Teşekkür ederim kuzum bilgi için. Geçici kızlık zarı dikimi hakkında ne düşünüyorsunVardı ama sonuç berbattı deneme canım boyaymış bildiğin ayırt ediliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kuzum bilgi için. Geçici kızlık zarı dikimi hakkında ne düşünüyorsunVardı ama sonuç berbattı deneme canım boyaymış bildiğin ayırt ediliyormuş
Burda okuduğum kadarıyla kızlar max 3 gün önce yaptırıyor sorun yaşamıyorlar canım geçicide oral yaptırmıyorlar ilişkiden 3-4 gün önce yaptırıyorlarTeşekkür ederim kuzum bilgi için. Geçici kızlık zarı dikimi hakkında ne düşünüyorsun
Ben kalıcı oldum ilişkiden 2 ay önce . Çok şükür kanamam olduTeşekkür ederim kuzum bilgi için. Geçici kızlık zarı dikimi hakkında ne düşünüyorsun
Kime yaptırdınızBen kalıcı oldum ilişkiden 2 ay önce . Çok şükür kanamam oldu
Adana’da yaptırdım benKime yaptırdınız
Bende dün kalıcı yaptırdım iyileşme süreciniz nasıl geçti biraz anlatır mısınızBen kalıcı oldum ilişkiden 2 ay önce . Çok şükür kanamam oldu
Bende geçici düşünüyordum ama muayene olmadan direk gidip yaptırma genişlik varsa kalıcı öneriyor doktorTeşekkür ederim kuzum bilgi için. Geçici kızlık zarı dikimi hakkında ne düşünüyorsun
Benim konuştuğumda bana öyle bir şey demedi sadece geçici öneriyorum ve geçici yapıyorum dedi Zaten ilişki olmadığı için dar yani gerek olacağını sanmıyorum yinede muayene olmakta fayda varmışBende geçici düşünüyordum ama muayene olmadan direk gidip yaptırma genişlik varsa kalıcı öneriyor doktor
Bilmiyorum canım benim doktorum muayene etti geçici olmazmış zaten dedi genişlik varmış daraltma yapti yanlış yönlendirmek istemem seni her doktor farklı teknik uyguluyor sanırım senin konuştugun doktor hangisiydi bide ilişki olmadığı için tabi ki daha dar dir dediğin gibi büyük ihtimalle geçici de olabilirsinBenim konuştuğumda bana öyle bir şey demedi sadece geçici öneriyorum ve geçici yapıyorum dedi Zaten ilişki olmadığı için dar yani gerek olacağını sanmıyorum yinede muayene olmakta fayda varmış
Canım bilindik bir doktor değil benimki. Peki senin daha önce aktif ilişkin oldu mu? Ondan dolayı demiş olabilir miBilmiyorum canım benim doktorum muayene etti geçici olmazmış zaten dedi genişlik varmış daraltma yapti yanlış yönlendirmek istemem seni her doktor farklı teknik uyguluyor sanırım senin konuştugun doktor hangisiydi bide ilişki olmadığı için tabi ki daha dar dir dediğin gibi büyük ihtimalle geçici de olabilirsin
Evet benim ilişkim oldu ama iki senedir ilişkiye girmedim doktor bunun iyi olduğunu bir avantaj olduğunu söyledi inşallah tutar da birdaha dikiş falan atmaya gerek kalmaz 10 gün sonra kontrole çağırdıCanım bilindik bir doktor değil benimki. Peki senin daha önce aktif ilişkin oldu mu? Ondan dolayı demiş olabilir mi
Flep değil daraltma yaptırmışsın sanırım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın evlilik ne zamanEvet benim ilişkim oldu ama iki senedir ilişkiye girmedim doktor bunun iyi olduğunu bir avantaj olduğunu söyledi inşallah tutar da birdaha dikiş falan atmaya gerek kalmaz 10 gün sonra kontrole çağırdı
Hem daraltma yaptı hemde flep yaptı inşallah tutar seneye olacak inşallah senin ki ne zamanFlep değil daraltma yaptırmışsın sanırım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın evlilik ne zaman
Benim ki daha belli değil en geç 1 en erken 6 ayHem daraltma yaptı hemde flep yaptı inşallah tutar seneye olacak inşallah senin ki ne zaman
Sonuç ne oldu acaba?Geçici olan arkadaşlar kaç gün. Önce işlem olunmalı benim sayılı günlerim kaldı mecburen kendi şehrimde forumda ismi geçmeyen bi doktora gidip işlem olacağım ama korkuyorum yapabilir mi kanar mı kanamaz mı insan zaman yaklaşınca emin olduğu şeylerden bile şüphe duyuyor bu konuda![]()
Çok geçmiş olsun keşke bilgim olsada yardımcı olsam ama sanırım siz kalıcı flep yaptırmışsınız diye tahmin ediyorum flepte vajinat girişini daraltıryolar ondan dolayı bu durum olabilir diye tahmin ediyorum. İlişkiniz arttıkça genişleyebilir belki ama bu sefer de senin canın çok yanar. Çok geçmiş olsun kuzucummerhaba herekese. ben 2019 da turgay hocaya işlem olmuştum takip edenler bilir her sürecimi yazmıştım. temmzuda evlendim. ilk ilişkm günlerce olmadı sonra tekrar gittim turgay beye biraz açma işlemi yaptı bir daha deneyin dedi. yine olmadı. tekrar gittim. toplamda dört defa gittim diyebilirim. son gittiğimde biraz daha açtı ve bugün mutlaka ilişkiye gir dedi. girdik kanama oldu ama bir daha tekrr birleşme olmuyor. ya aşırır dar ya da bende başka bir sorun oluştu. beynimi zonklatırcasına bir acı yaşıyorum bugün bir kere daha gittim ve tamamen bir açma işlemi yaptığını söyledi eğer çözemezsek eşimle başka bir jinekolaga gideceğiz. bir kere gittik de önce şunu söyleyeyim zar kısmen yırtılınca başka jinekolog anlamıyor. turgay hoca toplamda beş kere gittim dördünü kontrol sayıp ücret almadı sağolsun. son gidşimde de almaycaktı ama ben vermek istedim hak geçmesin diye. bayapı karışık yazdım ama bana yardımı dokunan olursa çok sevinirim böyle bir durum yaşayan oldu mu
ben hem daraltma hem flep olmuştum çok teşekkür ederim ama bu işlemi olan veya olacaklara tavsiyem somrasında ilişkiye girerken canı çok acıyanlar ve hiç ilşkiye giremeyenler oluyormu diye doktorlarına belirtsinler belki 100 de bir ihtimal ama o da beni buldu çok sağolunÇok geçmiş olsun keşke bilgim olsada yardımcı olsam ama sanırım siz kalıcı flep yaptırmışsınız diye tahmin ediyorum flepte vajinat girişini daraltıryolar ondan dolayı bu durum olabilir diye tahmin ediyorum. İlişkiniz arttıkça genişleyebilir belki ama bu sefer de senin canın çok yanar. Çok geçmiş olsun kuzucum