yapmadım diyene inanma canım sen bu devirde yaşamayan erkek ya erkek değildir ya da erkek değildirÇok efendi bir tip sevdiği kişi ile yaşamak isteyen tarz çok seçici biri ama sevgilisi ile mutlak yakınlaşması olmuştur diye düşünüyorum bazen de yalan mı atıyor diyorum
Gerçekten bakir yok mu bende bakir olduğuna inandım ama sevişmiş olduğunu düşünüyorum bakir ama sevişmiştir kendini bakir sananlar da çok temiz değilyapmadım diyene inanma canım sen bu devirde yaşamayan erkek ya erkek değildir ya da erkek değildir
anlarsın sana yaklaşmasından ne kadar tecrübeli olup olmadığını illakiGerçekten bakir yok mu bende bakir olduğuna inandım ama sevişmiş olduğunu düşünüyorum bakir ama sevişmiştir kendini bakir sananlar da çok temiz değil
Bence bilmeseler daha iyi bugün laf etmesede yarın obür gün etmeyeceğinin garantisi yokKızlar bende diktirip diktirmemek te çok kararsızdım evlenmeyi düşündüğüm kişiye itiraf ettim kendisi bakir olduğunu söyledi ama düşüneceğini söyledi kendisi empati düşünen biri ama suan içim içimi yiyor keşke demesemiyfim dedim biz mutlu olmayalım mı bir hata yaptık pişmanız zaten bu devirde herkes birseyelr yaşıyor sadece zarı saklıyor biz se onu yapmadık diye ölelim mi eğer gerçekten red edilirsem bende diktirmek istiyorum herseyi silmek istiyorum vicdanım el vermedi söyledim ama bazen bilmemeleri daha iyi sanrıım
Evet ama bu sefer de vicdanım rahat etmeyecek diye söyledim halbu ki erkekler hiç açıklama bşlr yapmıyorBence bilmeseler daha iyi bugün laf etmesede yarın obür gün etmeyeceğinin garantisi yok
Adaletsizlik işte erkek kız ayrı mıEvet ama bu sefer de vicdanım rahat etmeyecek diye söyledim halbu ki erkekler hiç açıklama bşlr yapmıyor
Bu algı 20 sene sonra yıkılacak gibi bak gör demedi deme yeni gelen jenerasyon daha fahatAdaletsizlik işte erkek kız ayrı mı
Benimde senin gibi üstte et parçası gibi minik boşluk alt taraf dikiş ordada bir delik var ama çok küçük serçe parmağım girmez sanırım vajina girişi orası artık kontrole gidince anlarız ben anlayamadım pekDİkilen yerde 2 milimlik delik var yani 2 delikli kızlık zarı gibi toplamda bir üste diğeri altta belkide yaşım oldğu için iyleşme geç oldu bir bucuk ay oldu ipler altaki duruyor mavi
Evet o doktor da var ama bu başka çok yapan varmış hatta Ayhan şahinler benim görüştüğüm doktor bilmiyorum güven verdiTrabzon’da yapan kim canım ben hiç duymadım bi Özgür hanım vardı kalıcı yapıyorum demişti o mu ?
Vajina girişi en üsteki o ayrı ondan sonra böyle kalın ip gibi yanları birlşetiren et parcası sonra 2 mm falan ondan sonra minik delik ve aşağıya kadar dikilmiş yer yani vajina girişi en üsteki bir parmak boyunda delik dikilen yerdede minik delik var sanırım ilişki sırasında o üsteki et parçası kanama yapıyor diğer dikimde yüzeysel darltma nebiliyim aklıma o geldi ama neden bütün dikilmiyor ne gerek var o minik deliğe onuda anlamadım doğrusuBenimde senin gibi üstte et parçası gibi minik boşluk alt taraf dikiş ordada bir delik var ama çok küçük serçe parmağım girmez sanırım vajina girişi orası artık kontrole gidince anlarız ben anlayamadım pek
giris olmasi icin ve adet oldugunda kanin disari akmasi icin o minik yer gerekli canim benimde 2 hafta oluyor islem olali alt taraf tamamen kapali ama ustte aciklik var onun boyutu ne kadar olmasi gerek korkuyorum ya benimki tutmadi diyeVajina girişi en üsteki o ayrı ondan sonra böyle kalın ip gibi yanları birlşetiren et parcası sonra 2 mm falan ondan sonra minik delik ve aşağıya kadar dikilmiş yer yani vajina girişi en üsteki bir parmak boyunda delik dikilen yerdede minik delik var sanırım ilişki sırasında o üsteki et parçası kanama yapıyor diğer dikimde yüzeysel darltma nebiliyim aklıma o geldi ama neden bütün dikilmiyor ne gerek var o minik deliğe onuda anlamadım doğrusu
Ama bende 2 delik olmuş oldu biri üsteki adet için ilişki için normal olan delik aşağı dikildi dikilen yerdede minik bir delik var küçük deliğin altı dikili sona kadar üstüde hani çok küçük bir parça yanlarbirleşik 2 mm falan üstündede dediğim gibi normal delik var adet kanı ilişki için olan yergiris olmasi icin ve adet oldugunda kanin disari akmasi icin o minik yer gerekli canim benimde 2 hafta oluyor islem olali alt taraf tamamen kapali ama ustte aciklik var onun boyutu ne kadar olmasi gerek korkuyorum ya benimki tutmadi diye
ederler ederler kalkıp daha önce kac kere oldu kac kere diktirdin diye bile soracak kadar saygısızlasır zamanlaBence bilmeseler daha iyi bugün laf etmesede yarın obür gün etmeyeceğinin garantisi yok
Ama bende 2 delik olmuş oldu biri üsteki adet için ilişki için normal olan delik aşağı dikildi dikilen yerdede minik bir delik var küçük deliğin altı dikili sona kadar üstüde hani çok küçük bir parça yanlarbirleşik 2 mm falan üstündede dediğim gibi normal delik var adet kanı ilişki için olan yer
İnşallah iyi olur herşey bakıldığında anlaşılıyor çünkü oyüzden tedirgin oldum inşallah herşey kalbimizce olurcanim belki seninki parcali kaynamistir birbirine normal kizlik zarlarinda iki parcali cok delikli olanlar da var tam iyilessin muayne olunca anlasilir stres yapma diyemicem benimki de
tutmadi gibi geliyor bana stresten kafayi yicem artik hic hareket etmiyorum bile insallah hepimiz sorunsuz kurtuluruz bu durumdan
canim hes kodu oldugu icin sart getirdiler o sorun tam kart alip tanimlaman lazim sabihada var mi bilmiyorum havas zaten nakit calisiyor taksim ya da kadikoyden heryerde alabilirsin bufelerde varKızlar Çarşamba günü İstanbul'a gidiyorum Sabiha Gökçen de inecem ulaşım için İstanbul kart almak gerekiyor dediler havalimanında bulabilir miyim bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?