5 gun oluyo ama cok zahmetli ya bilseydim gecici olurdum agrisini gectim surekli stres aman bisey olur mu zarar gorur mu dun buyuk tuvaletimi yaparken biraz kan geldi peceteye agladim ya kac saat o kadar zahmete giriyoruz umarim deger
Ben sırf dikişler patlamasın diye hergün iki tane isal ilacı kullanırdım. Çok zor günlerdi.

canim bakimi zor biraz ilk gunlerde agriliydi cok bi hafta oldu simdi hic yok agri ama egilmiyorum bile bisey olmazsin diye ters bi harerket olur falan
Benim zamanım daraldi dün istemem oldu sanırım bir iki ay düğün olur kalıcı yetişmez mecbur geçici diktircem il dışına gidicem düğünden iki üç önce ama ne deyip evden gideceğim bilmiyorum gerekirse taksiyka gidip gelcem, bu arada hangi doktora yaptirdin bir yandan iyi yaptın kalıcı daha iyi

ideal iyilesme suresi 6 hafta aslinda yetisir ama senin dugun hazirliklari falan kontrle gitmek falan sorun olur gecici en mantiklisi sana canim yakin buyuk bi sehre git telefonu komple kapat bozuldu de tamirde falan erken cikarsan rahat yetisirsin
ben turgay beye oldum bakalim insallah tutar

Aynen öyle diyim mantıklı inşallah tutar aklında bulunsun o gece kendini kas iyice sanki bıçak sokuyorlarmis gibi hisset en azından anlamasın

Kızlar ben olalı 1 ay oldu bugun baktım adetten önce küçük delik ve bi et gibi bişey vardı üste ama adette pıhtı gibi bişey geldi her adette olduğu gibi sonra bugün baktım yarıya kadar olan birleşme duruyor hala ama belli ve altarafta ipler var mavi gözüküyor ve üst dikişten 1 milim kadar aşağısında minik bi delik gibi bişey olmuş aralanmış ama ondan aşağıya kadar dikişli sizce bozulmuşmu çok panik oldum daha 1 ay falan var kontrole ama tedirgin oldum ve adetken oturma falan olunca batma acı oldu ilk günlerdeki gibi hafif

Kızlar hiç mustafa alihanoğluna geçici yaptıran oldu mu

canım merhaba geçiyiyi cogu doktor iyi yapıyor merak etme kalıcı biraz zor onu koruyabilmek,dikkat etmek, bünyen kabul edecek mi, iyileşecek mi vs. gibi gibi.. ama geçici zaten daha kolay

canım merhaba geçiyiyi cogu doktor iyi yapıyor merak etme kalıcı biraz zor onu koruyabilmek,dikkat etmek, bünyen kabul edecek mi, iyileşecek mi vs. gibi gibi.. ama geçici zaten daha kolay
ben hala karar veremedim

canim belki senin gec iyilesiyor ben cok okudum burdan ne kanamalari olanlar var hep tutti stres yapma surekli acip bakma bence iki ay gecsin kontrole git

Bu işlemi yapan da önemli ama yapılan kişinin bünyesine göre iyileşme süresi değişir bence doktorlar ne ameliyatlar yapıyorlar bunu mu yapamayacaklar

Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan ve düğünün başka şehirde olmayacaksa geçiciyi her doktor yapar dediğin doktora kalıcı yaptıranlar da olmuştu buraya yazmıştı bi kız bilmiyorum sonucu ne oldu ama

Kızlar sizce çift ya da tek kat tutma açısından farkı olur mu yani çift kat tutması daha garanti olabilir mi sizce

Kızlar sizce çift ya da tek kat tutma açısından farkı olur mu yani çift kat tutması daha garanti olabilir mi sizce
oyle diyorlar ama cogu yalan biliyor musun uc kat dort kat yapiyorum diyen doktorlar bile var tamamen vajina yapina bakip karar vermeli bence doktor iyi bir doktora muayne olup karar vermek daha saglikli bide biri kiloluysa yaptiracak kisi o zaman cift kat diyormus doktor ne alaka bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…