- 3 Temmuz 2020
- 173
- 71
- 28
- 30
Geçicide niye sıkıntı olsun ki burdan kimse sorun yaşamadi6 ayın varsa kalıcı yapmanı öneririm geçici de sıkıntı bence kalıcıda 1 ayda iyileşiyorsun zaten normal hayatına donüyorsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçicide niye sıkıntı olsun ki burdan kimse sorun yaşamadi6 ayın varsa kalıcı yapmanı öneririm geçici de sıkıntı bence kalıcıda 1 ayda iyileşiyorsun zaten normal hayatına donüyorsun :)
Dikkat ettikten sonra birşey olmuyor kolay kolay bozulcak birşey değil oKalıcıda kanama kesin oluyor mu kimilerine sordun orayı daraktıkları için köşelernde yırtılma olup kanıyor dediler o kadar tereddütlüyüm ki evliliğim hazirandan sonra da olabilr korkum iyileştikten sonra bişey olur mu tuvalette ıkınmada oturmada
Benim kendi görüşüm o şekilde ameliyat olup birde üstüne düğünde kınada oynamak bana saçma geliyor ayrıca ip konusu sıkıntı bence kalıcı en güzel çözüm doğru doktor tarafından yapıldığındaGeçicide niye sıkıntı olsun ki burdan kimse sorun yaşamadi
Kanama olur demi mutlaka kimi orası daraltıldogı için girince yırtılır diyor Sence de öyke mi olurDikkat ettikten sonra birşey olmuyor kolay kolay bozulcak birşey değil o
Kalıcı yaptırdım 17. Günüm bekliyorum çok zor bir durumKalıcı yapıpta kesin sonuç alan var mu ne olursunuz birbirimize destek olalım
Bnde kalıcı olacam ama düğünüme 3 ay kala yapmayı düşünüyourm kalıcı daha mı çözüm garantili ne olursun bana yardımcı olabilr misnizKalıcı yaptırdım 17. Günüm bekliyorum çok zor bir durum
Kalıcı yaptırdım 17. Günüm bekliyorum çok zorKalıcı yapıpta kesin sonuç alan var mu ne olursunuz birbirimize destek olalım
Bende bekliyorum çaresizce inan ki sonuç alim yazacağımBnde kalıcı olacam ama düğünüme 3 ay kala yapmayı düşünüyourm kalıcı daha mı çözüm garantili ne olursun bana yardımcı olabilr misniz
Düğün var mı canım sende varsa ne zmn banda yaardımcı olabşlr minsKalıcı yaptırdım 17. Günüm bekliyorum çok zor
Bende bekliyorum çaresizce inan ki sonuç alim yazacağım
Var 1 yıl sonra canım ben sonuç alim yardımcı olacağımDüğün var mı canım sende varsa ne zmn banda yaardımcı olabşlr mins
Büyük ihtimal bn senden önce evlenecem bnim 6 ay sonraVar 1 yıl sonra canım ben sonuç alim yardımcı olacağım