Gözün aydın canım çok mutlu ol inşallah. Sabırsızlikla bekliyoruzBen evlendim bir sorun yok şükür. Detaylı anlatacak vaktim olduğunda yazarım sizlere
Çok sevindim hep mutlu ol inşallah anlatmani bekliyoruz.Ben evlendim bir sorun yok şükür. Detaylı anlatacak vaktim olduğunda yazarım sizlere
hemen anlat bize de neler oldu cok sevindimBen evlendim bir sorun yok şükür. Detaylı anlatacak vaktim olduğunda yazarım sizlere
ne kadar oldu islem olali acip bakmak cok iyo degilmis yaKizlar aynen boyle gozukuyor cizmete calistim sari olan et mavilerde dikislee olan ust deligin altinda kucuk et parcasi ve onunda altinda delik var ama daha once yoktu dikilmisdi yani asagidaki gibi full acikti sonra dikildi yarisina kadar sari olan et siyah olan yer delik mavilerde dikis olan yer hersey normal gibi ama o dikis atilan yermi atmis anlamadim
Canım doktorlar kendilerince ve vajina yapina göre dikim yapabiliyorlar. Burdan sorup da hiç aklının karışmasına izin verme. Biri bir şey der içine kurt duser. En iyisi doktoruna sor veya başka bir doktora sor.Kizlar aynen boyle gozukuyor cizmete calistim sari olan et mavilerde dikislee olan ust deligin altinda kucuk et parcasi ve onunda altinda delik var ama daha once yoktu dikilmisdi yani asagidaki gibi full acikti sonra dikildi yarisina kadar sari olan et siyah olan yer delik mavilerde dikis olan yer hersey normal gibi ama o dikis atilan yermi atmis anlamadim
1 bucuk ay gectine kadar oldu islem olali acip bakmak cok iyo degilmis ya
Eskiden boyle degildi normal yuvarlakti iliski yasamadan oncede 33 yasindayim belki oyuzden gec iylesti bisey yapti ona uygun bilmiyorumki ve hicbiyerde yapa doktorla ilgili bisey yok yani bu dikim uzerine bakalim 1 ay sonra kontrolCanım doktorlar kendilerince ve vajina yapina göre dikim yapabiliyorlar. Burdan sorup da hiç aklının karışmasına izin verme. Biri bir şey der içine kurt duser. En iyisi doktoruna sor veya başka bir doktora sor.
canim kesinlikle bakip evhama kapilma insanin psikolojisi bozuluyor doktora git tamam tutmussa hic sorun etme evlilige yakin bi daha gidersin icin rahat eder bi de yasin elli gibi konusuyorsun gec iyilesiyo falan1 bucuk ay gecti
canim kesinlikle bakip evhama kapilma insanin psikolojisi bozuluyor doktora git tamam tutmussa hic sorun etme evlilige yakin bi daha gidersin icin rahat eder bi de yasin elli gibi konusuyorsun gec iyilesiyo falanhala cok gencsin hic kafana takma ya
Bu sey benim butun psikolojimi bozduI kesinlikle bakip evhama kapilma insanin psikolojisi bozuluyor doktora git tamam tutmussa hic sorun etme evlilige yakin bi daha gidersin icin rahat eder bi de yasin elli gibi konusuyorsun gec iyilesiyo falanhala cok gencsin hic kafana takma ya
Benimde aynen böyle sen ne zaman gideceksin kontrole umarım tutmuşturKizlar aynen boyle gozukuyor cizmete calistim sari olan et mavilerde dikislee olan ust deligin altinda kucuk et parcasi ve onunda altinda delik var ama daha once yoktu dikilmisdi yani asagidaki gibi full acikti sonra dikildi yarisina kadar sari olan et siyah olan yer delik mavilerde dikis olan yer hersey normal gibi ama o dikis atilan yermi atmis anlamadim
Canım nasıl oldu anlat lütfenBen evlendim bir sorun yok şükür. Detaylı anlatacak vaktim olduğunda yazarım sizlere
1 ay sonra aynımı böylemi gözüküyor?Benimde aynen böyle sen ne zaman gideceksin kontrole umarım tutmuştur
Benim 2 buçuk ay oldu ilk ay tamamen kapalı üstte sadece bir delik vardı dikişler hepsi tamamen düşünce dikiş atılan yerde al tarafta küçük bir Delik daha açıldı ama akıntı vs hep o alttaki boşluktan geliyor üstteki sadece et parçası sanırım vajina yapısı ile alakalı olabilir1 ay sonra aynımı böylemi gözüküyor?
Ben evlendim bir sorun yok şükür. Detaylı anlatacak vaktim olduğunda yazarım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?