Kızlar sayfayı kapatmak istiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim
Herkese teşekkür ediyorum o kadar güzel yürekler var ki hoşçakalın

Kızlar yazamadım şimdi vaktim oldu anca yazıyorum benim kanamam oldu ama inanın çok zor bir süreçti benim için bu kişiden kişiye değişebilir büyük ihtimalle doktorum çok güzel dikim yapmış açılıp baktığında bile anlaşılacak birşey değil korkmaya ve strese gerek yok hiç darısı hepinizin başına

Mutluluklar canım güzel bir hayatın olsun

Kizlar merhaba beni bazilariniz bilir ben Şubat ayinda kalici dikim yaptim ama bir turlu kontorole gidemiyordum bugun gittim doktor dogru duzgun bir sey demedi bile ama asistan da yanındaydı şahane falan dedi. Tutmus dediler inşallah oyledir.

Baska bi doktora gorunsen daha garanti olur senin icin . Suan Nasilsn peki hareketlerin falan kisitlimi hala

Merhaba kızlar ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum benim bu ay reglim 10 gün gecikti 2 hafta sonra düğünüm var ve kendi şehrimde geçici işlem yaptırmayı düşünüyorum şuan ağlıyorum Allah korusun düğün haftama denk gelirse ne yapıcam diye

Turgay hocadan güzel sonuçlar alan var anladığım kadarıyla benim de 5 gün sonra randevum var dua edin ne olur allah içimize ferahlık versin herkes güzel sonuçlar alsın inşallah çok zor gerçekten yaşayan bilir

Hangi doktora gittim acaba bende gideceğim ama çok kararsızım

Merhaba bende şu an sizin geçtiğiniz yoldan geçiyorum kanamanız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…