- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
saol kuzum ne Ankara ne İstanbul kendi şehrimde oldum kuzum bilindik. Bi doktor degilKimde işlem olmuştun canım çok sevindim kurtulmana
Saol
saol kuzum ne Ankara ne İstanbul kendi şehrimde oldum kuzum bilindik. Bi doktor
peki tecrübeli bi doktpr muydu araştırdığın biri miydi yoksa yapar nasıl olsa deyip mi gittin. kendi şehrimde yaptırmayı düşündüğüm biri var fakat daha önce işlem yaptı mı oldu mu bilmediğimden cesaret edemiyorum her doktor geçiciyi garanti tutturuyor mu güvenemiyorum.Saol
saol kuzum ne Ankara ne İstanbul kendi şehrimde oldum kuzum bilindik. Bi doktor degil
Vallahi ben her doktor yapar kafasında olanlardanım her doktorda yapıyor geçici işlemi gittiğim doktor hakkında tek bi fikrim yoktu bulunduğum şehirde çok büyük bi yer değil bu işlem konusunda Doktor için çok araştırma yapma imkanım olmadı doktorla dahi ilk işlem günü konuşabildim sadece dikiş Atılıyor ekstra bi işlem yapılmıyor çok kafana takma kurtulunca anlayacaksın zaten boşuna tasalandıgınıpeki tecrübeli bi doktpr muydu araştırdığın biri miydi yoksa yapar nasıl olsa deyip mi gittin. kendi şehrimde yaptırmayı düşündüğüm biri var fakat daha önce işlem yaptı mı oldu mu bilmediğimden cesaret edemiyorum her doktor geçiciyi garanti tutturuyor mu güvenemiyorum.
Senin adına çok sevindim inşallah bu dertte olan herkes kurtulurVallahi ben her doktor yapar kafasında olanlardanım her doktorda yapıyor geçici işlemi gittiğim doktor hakkında tek bi fikrim yoktu bulunduğum şehirde çok büyük bi yer değil bu işlem konusunda Doktor için çok araştırma yapma imkanım olmadı doktorla dahi ilk işlem günü konuşabildim sadece dikiş Atılıyor ekstra bi işlem yapılmıyor çok kafana takma kurtulunca anlayacaksın zaten boşuna tasalandıgını
En kötü karar kararsızlıktan iyi de işte konu o kadar ince ki insan ne yapacağını şaşırıyor ben şahsen öyleyimBenim düğünümede 1 ay kaldı ne yapıcam bilmiyorum
Aynen öyle canımEn kötü karar kararsızlıktan iyi de işte konu o kadar ince ki insan ne yapacağını şaşırıyor ben şahsen öyleyim
Kanamam oldu hatta iliskimde cok zor olduKnaman oldu mu peki canım biraz bilgi verebilir misin
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımGeçici yaptırcam yarın dua edin çok korkulu ve heyecanlıyım ilişkiyi nasıl yönlendircem onu hiç bilmiyorum tecrübesi olanlar yazarsa özel veya burdan çok sevinirim
Korkuyorum şu an hiç bir şey hissetmiyorum işlemden sonra batma yanma oldu ama şimdi yokHadi inşallah güzel haberlerle gel canım
İlişki ne zaman canım. Stres yapma sakin ol burda olanlar hep böyle davrandıKorkuyorum şu an hiç bir şey hissetmiyorum işlemden sonra batma yanma oldu ama şimdi yok
Yarın aksilik çıkmazsa inşallahİlişki ne zaman canım. Stres yapma sakin ol burda olanlar hep böyle davrandı
Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel olacak merak etmeYarın aksilik çıkmazsa inşallah
Çok sevindimkızlar çok şükür ki güzel haberle döndüm kanamam oldu baya da oldu
Biri daha kurtuldu ne güzelÇok sevindim
Ya çok sevindim canım ❤kızlar çok şükür ki güzel haberle döndüm kanamam oldu baya da oldu
Çok şükür çok sevindim mutluluklarkızlar çok şükür ki güzel haberle döndüm kanamam oldu baya da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?