ben hem daraltma hem flep olmuştum çok teşekkür ederim ama bu işlemi olan veya olacaklara tavsiyem somrasında ilişkiye girerken canı çok acıyanlar ve hiç ilşkiye giremeyenler oluyormu diye doktorlarına belirtsinler belki 100 de bir ihtimal ama o da beni buldu çok sağolun
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun dualarım seninle kuzucum :) geçici mi kalıcı mı mantıklı benim ilişkim olmadı kazara kaybettim ama evlilik durumum var o yüzden şimdiden araştırıyorum niyetim geçici olmak ama yinede çok bilgi göz çıkarmaz

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun dualarım seninle kuzucum :) geçici mi kalıcı mı mantıklı benim ilişkim olmadı kazara kaybettim ama evlilik durumum var o yüzden şimdiden araştırıyorum niyetim geçici olmak ama yinede çok bilgi göz çıkarmaz
ilişkin olmadıysa kalıcı zahmetine bulaşma derim. zor bir süreç

Kızlar bişey sorcam bu dugun oncesi başka şehire gtme imkanı olmayan arkadaşlar neden kendi şehirlerinde bir özel muayenehanesi olan doktora gidip geçici yapmıyorlar. Sonuçta araştırıp öğrenilir bu işlemi yapıp yapmadığı yapıyorm diyosa geçiciyi her doktor zaten yapabilir diye düşünüyorm. :KK43: eğer görülürum bir tanidjm tarafından diyorsanız o başka .. ben de başka şehirde yaptırdım ama tutmadı diye düşünüyorm acaba kendi şehrimde düğün öncesi geçici yaptırmaya kaksam dıye düşündüm ama bunu düşünen bi tek benmi yim ki aklımda bir sürü soru :KK43: yani kendi sehirlerimizde elbet bu işlemi yapan birileri vardır. Ben birazda bu istanbuldaki ve ankaradaki işlemi yapan doktorların işi ticarete döktüğünu dusunuyorm :KK43:
Hangi doktora yaptırdınız?

Şu geçici operasyonda doktor önemli mi? Sutür atıyorlar ama yinede konu hassas olunca gözümde büyüyor

Arkadaşlar ben çok uzun süredir burdayım, geçiciye zamanım elverişli olacak. Samsunda Aşkın Ellibeşe olan var mi

Ben dün ankarada burada adı geçen bir doktora kalıcı işlem yaptırdım
Ankarada hangi doktorda kalıcı işin yaptırdın bna yardımcı
Kızlar yazamadım şimdi vaktim oldu anca yazıyorum benim kanamam oldu ama inanın çok zor bir süreçti benim için bu kişiden kişiye değişebilir büyük ihtimalle doktorum çok güzel dikim yapmış açılıp baktığında bile anlaşılacak birşey değil korkmaya ve strese gerek yok hiç darısı hepinizin başına 🙏🏻🥳
Hangi doktorda ameliyat oldun canım banada yardımcı olabilr misn

arkadaşlar mrb. kalıcıyı koruyamayacağımı düşünerekten en yakın doktora geçici yaptırmaya karar vermiştim. aklımda uzun zamandır mustafa alihanoğlu vardı fakat şuan araştırdığıma göre pek olumlu yorum yapan olmamış kalıcı hakkında. mustafa beye geçici yaptırıp sonuç alan var mı ya da izmirde bilgiğiniz iyi bir doktor. yakında düğünüm olucak ve baya telaşlıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
Canım turgayda oldun mu olup sonuç aldın mı

6 ayın varsa kalıcı yapmanı öneririm geçici de sıkıntı bence kalıcıda 1 ayda iyileşiyorsun zaten normal hayatına donüyorsun :)
Kalıcıda kanama kesin oluyor mu kimilerine sordun orayı daraktıkları için köşelernde yırtılma olup kanıyor dediler o kadar tereddütlüyüm ki evliliğim hazirandan sonra da olabilr korkum iyileştikten sonra bişey olur mu tuvalette ıkınmada oturmada

Back