayınca kanama olmuştu tekrar vajina kendini toparlayan bi yapıya sahip senin de kanama ihtimali var.
Kadın bende bir yönünde yırtık.var dedi delik de küçüktü zaten esnek falan da değilmiş zarim keşke diktirmeseydim o zaman belki benimki de tam bir ilişkide kanardi şimdi daha beter oldum çok üzgünüm yaa kafayı yiyecem artık

Oncelikle gecmis olsun canim lütfen kendini harap etme, sen kendini ne kadar dibe batirirsan batir hayat devam ediyor ve etmek zorunda olan gencligine gecen zamanina oluyor. Bak şimdi herkes geciciden sonuç aliyor, burda okudugum bir sürü kişi geciciyle kurtuldu o yuzden bu olayi kafandan at ve ilişki yasayacagin tarihe yakin bi zamanda gecici ol. Sonuçta orayi kimseye acip gostermiyoruz kim nerden bilecek ne olduğunu. Bu olayi daha az düşünmeye calis ve akışına bırak. İnanki düşünmek daha cok yipratiyor. Kalicinin stresi daha fazla ve bence zarin zarar görmemiştir diye düşünüyorum hic ilişki yaşamadığın icin kanama ihtimalinde yüksek. Cok az birlesim olup kanamayip daha sonra tam birlesmede kanayan bir sürü tanıdığım var o yüzden lütfen kafana takma, bu herkesin başına gelebilir belki bir sürü insaninki böyle hafif yirtilmistir ama irdelemedikleri icin bilmiyorlardir bile. Ne kadar cok arastirirsan o kadar cok kötü olursun ve yanlış kararlar verirsin. Sakinleş ve iyi düşün lütfen

Canim bnde gecici olacam gecici garanti değil mi olanlarla hiç konuştun mi iplik yada herhangi bir aksilik yaşayan oldu mu merdiven kuaförde oynamada bnmde az bi zamanım kaldı çok korkuyorum iplik falan anlaşılır mi gibisinden elim yüreğim kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum

Alırım tabi canım inşallah sonuç da alırız kendimi çok çaresiz hissediyorum o kadar uzağım ki İstanbul'a bir de ne yapacağım nasıl gideceğim tutacak mı sorun yaşar mıyım hiçbir fikrim yok
En son çare gecici olursun canım iyice araştır doktorlarlada konuş içinde hangisini sinerse onu yap canim

Canım en son çarem o zaten bakacağım artık ne olur bilmiyorum

Canım en son çarem geçici bir de ben farklı uzak bir ile gelin gideceğim yani Gecici olup da bozulma ihtimali var diye de korkuyorum anlayacağın karmakarışık bir haldeyim eşim olacak kişiyi ikna etsem bulunduğum şehirde de geçici olur hallederim üstüne üstlük hiç ilişki bile yaşamadım Allah bu durumu bana neden niye yaşattı

Canim geçici olup üzerine otobüsle yolculuk yapip duş alip iliskiye giren dahi oldu, düğününde hic oturmadan oynayip o geceyi atlatanda vardi burda. Hem orasi icerde baya, ayağını cok acmadigin surece sorun olacagini sanmiyorum. Burdan bi kac kişiyle konuşmuştum cok fazla elletmediginiz sürece direk ilişkiye girerseniz ip anlasilmazmis ha bide bazilari ipi ilişkiden sonra görmemişti bile ama siz işinizi sağlama alin ve etrafi kolaçan edin, bir sürü kişi kurtuldu şunu unutmayin orayi açıp gosterseniz bile erkeklerin çoğu anlamiyor denildi bana ki zaten burda herkesin hemfikir olduğu şey gecici garanti. Hepimiz bundan kurtulucaz bebeklerim sadece çok düşünmeyip akışına bırakalım, çok düşünürsek kendimizi mahvedersek her şey halloluyor mu hayır, o yuzden akışına birakalim ve birazda korkusuz olalim, her şey hallolur

Canim benim bende ilk zamanlar senin gibiydim ve sana benzer bi sekilde kendim zarar verdim, daha sonra burda bi ablayla konuştum abla diyorum çünkü bana çok iyi geldi. Burdan uzaklaşmam gerektigini bu gunlerimi heba etmemem gerektigini anlatti. Dedigini yaptim buradan uzaklastim bi süre girmedim olani kabullendim ve dedimki bir sürü insanin başına gelmedigi ne malum? Belki onlar umursamadi bile çünkü bizim kadar araştırmamislardir. Bak o abla sayesine şuan böyle düşünüyorum ama bundan 4 5 ay önce kafayi yiyodum her yazilani okuyordum gece gündüz ağlıyordum. Ama bi süre düşünmeyi birakinca cok daha iyi oldum, senden ricam biliyorum ilk zamanalr cok cok zor oluyo ama lütfen düşünmeye ara ver herkesin başına gelebilir ilişki dahi yasamamissin, küçük bi ameliyatla her şey hallolacak. Ki ameliyat 15 dklik bir şeymiş, burda olup kurtulan herkes günlerimi boşuna zehir etmişim diye dönüş yaptilar o yüzden akışına bırak bundan kurtulacagina da inan lütfen. Ayrıca burdaki her kizi cok sevdigimi ve bizi bunlarin hicbirinin tanimlamadigini söylemek istiyorum. Biz kadinlar o kadar güçlüyüzki halledemeyecegimiz hicbir sey yok

Canım öyle saçma bir haldeyim ki çoğu doktor yalan söylüyor bir sürü borca battım bir doktor yüzünden azarlıyor bir de beni o kadar kızgınım ki kendime bu zarari verdigime bilmiyordum bile zar nedir ne işe yarar çocuk aklı ile zarar verdim kendime bu işlemi ne pahasına olursa olsun olacağım benimle önceden beraber olacağını bilsem geçici olurum ama olmaz çarşaf adetleri var malesef o yüzden kalıpci olacağım hatta en çok buradaki yorumlara göre Turgay hocayi düşünüyorum bakalım dua edin bana ne maddi ne manevi gücüm kalmadı bu yüzden kredi bile çektim şaşırdım kaldım artık

Canım sen oldun mu işlem yoksa olacak misin olursanda gecici mi olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…