Kızlar benim işlem olalı 4. Günüm bugün dünden beri çok akıntım oluyor normal mi acaba

I
Sende benim canımsın burda kurduğumuz bağ gerçekten çok çok farklı hepimiz çok çok iyi olalım inşallah seninde iyi haberlerini alayım zaten kapatıcam burayı tamamen kuzum ama tutmuştur hiç korkma tutmadıysa bile bi yolunu buluruz sende atlatacaksın o geceyi

ben tam 1 ay olmuştu kontrole gittiğimde, tuttuğunu ve artık istediğin gibi hareket edebilirsin spor yapabilir, bağdaş kurabilirsin demişti.

ben tam 1 ay olmuştu kontrole gittiğimde, tuttuğunu ve artık istediğin gibi hareket edebilirsin spor yapabilir, bağdaş kurabilirsin demişti.
Bende sorun olacağını sanmıyorum iki buçuk ay oldu dokular kaynamıştır artık bir hareketle bozulacaksa zaten niye yapıyoruz nasıl koruyacağız onca zaman

Sıkıntısız bir şekilde atlattı özelden iletişim sağladım Bayadır girmiyor müsait zamanda eşi falan olmadığında bilgilendirecek. Ben biliyorum ama kendisi bahsederse daha iyi olur

Sıkıntısız bir şekilde atlattı özelden iletişim sağladım Bayadır girmiyor müsait zamanda eşi falan olmadığında bilgilendirecek. Ben biliyorum ama kendisi bahsederse daha iyi olur
Aslında kendisi de bahseder ama haber beklemek de çok kötü oluyor. En azından isteyenlere özelden yazsan ne yapmış diye.

Kizlar moralim cok bocuk 2 gun sonra kontrolum var ve bugun kontrol ettim kendim o usteki ip gibi et incelmiş ve ipler tamamen kopmuş içerdeki delikte eskisi gibi bise alt tarafda dikilen yerin sol tarafında kızlık zarı değilde sol tarafda küçük çukur var yanlışlıklamı kesilmiş oraya mı tutturulup dikildiği içinmi anlamadım çizdiğim gibi alttan yukarı olan yer dikilmiş belli değil ama deliğin altındaki o ip gibi et belli oluyor 2 gün sonra kontrolden sonra yazarım

canim benim de bir ay oldu islem olali ama bu kadar aralayip bakmadim hic zarar gorur diye insallah tutmustur senin ya ama acik gorunuyo cok doktor soyler son sozu kime olmustun sen

Böyle ayırıp nasıl çekiyorsunuz valla hayran oluyorum ben kendiminkini bir kere çekmeye çalıştım beceremedim. Hiç de delik nerede kızlık zarı nerede anlayamadım. Göremedim yani.

Böyle ayırıp nasıl çekiyorsunuz valla hayran oluyorum ben kendiminkini bir kere çekmeye çalıştım beceremedim. Hiç de delik nerede kızlık zarı nerede anlayamadım. Göremedim yani.
ben bi kere cekmeye calistim asla ayirmadan ama cesaret edemedim ona zaten hic bisry gorunmuyo doktor baya aralayip bakiyor cunku bi de ayirip bakmaya calisan bikac kisinin tutmamis diye burdan

ben eskiden de işlem yaptırdıktan sonra da hiç bakmadım bakamadım yani denesem de. doktor bile çekiştire çekiştire bakıyoken nasıl görüyorsunuz cidden

Doktor en son tekrar doku kaldırıp dikiş atmıştı. Hatırlarsınız belki. Bu gün kontrole gittim tutmamış yine. İlişkiden 2 gün önce gel geçici dikiş atalım dedi.

Doktor en son tekrar doku kaldırıp dikiş atmıştı. Hatırlarsınız belki. Bu gün kontrole gittim tutmamış yine. İlişkiden 2 gün önce gel geçici dikiş atalım dedi.
Canım sıkma canını bak çözümü var çok zahmeti çektin ama sonu güzel olucak bizi haberdar etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…