Evet çift kat sizin isteğinize bağlı diyor ben büyük ihtimalle çift kat yaptırıcam

hadi ya izmirdeyim canım düğün aynı sehirde olucak ama tarih belli değil henüz ne yapsam karar veremiyorum

Sen neye karar verdin sanki seninde düğünün yakındı
Korana araya girdi işler uzadı işine yaradı virüs bu zamanlarda tanışma olacak. İşlem de olamadım İstanbul’a da gidemem Trabzon’da bi doktor var kalıcı yapan ona gitmeyi düşünüyorum

Korana araya girdi işler uzadı işine yaradı virüs bu zamanlarda tanışma olacak. İşlem de olamadım İstanbul’a da gidemem Trabzon’da bi doktor var kalıcı yapan ona gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı olsun hakkında şehrinde geçiçi yapan yok galiba

Yani o zaman en mantıklısi senin için kalıcı elinden gelenin fazlasını yap her zaman heba ettik zaten bu dertle zaten kendimizi bari sonu iyi olsun

Üç dört kat yapanlar yalan diyorlar kızlar iyi araştırin bakın düğünden önce çağıran doktora kesinlikle gitmeyn kalıcı deyip geçici yaptırani var sonra tekrar çağırıp geifif yaptırıyor

Trabzon’da yapan kim canım ben hiç duymadım bi Özgür hanım vardı kalıcı yapıyorum demişti o mu ?

Yani o zaman en mantıklısi senin için kalıcı elinden gelenin fazlasını yap her zaman heba ettik zaten bu dertle zaten kendimizi bari sonu iyi olsun
Kızlar bende diktirip diktirmemek te çok kararsızdım evlenmeyi düşündüğüm kişiye itiraf ettim kendisi bakir olduğunu söyledi ama düşüneceğini söyledi kendisi empati düşünen biri ama suan içim içimi yiyor keşke demesemiyfim dedim biz mutlu olmayalım mı bir hata yaptık pişmanız zaten bu devirde herkes birseyelr yaşıyor sadece zarı saklıyor biz se onu yapmadık diye ölelim mi eğer gerçekten red edilirsem bende diktirmek istiyorum herseyi silmek istiyorum vicdanım el vermedi söyledim ama bazen bilmemeleri daha iyi sanrıım

Bakir erkek var mı gerçekten ya ben de itiraf ettim seviyorsa devam eder merak etme. Diktirmektense bu muhabbetleri yapmadan evlenmek daha mantıklı geliyor bana sonuçta konuşulmayan şeyin yalanı da olmaz.

Hatta burda biri vardı yakın zamanda düğünü olacaktı işlem olmamıştı. Düğünü oldu mu acaba ya çok merak ediyorum onu Guzide46 umarım her şey yolundadır

Bakir erkek var mı gerçekten ya ben de itiraf ettim seviyorsa devam eder merak etme. Diktirmektense bu muhabbetleri yapmadan evlenmek daha mantıklı geliyor bana sonuçta konuşulmayan şeyin yalanı da olmaz.
Kabul etti mi cnm suan durumunuz nedir

Kabul etti mi cnm suan durumunuz nedir
Kabul etti mi derken edilmeyecek bir şey yok lütfen o şekilde düşünme. Kendi de yapmıştı zaten daha önce böyle bir şeyi. Velev ki etmeseydi de kendi bilirdi. 1 seneyi geçti devam ediyoruz evet aramızda lafı olmadı ondan sonra ama sonu ne olur bilemem. Sen de sıkma canını

Çok efendi bir tip sevdiği kişi ile yaşamak isteyen tarz çok seçici biri ama sevgilisi ile mutlak yakınlaşması olmuştur diye düşünüyorum bazen de yalan mı atıyor diyorum

Bunu iyi ki yazmışsın geçici düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…