Kafam hala karisik aklıma şu takıldı benimki İstanbul da çalışıyor ama düğünü ailesinin yanında köyde olacak acaba gerdek gecesine köyde mi girer geçici yaptırsam mesela 3 günden sonra kanar gider kendiliğinden Allahım kafayı gicem

Haziranin ortasında düğün olsa diyelim Pazartesiye işlem yaptırsam sence yetişir mi

Bu konuyu iyi düşün tart doktoru kalıcı veya geçici corona süreci düğünler ertelenebilir de

Canım nişanla bu durumu konuşmadiniz mı konuşmadıysanız da ağzından laf al de o zaman nasıl olur

Canım nişanla bu durumu konuşmadiniz mı konuşmadıysanız da ağzından laf al de o zaman nasıl olur
Konuşmadım ramazandan sonra düğünler açılırsa hemen düğün yaparım dedi ama işte durum ne olur bilmiyorum bide asker olduğu için izin alacak mi alamayacakmi bilmiyorum

Bu konuyu iyi düşün tart doktoru kalıcı veya geçici corona süreci düğünler ertelenebilir de
Fatih adanacioglu var ona yazdım pazartesi bir gibi gel dedi Turgay Karakayanin adını çok duydum hem o biraz daha yakın hangisine gidecem bilemedim

Ben hiç iğne vurmasını beceremem ki

derinn95 V vuslat11

Kızlar benim 2 buçuk ay oldu işlem olalı ama kontrole henüz gidemedim şehir dışı olduğu için bayramdan sonra gideceğim size şeyi sormak istiyorum acaba artık alaturka tuvalet kullanabilir miyim şimdiye kadar hiç kullanmadım ama ücretsiz izne ayrılmıştım bitti çarşamba günü işe başladım ister istemez okulda lavabo ihtiyacı oluyor akşama kadar okuldayım ama korkuyorum alaturka tuvalete gidip bacakları açıp çömelmeye sizce bir sorun olur mu bu saatten sonra ?

Her türlü tuvalet kullanabilirsiniz diyorlar bende klozet kullanıyorum hep ama kullanabilirsin demişti doktor sadece işlem olan bölgeden dudakları bitişik tutun tuvalet esnasında diye

kizlar ya bisey sorcam benim uc hafta oldu islem olali pansumani bugun birakmam gerek ama sansima tam bugun regl oldum devam etsem mi sizce pansumana bir hafta daha mikrop kapmasin diye

Kızlar kelebeeekkk ile ilgili bilgisi olan var mı çok merak ediyorum onu en son tutmamıştı bidaha gidecekti işlem yaptırmaya bu sıralar nikâhı vardı ne yaptı acaba
Canımsın benim Son işlemi tekrar doku kaldırıp yapmıştı doktor. Ama tekrar gidemedim kontrole daha. Nikahım çarşamba günü. Bu hafta adet olacağım. Adetim bitsin hemen gideceğim inşallah. Bu kez de tutmadıysa zaten geçici yapacak bana

Bizi mutlaka haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…