• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben baktım dün açılmış ama içte bi delik daha var o küçük et parçası gibi bişey dışarı çıkmış onunda ortası delik hiç bu kadar incelememiştim eskiden😁😁😁 ama boşluk yok eskiden boşluk vardı siyah tı yani içi gözüküyordu bayahiçbişey anlamadım

Kizlar aynen boyle gozukuyor cizmete calistim sari olan et mavilerde dikislee olan ust deligin altinda kucuk et parcasi ve onunda altinda delik var ama daha once yoktu dikilmisdi yani asagidaki gibi full acikti sonra dikildi yarisina kadar sari olan et siyah olan yer delik mavilerde dikis olan yer hersey normal gibi ama o dikis atilan yermi atmis anlamadim

Eklentiler

• C35C1F05-AFE6-49F5-AC7C-C41BA6B69C37.jpeg
    C35C1F05-AFE6-49F5-AC7C-C41BA6B69C37.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar aynen boyle gozukuyor cizmete calistim sari olan et mavilerde dikislee olan ust deligin altinda kucuk et parcasi ve onunda altinda delik var ama daha once yoktu dikilmisdi yani asagidaki gibi full acikti sonra dikildi yarisina kadar sari olan et siyah olan yer delik mavilerde dikis olan yer hersey normal gibi ama o dikis atilan yermi atmis anlamadim
ne kadar oldu islem olali acip bakmak cok iyo degilmis ya

Canım doktorlar kendilerince ve vajina yapina göre dikim yapabiliyorlar. Burdan sorup da hiç aklının karışmasına izin verme. Biri bir şey der içine kurt duser. En iyisi doktoruna sor veya başka bir doktora sor.

Canım doktorlar kendilerince ve vajina yapina göre dikim yapabiliyorlar. Burdan sorup da hiç aklının karışmasına izin verme. Biri bir şey der içine kurt duser. En iyisi doktoruna sor veya başka bir doktora sor.
Eskiden boyle degildi normal yuvarlakti iliski yasamadan oncede 33 yasindayim belki oyuzden gec iylesti bisey yapti ona uygun bilmiyorumki ve hicbiyerde yapa doktorla ilgili bisey yok yani bu dikim uzerine bakalim 1 ay sonra kontrol

1 bucuk ay gecti
canim kesinlikle bakip evhama kapilma insanin psikolojisi bozuluyor doktora git tamam tutmussa hic sorun etme evlilige yakin bi daha gidersin icin rahat eder bi de yasin elli gibi konusuyorsun gec iyilesiyo falan 😂hala cok gencsin hic kafana takma ya

I kesinlikle bakip evhama kapilma insanin psikolojisi bozuluyor doktora git tamam tutmussa hic sorun etme evlilige yakin bi daha gidersin icin rahat eder bi de yasin elli gibi konusuyorsun gec iyilesiyo falan 😂hala cok gencsin hic kafana takma ya
Bu sey benim butun psikolojimi bozdu 😅😅😅ne diyim bu Ramazan ayinda rabbim kimseyi utandirmasin hicbirimizin vicdani rahat degil ama mecburuz insallah herkesinki tutar istedigimiz gibi olur hersey 🧡🧡🧡🧡

Benimde aynen böyle sen ne zaman gideceksin kontrole umarım tutmuştur

1 ay sonra aynımı böylemi gözüküyor?
Benim 2 buçuk ay oldu ilk ay tamamen kapalı üstte sadece bir delik vardı dikişler hepsi tamamen düşünce dikiş atılan yerde al tarafta küçük bir Delik daha açıldı ama akıntı vs hep o alttaki boşluktan geliyor üstteki sadece et parçası sanırım vajina yapısı ile alakalı olabilir

Kızlar kelebeeekkk ile ilgili bilgisi olan var mı çok merak ediyorum onu en son tutmamıştı bidaha gidecekti işlem yaptırmaya bu sıralar nikâhı vardı ne yaptı acaba

Back