Saol

saol kuzum ne Ankara ne İstanbul kendi şehrimde oldum kuzum bilindik. Bi doktor

Saol

saol kuzum ne Ankara ne İstanbul kendi şehrimde oldum kuzum bilindik. Bi doktor degil
peki tecrübeli bi doktpr muydu araştırdığın biri miydi yoksa yapar nasıl olsa deyip mi gittin. kendi şehrimde yaptırmayı düşündüğüm biri var fakat daha önce işlem yaptı mı oldu mu bilmediğimden cesaret edemiyorum her doktor geçiciyi garanti tutturuyor mu güvenemiyorum.

Vallahi ben her doktor yapar kafasında olanlardanım her doktorda yapıyor geçici işlemi gittiğim doktor hakkında tek bi fikrim yoktu bulunduğum şehirde çok büyük bi yer değil bu işlem konusunda Doktor için çok araştırma yapma imkanım olmadı doktorla dahi ilk işlem günü konuşabildim sadece dikiş Atılıyor ekstra bi işlem yapılmıyor çok kafana takma kurtulunca anlayacaksın zaten boşuna tasalandıgını

Senin adına çok sevindim inşallah bu dertte olan herkes kurtulur

Geçici yaptırcam yarın dua edin çok korkulu ve heyecanlıyım ilişkiyi nasıl yönlendircem onu hiç bilmiyorum tecrübesi olanlar yazarsa özel veya burdan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…