- 18 Mart 2021
- 176
- 25
- 48
Muayene oldun muŞuan hiç bir sıkıntı yok normal hayatıma devame diyorum ama muane olduktan sonra mutlaka buraya yazıcam canım
Kafam hala karisik aklıma şu takıldı benimki İstanbul da çalışıyor ama düğünü ailesinin yanında köyde olacak acaba gerdek gecesine köyde mi girer geçici yaptırsam mesela 3 günden sonra kanar gider kendiliğinden Allahım kafayı gicemarkadaşlar merhaba, buradan birkaç kişi ile özelden konuştum. Bende geçici olmak istiyordum daraltma işlemi ile beraber ama öncesinde normal jinekoloğa gidip birkaç soru sordum. ameliyat olarak düşündüğüm doktorlar farklı, tamamen normal hastane dr gittim. vajinal daraltma lazerle olan doğru değil kalıcı etki değil dedi cerrahi olanında iyileşme suresi 3 ay dedi. fakat birçok doktor bunu para için yapabilir (lazerden bahsediyor) biz pek uygulamıyoruz kalıcı değil. ayrıca doğum olmadığı sürece idrar kaçırma olmadıgı sürece bu ameliyatta yapılmaması gerekir kadınlar genişlediğini düşünürler fakat vajina doğum yapmadan deforme olmadan kolay kolay genişlemez dedi. kızlık zarı ile sordugum sorulara ise zor bir ameliyat değil geçici kısa süreli birliktelik gerektirir, kalıcıda ne zaman yaptırmak isterseniz yaptırırsınız fakat kalıcıda dikkat etmek gerekiyor oturmaya kalkmaya ilaçlara pansumanlara bizim tekrar diktiğimiz zarr değil içerideki deri. kalıcı ameliyattır geçici operasyon dedi. kalıcıda tabii ki daha dikkatli olmak lazım dikişler iyileşene kadar dedi. bilginiz olsun belki yardımcı olur aklınızdaki bazı şeylere.
Kafam hala karisik aklıma şu takıldı benimki İstanbul da çalışıyor ama düğünü ailesinin yanında köyde olacak acaba gerdek gecesine köyde mi girer geçici yaptırsam mesela 3 günden sonra kanar gider kendiliğinden Allahım kafayı gicem
bu corona süresinde düğün işleri de belli değil tam inş bir sıkıntı çıkmaz keşke erkekler herseyi zar sanmasalarKafam hala karisik aklıma şu takıldı benimki İstanbul da çalışıyor ama düğünü ailesinin yanında köyde olacak acaba gerdek gecesine köyde mi girer geçici yaptırsam mesela 3 günden sonra kanar gider kendiliğinden Allahım kafayı gicem
Canım nişanla bu durumu konuşmadiniz mı konuşmadıysanız da ağzından laf al de o zaman nasıl olurKafam hala karisik aklıma şu takıldı benimki İstanbul da çalışıyor ama düğünü ailesinin yanında köyde olacak acaba gerdek gecesine köyde mi girer geçici yaptırsam mesela 3 günden sonra kanar gider kendiliğinden Allahım kafayı gicem
Konuşmadım ramazandan sonra düğünler açılırsa hemen düğün yaparım dedi ama işte durum ne olur bilmiyorum bide asker olduğu için izin alacak mi alamayacakmi bilmiyorumCanım nişanla bu durumu konuşmadiniz mı konuşmadıysanız da ağzından laf al de o zaman nasıl olur
Fatih adanacioglu var ona yazdım pazartesi bir gibi gel dedi Turgay Karakayanin adını çok duydum hem o biraz daha yakın hangisine gidecem bilemedimBu konuyu iyi düşün tart doktoru kalıcı veya geçici corona süreci düğünler ertelenebilir de
Lütfen beni de bilgilendirir misjnEğer işe yararsa paylaşırım
Ben hiç iğne vurmasını beceremem kiKızlar ferrum diye bi ilaç var ampul şeklinde kansızlık için verilen bi kan ilacı rengide aynı kan rengi, önceden lavobodaki dolaba bu ilaçtan insülin enjektörleri var çok ince ve iğnesi çıkabiliyor, enjektöre bu ilaçtan koyup saklıyacam yada kendi kanımı enjektörde saklayıp dolaba koyucam, ilk ilişkide zorlanıyomuş girmiyomuş gibi yapıp lavoboya gidip vajina içine enjekte etmeyi düşünüyorum sizlerede fikir olsun, kalıcının zorluklarını okudukça kahroluyorum geçici dikim yaptırmaya karar verdim ama her ihtimale karşı bu yöntemide kenarda tutucam
Kızlar ferrum diye bi ilaç var ampul şeklinde kansızlık için verilen bi kan ilacı rengide aynı kan rengi, önceden lavobodaki dolaba bu ilaçtan insülin enjektörleri var çok ince ve iğnesi çıkabiliyor, enjektöre bu ilaçtan koyup saklıyacam yada kendi kanımı enjektörde saklayıp dolaba koyucam, ilk ilişkide zorlanıyomuş girmiyomuş gibi yapıp lavoboya gidip vajina içine enjekte etmeyi düşünüyorum sizlerede fikir olsun, kalıcının zorluklarını okudukça kahroluyorum geçici dikim yaptırmaya karar verdim ama her ihtimale karşı bu yöntemide kenarda tutucam
Bende mesaj attım ama hala cevap vermedi 21 nisanda nikahı varKızlar kelebeeekkk ile ilgili bilgisi olan var mı çok merak ediyorum onu en son tutmamıştı bidaha gidecekti işlem yaptırmaya bu sıralar nikâhı vardı ne yaptı acaba
Tekrar işlem oldu kontrole gidecekti bu aralar ama haber alamadımBende mesaj attım ama hala cevap vermedi 21 nisanda nikahı var
Her türlü tuvalet kullanabilirsiniz diyorlar bende klozet kullanıyorum hep ama kullanabilirsin demişti doktor sadece işlem olan bölgeden dudakları bitişik tutun tuvalet esnasında diyeKızlar benim 2 buçuk ay oldu işlem olalı ama kontrole henüz gidemedim şehir dışı olduğu için bayramdan sonra gideceğim size şeyi sormak istiyorum acaba artık alaturka tuvalet kullanabilir miyim şimdiye kadar hiç kullanmadım ama ücretsiz izne ayrılmıştım bitti çarşamba günü işe başladım ister istemez okulda lavabo ihtiyacı oluyor akşama kadar okuldayım ama korkuyorum alaturka tuvalete gidip bacakları açıp çömelmeye sizce bir sorun olur mu bu saatten sonra ?
Inşallah iyi geçer her şey ya valla merak ediyorum onuBende mesaj attım ama hala cevap vermedi 21 nisanda nikahı var
Canımsın benimKızlar kelebeeekkk ile ilgili bilgisi olan var mı çok merak ediyorum onu en son tutmamıştı bidaha gidecekti işlem yaptırmaya bu sıralar nikâhı vardı ne yaptı acaba
Bizi mutlaka haberdar etCanımsın benimSon işlemi tekrar doku kaldırıp yapmıştı doktor. Ama tekrar gidemedim kontrole daha. Nikahım çarşamba günü. Bu hafta adet olacağım. Adetim bitsin hemen gideceğim inşallah. Bu kez de tutmadıysa zaten geçici yapacak bana
Tabiki haber vereceğim her zaman olduğu gibiBizi mutlaka haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?