- 12 Eylül 2021
- 127
- -4
- 11
Canım meraba bn kendi memleketimde olacam senin düğün yakın mi bn mayıs gibi düğünüm olacam sanırım sen ne zmn olmayı dusunuyorsunPerihan sen kime olmak istiyosun ? Ben gökçen erdoğanı düşünüyorum memnun olanlar vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım meraba bn kendi memleketimde olacam senin düğün yakın mi bn mayıs gibi düğünüm olacam sanırım sen ne zmn olmayı dusunuyorsunPerihan sen kime olmak istiyosun ? Ben gökçen erdoğanı düşünüyorum memnun olanlar vardı
Gökçende olup sonuç alanlar vardı canım sen ankarada misin ne zmn olmayı düşünüyorsun olursan bizede yardımcı olur musunCanımm bende geçici olmak istiyorum gökçen erdoğana
Perihan düğünün olursa nolur haber ver merak içindeyim hep kafama takıyorum olur muGökçende olup sonuç alanlar vardı canım sen ankarada misin ne zmn olmayı düşünüyorsun olursan bizede yardımcı olur musun
Var canım mart yada mayıs gibi canim daha günü konuşulmadı valla burada birkaç kişi daha bni bekliyor ne olur dua edin Bn de burada olan herkes bi solukta kurtulsun çok korkuyorum ipin anlaşılmasından kanama olur mu olmaz mi gunlerim yaksalstikca dahada korkmaya basladimBen istanbuldayım kuzum daha düğünüm yok ama olursam sana muhakkak haber vericem merak etme senin var mı düğünün yakın zamanda
3 sene önce kalıcı yaptırdım cnnCanım geçici mi yaptın yoksa kalıcı mi geciici hakkımda bilgin var mu iplik mevzusu görünüyor mu kesin garanti mi
Kızlar uzun süredir ameliyat olan varmı ya bende dikilen yer tamamen kaynamış birleşmiş gözüküyor. Bu nasıl yırtılacak. İlişkiye giren arkadaşlar eğer burdaysanız lütfen yardımcı olun. Resmen et mi yırtılacak birbirine kaynamış bir doku dikilen görüntü kalmamış iki parça nasıl ayrılabilir aklım almıyor lütfen yardımcı olun
Canım gecici de kesin kanama elde ediliyor muCanım bildiğin et yırtıliyor ama normal kızlık zarı gibi kanıyor ama acısı daha fazla
Bende kalıcı yaptırdım 3 sene önce olumlu sonuç aldım
Ama herkese geçici tavsiye ederim hala ilişkide acı yaşıyorum baya dar çünkü
Merhaba ankarada geçici olup olumlu sonuç alan varmı
Dikişlerin tuttu mu bende aynı doktora oldum ne olur yardımcı ol çok tereddüt içindeyim tutmayacak diye çok korkyorum 3 ay sonra düğünüm varMerhabalar,
Ankara’da Meral Sönmezer’e kalıcı dikim yaptırdım. Bugün 22. gün aklımda çok sorular var sizlere sormak istedim.
22 gündür geceleri hatta evdeysem tüm gün çamaşırsız duruyorum hava alması için, tuvaletlerden sonra taharetlenmiyorum hiç su değdirmiyorum sadece peçete ile kurulamaya çalışıyorum, verilen antiseptiği sabah uyandığımda ve gece uyumadan önce yani günde iki kere bacaklarım kapalı şekilde yüzeysel 2 fıs sıkıyorum kuruluyorum, kendime ait klozet kullanıyorum her kullanımdan sonra ozonluyorum, duş alırken buhar olup dikişler yumuşayıp atmasın diye banyonun kapısı açık şekilde duş başlığını kullanmadan kovaya doldurarak yavaş yavaş omuzlardan su döküyorum tanzikli olmaması zarar vermemesi için ve vajinayı yıkamıyorum, çok dikkatli besleniyorum sabahları iki yumurta gün içinde keten tohumu chia tohumu gibi yoğurtlar meyve protein almaya çalışıyorum anlattığım gibi dikkatli olmaya çalışıyorum daha başka nelere dikkat edilmeli?
Bunların dışında sormak istediğim ise; Tüyleri nasıl temizlemeliyiz? Su ile vajinayı temizlemeli miyiz? Enfeksiyon riskine karşı ne yapmalıyız? Adet döneminde nasıl olunmalı?
Canım yalnzbayn sonuç aldı gecici yaptı o kanaması olmustuDikişlerin tuttu mu bende aynı doktora oldum ne olur yardımcı ol çok tereddüt içindeyim tutmayacak diye çok korkyorum 3 ay sonra düğünüm var
Hangi doktora yaptrdı ankarada mı yaptırdıCanım yalnzbayn sonuç aldı gecici yaptı o kanaması olmustu
Evet canım anakarada yaptı gokceneHangi doktora yaptrdı ankarada mı yaptırdı
10 bin miKızlar Merhaba ne zamandır takip ediyordum sonunda karar verip üye oldum nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum. Başımdan geçenleri anlatmakla başlamak istiyorum 10 yaşındaydım sanırım tuvaletteyken benden pıhtı gibi sert bir şey gelmişti üzerine bastım korkudan sonra ağlayarak anneme gittim annem açıp baktı bir şey yok dedi ama içim rahat değildi beni çocuk doktoruna götürdü kadın böyle şeyler için yanıma gelmeyin deyip kızdı bize belki baksa hata yapmayacaktım ben de çocuk aklı ile parmağımı soktum oraya daha sonra. Adet bile olmuyordum o zamanlar kan falan da gelmemişti her neyse aradan 17 yıl geçti doğru düzgün sevgilim bile olmamıştı benim şu an nişanlıyım içimde şüphe olduğu için doktora gittim kadın baktı bir yönünde hafif bir yırtık var dedi kanama garantisi veremem dedi hüngür hüngür ağlıyorum ne zamandır o an ikna etti beni 10 bin verdim dikim yaptı ama asla güvenemiyorum mikrocerrahi yöntemle dedi ben araştırdım o ilk hafta bozulur bozulmaz yapılıyormuş dedim öyle şeylere inanma forumları mı okudun sen oralarda hep her şey reklam dedi inandırdı beni ne yapacağımı şaşırdım bana yol gösterin lütfen.
Söylesem mi bilemiyorum kadın o kadar değişik ki görür burada beni ifşa eder diye korkuyorum özelden yazayım mesaj atın ben yeni üye oldum konuşmak isterim sizinle özelden forumlarda adınızı da gördüm birkaç kez.10 bin miDoktorunuz kim ?
Turgay hocayı aradım onunla konuştum dedi neden böyle bir hata yaptın beni arasaydın ben yardımcı olurdum dedi o an bile Dr. Turgay vardı aklımda kadın flep dikimde kanama olmaz onlar hep reklam inanma deyip durdu canım öyle bir andı ki ben bir şey yoktur içimdeki şüpheyi atayım derken bana yırtık var demesi beni altüst etti mahvoldum aşığım seviyorum kaybetmek istemiyorum nişanlımı öleceğim artık kimsem yok sizden başka kimseye açamadım bu durumu kimse inanmaz kiSöylesem mi bilemiyorum kadın o kadar değişik ki görür burada beni ifşa eder diye korkuyorum özelden yazayım mesaj atın ben yeni üye oldum konuşmak isterim sizinle özelden forumlarda adınızı da gördüm birkaç kez.
Belki parmağınızı sokmasanız bile kanamayacaktı. Kafanıza takmayın lütfen. İşlem de olmuşsunuz daha da zorlamayın. Herkesinki illa kanayacak diye zorunluk yok boşu boşuna yara yaptırıp kanatmaya çalışıyorsunuz. Zaten öceden ilişkiniz de olmamış. Sizin vicdanınız rahattır yalan da atmayacaksınız. Kanıtlamaya uğraşmaya cidden lüzum yok. Dediğim gibi eskiden böyle bir parmak olayı olmasa dahi kanayacak diye girdiğiniz ilişkiden kanamadan çıkabilirdiniz. Şu an da durum böyle. İşlem de olmuşsunuz. Kanar ya da kanamaz artık düşünmeyin lütfen.Turgay hocayı aradım onunla konuştum dedi neden böyle bir hata yaptın beni arasaydın ben yardımcı olurdum dedi o an bile Dr. Turgay vardı aklımda kadın flep dikimde kanama olmaz onlar hep reklam inanma deyip durdu canım öyle bir andı ki ben bir şey yoktur içimdeki şüpheyi atayım derken bana yırtık var demesi beni altüst etti mahvoldum aşığım seviyorum kaybetmek istemiyorum nişanlımı öleceğim artık kimsem yok sizden başka kimseye açamadım bu durumu kimse inanmaz ki
![]()