- 30 Nisan 2018
- 255
- 160
- 53
Knaman oldu mu peki canım biraz bilgi verebilir misinBen gecici nurettin ersoz inceye oldum fiyatta makuldu ona gidebilirsin gecici icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Knaman oldu mu peki canım biraz bilgi verebilir misinBen gecici nurettin ersoz inceye oldum fiyatta makuldu ona gidebilirsin gecici icin
İnsallh hepimiz ben cpk eskilerdenm smdı kızları anlıyorum insan konuscakpaylascak birini arıyorİnşallah kanamam olur bu dertten kurtulursun canım benim düğünümde yaklaşıyor![]()
Sna da canm insallajBol şans canım Allah yardım etsin
Ayy uyuşturmadı mı nasıl dayanabildin canımDoktor bana duş alabilirsin su değdirme banyoda dedi onun dışında hopla zıpla hiç bi sınırlama yok dedi kolayca açılacak bi dikiş değil dedi sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz birde iğne yapmadan dikti gerek yok dedi ama canım yandı baya
Gözün Aydın canım darısı benim başımaKIzlar benm ilişkim oldu kanamam cok çok silik oldu anca peçete silince belli belirsiz oldu smdı eve gelınce yoğun kanamam oldu ama doktor demişti 1 gün işlemden sonra bekle diye ben beklemedim eger eşimin yanında gelseydı olay tamamdı ama bu da oldu sayılır kurtuldum Allah’a şükür darısı sıradakilerinize
Kime oldun canımDoktor bana duş alabilirsin su değdirme banyoda dedi onun dışında hopla zıpla hiç bi sınırlama yok dedi kolayca açılacak bi dikiş değil dedi sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz birde iğne yapmadan dikti gerek yok dedi ama canım yandı baya
kime oldun canımİnsallh hepimiz ben cpk eskilerdenm smdı kızları anlıyorum insan konuscakpaylascak birini arıyor
Kimde işlem olmuştun canım çok sevindim kurtulmanaHerkese merhaba kızlar bi ip vakasıda benden ben geçici işlem oldum bana göre geçici işlemin tek riski bu ip ama bu bana göre. Çok büyük bi risk değil eşimin özel bölgesine bulaşmıştı çok minikti dikkat ettiğim için farkettim o farkında bile olmadı zaten anlaşılacak bişey değil hemen doktor bana ilişkiden sonra dügümü Çek temizle demişti ben yapmadım size tek tavsiyem buna dikkat edin başka bi önerim yok boşu boşuna kendinizi yiyip bitirmeyin Allah yardım ediyor başaramasam ben başaramazdım işlem için şehir merkezine gittim bana 1 buçuk saat korkmayın herşey gönlünüzce olsun![]()