Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal canim ilk iki hafta oluyo ozellikle ilk gunler cok yogun oldu benimKızlar benim işlem olalı 4. Günüm bugün dünden beri çok akıntım oluyor normal mi acaba
Sağol cnm ufacık bir şeyden çok korkuyorum artık yanormal canim ilk iki hafta oluyo ozellikle ilk gunler cok yogun oldu benim
Sende benim canımsın burda kurduğumuz bağ gerçekten çok çok farklı hepimiz çok çok iyi olalım inşallah seninde iyi haberlerini alayım zaten kapatıcam burayı tamamen kuzum ama tutmuştur hiç korkma tutmadıysa bile bi yolunu buluruz sende atlatacaksın o geceyiCanımsın benimSon işlemi tekrar doku kaldırıp yapmıştı doktor. Ama tekrar gidemedim kontrole daha. Nikahım çarşamba günü. Bu hafta adet olacağım. Adetim bitsin hemen gideceğim inşallah. Bu kez de tutmadıysa zaten geçici yapacak bana
ben tam 1 ay olmuştu kontrole gittiğimde, tuttuğunu ve artık istediğin gibi hareket edebilirsin spor yapabilir, bağdaş kurabilirsin demişti.Kızlar benim 2 buçuk ay oldu işlem olalı ama kontrole henüz gidemedim şehir dışı olduğu için bayramdan sonra gideceğim size şeyi sormak istiyorum acaba artık alaturka tuvalet kullanabilir miyim şimdiye kadar hiç kullanmadım ama ücretsiz izne ayrılmıştım bitti çarşamba günü işe başladım ister istemez okulda lavabo ihtiyacı oluyor akşama kadar okuldayım ama korkuyorum alaturka tuvalete gidip bacakları açıp çömelmeye sizce bir sorun olur mu bu saatten sonra ?
Bende sorun olacağını sanmıyorum iki buçuk ay oldu dokular kaynamıştır artık bir hareketle bozulacaksa zaten niye yapıyoruz nasıl koruyacağız onca zamanben tam 1 ay olmuştu kontrole gittiğimde, tuttuğunu ve artık istediğin gibi hareket edebilirsin spor yapabilir, bağdaş kurabilirsin demişti.
Canm naptn senEğer sonuç alırsam sizlere özelden yazarım zaten ilk fırsatta inşallah dua edin iyi geçsin de belki çözüm arayanlar ameliyat olmak zorunda kalmaz![]()
Sıkıntısız bir şekilde atlattıCanm naptn sen
Aslında kendisi de bahseder ama haber beklemek de çok kötü oluyor. En azından isteyenlere özelden yazsan ne yapmış diye.Sıkıntısız bir şekilde atlattıözelden iletişim sağladım Bayadır girmiyor müsait zamanda eşi falan olmadığında bilgilendirecek. Ben biliyorum ama kendisi bahsederse daha iyi olur
canim benim de bir ay oldu islem olali ama bu kadar aralayip bakmadim hic zarar gorur diye insallah tutmustur senin ya ama acik gorunuyo cok doktor soyler son sozu kime olmustun senKizlar moralim cok bocuk 2 gun sonra kontrolum var ve bugun kontrol ettim kendim o usteki ip gibi et incelmiş ve ipler tamamen kopmuş içerdeki delikte eskisi gibi bise alt tarafda dikilen yerin sol tarafında kızlık zarı değilde sol tarafda küçük çukur var yanlışlıklamı kesilmiş oraya mı tutturulup dikildiği içinmi anlamadım çizdiğim gibi alttan yukarı olan yer dikilmiş belli değil ama deliğin altındaki o ip gibi et belli oluyor 2 gün sonra kontrolden sonra yazarım![]()
Özelden yazarım istersen prof benimkide bakalıö nolucakcanim benim de bir ay oldu islem olali ama bu kadar aralayip bakmadim hic zarar gorur diye insallah tutmustur senin ya ama acik gorunuyo cok doktor soyler son sozu kime olmustun sen
ayyyy canım bizi de haberdar et merak ettim ben de geçici olacagım bakalım mayıs sonu düğün var tabii yasaklar biterseÖzelden yazarım istersen prof benimkide bakalıö nolucak
Aahh bu benBöyle ayırıp nasıl çekiyorsunuz valla hayran oluyorumben kendiminkini bir kere çekmeye çalıştım beceremedim. Hiç de delik nerede kızlık zarı nerede anlayamadım. Göremedim yani.
ben bi kere cekmeye calistim asla ayirmadan ama cesaret edemedim ona zaten hic bisry gorunmuyo doktor baya aralayip bakiyor cunku bi de ayirip bakmaya calisan bikac kisinin tutmamis diye burdanBöyle ayırıp nasıl çekiyorsunuz valla hayran oluyorumben kendiminkini bir kere çekmeye çalıştım beceremedim. Hiç de delik nerede kızlık zarı nerede anlayamadım. Göremedim yani.
Canım sıkma canını bak çözümü var çok zahmeti çektin ama sonu güzel olucak bizi haberdar etmeyi unutmaDoktor en son tekrar doku kaldırıp dikiş atmıştı. Hatırlarsınız belki. Bu gün kontrole gittim tutmamış yine. İlişkiden 2 gün önce gel geçici dikiş atalım dedi.