- 18 Şubat 2019
- 180
- 74
- 28
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bana yardımcı olur musun cuma işlemmolucam turgay beye
Evet oldum temmuzun 9undaSonuç aldin mi
Evet oldum temmuzun 9undaSonuç aldin mi
Sonuç aldın mıEvet kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldiiiim yarın düğünüm var bakalım sonuç alırsam özelden sorularınızı cevaplayacağım![]()
Eskilerden bi ben kaldım sanırım herkes gittiBizim kizlardan kimse kalmadimi burda ya![]()
Mutluluklar canım güzel bir hayatın olsunKızlar yazamadım şimdi vaktim oldu anca yazıyorum benim kanamam oldu ama inanın çok zor bir süreçti benim için bu kişiden kişiye değişebilir büyük ihtimalle doktorum çok güzel dikim yapmış açılıp baktığında bile anlaşılacak birşey değil korkmaya ve strese gerek yok hiç darısı hepinizin başına![]()
Hayır degil ama gecen hafta bisiklete bindim oramda sanki dikişlerim çekiliyormus hissi yaşadım bi kac saat yani bi daha binmemBaska bi doktora gorunsen daha garanti olur senin icin . Suan Nasilsn peki hareketlerin falan kisitlimi hala
Konu ile ilgili gelişmeleriniz var mı?umarım sorun çıkmaz cnm..herşey yolunda gider..bende düşünüyorum şu an araştırma aşamasındayım yazacaklarını çok merak ediyorum..
Hangi doktora gittim acaba bende gideceğim ama çok kararsızımcanım ilk önce sakinleştirici iğne vurdu sonra vajinaya 7 tane iğne vurdu uyusturmak için. operasyon 1 saat kadar sürdü kalıcı yöntemle yaptırdım. 1 kutu antibiyotik ve 1 kutu ağrı kesici verdi. onun dısında her tuvalet ihtiyacından sonra batikonlu gazlı bezle temziliyorum
Merhaba bende şu an sizin geçtiğiniz yoldan geçiyorum kanamanız oldu mu?arkadaşlar ben bugun ebru hnm dan operasyon geçirdim,kalıcı olandan.şuan itibari ile bi sancım sızım yok.pazartesi tekrar gitcem kendisine,eger görüşmek operasyon geçirmek olursa ben yardımcı olurum kendileirne seve seve.çünkü ben bugun yalnız gittim ve o masada gizli gizili agladım,tüm geçmişimi o masada bıraktım.bende çok korkuodum korkacak hiç bişey yokmuş,ama size bi tavsiyem sakına yalnız gitmeyin,psikolojik destek çok önemli...
Kime yaptırdınız acaba ve bir problem oldu mı esneme yani umarım cevap verirsiniz
Vardı ama sonuç berbattı deneme canım boyaymış bildiğin ayırt ediliyormuşYapay kızlık zarını deneyen var m