Bende senın gibi yapmıstım ama benım aksı durumlar olmustu ve 7. Günümde tam ilişkş olmadı yani tam olmadı derken biraz zorlama oldu ve kanamam oldu ve düğünüm oldu 25 günlük evliyim. Düğün günü kanamam olmadı halıyle ve bi sorun olmadı sadece o gün tam ilişki yasamısız demekki dedi. Sadece bulanık bı kan gelsede bu senin için yeterlı herkezın farklı oluyor bazısının kanamıyor bile. Ama soyle birsey var hıc bır ıslem olmazsım sımdıki aklım olsa bir kalıcı oldum tutmadı defalarca dıkıs oldu tutmadı son olarak gecıcı oldum ondada aksılık yasadım. Simdi olsa kanamam olmadıgı zaman neden olmadı dedigi zaman herkezın olmak zorunda degıl sen bana guvenmıyormusun diyerekde üste çıkabılırmısım evlenınce herseyı daha net anladımKızlar bişey sorcam nikahım Çarşamba günü nişanlım şehir dışından gelcek sonra biz otele gidicez ilişki olcak atıyorum 6 dan 11 e kadar otelde kalcaz ben geri eve döncem ya da Perşembe günü sabahtan otele gitçez aksama kadar durcaz acaba o gun yol yorgunluğuyla oldu bittiye mi getirsem yoksa ertesi gün sabahtan mı çözsem işi düğünüm 4 ay sonra ,nikahım önce o yüzden nikahtan sonrada düğüne kadar da tam ilişki istemiyor biraz zorla yaptırcam