Çok efendi bir tip sevdiği kişi ile yaşamak isteyen tarz çok seçici biri ama sevgilisi ile mutlak yakınlaşması olmuştur diye düşünüyorum bazen de yalan mı atıyor diyorum
yapmadım diyene inanma canım sen bu devirde yaşamayan erkek ya erkek değildir ya da erkek değildir

Gerçekten bakir yok mu bende bakir olduğuna inandım ama sevişmiş olduğunu düşünüyorum bakir ama sevişmiştir kendini bakir sananlar da çok temiz değil
anlarsın sana yaklaşmasından ne kadar tecrübeli olup olmadığını illaki

Bence bilmeseler daha iyi bugün laf etmesede yarın obür gün etmeyeceğinin garantisi yok

kızlar yaptıranlara sormak istiyorum benimkisi iyleşmiş gibi ip düştü düşecek ama aklıma takılan altan yukarı doğru dikim var ama yukardan aşağıya 3 -4 milim sonra küçük boşluk va aşağıya doğru dikilen yer var yani en üstü normal boşluk var dililen yerdede minik delik sanki üsteki et birleşmiş gibi flep yöntemi bumu oluyor yani o parça kopuncamı kanama oluyor yada ortadaki minik yerden dikişmi atmış hiçbişey anlamadım yaptıranlarlarda nasıl oluyor yazabilirmisiniz Allah rızası için lütfe

Dİkilen yerde 2 milimlik delik var yani 2 delikli kızlık zarı gibi toplamda bir üste diğeri altta belkide yaşım oldğu için iyleşme geç oldu bir bucuk ay oldu ipler altaki duruyor mavi

Dİkilen yerde 2 milimlik delik var yani 2 delikli kızlık zarı gibi toplamda bir üste diğeri altta belkide yaşım oldğu için iyleşme geç oldu bir bucuk ay oldu ipler altaki duruyor mavi
Benimde senin gibi üstte et parçası gibi minik boşluk alt taraf dikiş ordada bir delik var ama çok küçük serçe parmağım girmez sanırım vajina girişi orası artık kontrole gidince anlarız ben anlayamadım pek

Trabzon’da yapan kim canım ben hiç duymadım bi Özgür hanım vardı kalıcı yapıyorum demişti o mu ?
Evet o doktor da var ama bu başka çok yapan varmış hatta Ayhan şahinler benim görüştüğüm doktor bilmiyorum güven verdi

Vajina girişi en üsteki o ayrı ondan sonra böyle kalın ip gibi yanları birlşetiren et parcası sonra 2 mm falan ondan sonra minik delik ve aşağıya kadar dikilmiş yer yani vajina girişi en üsteki bir parmak boyunda delik dikilen yerdede minik delik var sanırım ilişki sırasında o üsteki et parçası kanama yapıyor diğer dikimde yüzeysel darltma nebiliyim aklıma o geldi ama neden bütün dikilmiyor ne gerek var o minik deliğe onuda anlamadım doğrusu

giris olmasi icin ve adet oldugunda kanin disari akmasi icin o minik yer gerekli canim benimde 2 hafta oluyor islem olali alt taraf tamamen kapali ama ustte aciklik var onun boyutu ne kadar olmasi gerek korkuyorum ya benimki tutmadi diye

giris olmasi icin ve adet oldugunda kanin disari akmasi icin o minik yer gerekli canim benimde 2 hafta oluyor islem olali alt taraf tamamen kapali ama ustte aciklik var onun boyutu ne kadar olmasi gerek korkuyorum ya benimki tutmadi diye
Ama bende 2 delik olmuş oldu biri üsteki adet için ilişki için normal olan delik aşağı dikildi dikilen yerdede minik bir delik var küçük deliğin altı dikili sona kadar üstüde hani çok küçük bir parça yanlarbirleşik 2 mm falan üstündede dediğim gibi normal delik var adet kanı ilişki için olan yer

canim belki seninki parcali kaynamistir birbirine normal kizlik zarlarinda iki parcali cok delikli olanlar da var tam iyilessin muayne olunca anlasilir stres yapma diyemicem benimki de
tutmadi gibi geliyor bana stresten kafayi yicem artik hic hareket etmiyorum bile insallah hepimiz sorunsuz kurtuluruz bu durumdan

İnşallah iyi olur herşey bakıldığında anlaşılıyor çünkü oyüzden tedirgin oldum inşallah herşey kalbimizce olur

Kızlar benim işlemden sonraki iki adetimde çok ağrılı ve fazla kanama oldu hayatımda böyle adet olduğumu hatırlamıyorum ağrıdan yataktan çıkamadım 2 gündür sizde hiç böyle bir durum oldu mu ? Ne zaman geçer acaba bu durum

Kızlar Çarşamba günü İstanbul'a gidiyorum Sabiha Gökçen de inecem ulaşım için İstanbul kart almak gerekiyor dediler havalimanında bulabilir miyim bilgisi olan var mı

Kızlar Çarşamba günü İstanbul'a gidiyorum Sabiha Gökçen de inecem ulaşım için İstanbul kart almak gerekiyor dediler havalimanında bulabilir miyim bilgisi olan var mı
canim hes kodu oldugu icin sart getirdiler o sorun tam kart alip tanimlaman lazim sabihada var mi bilmiyorum havas zaten nakit calisiyor taksim ya da kadikoyden heryerde alabilirsin bufelerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…