Konustugun tüm Doktorlar geçiçi için garanti verdi mi
tüm doktorlarla konuşmadım benim düşündüğüm 2 doktor var ben onlar dışında normal jinekoloğa gittim diye yazdım. geçici ya da kalıcı hiçbir doktor bunun garantisini vermez %100 yanıtını hiçbir doktordan alamazsın. çünkü bu bünyeyle dikkkat etmeyle vs. bir sürü şeyle alakalı sadece doktor yaptı etti bitti olmuyor. sonra ki süreçte de dikkat etmek lazım kalıcı ya da geçici her neyse.

Zaten dikkat önemli ve doktor tecrübesi

Kızlar ayın 11 12 si gibi istemem olacak pazartesi işlem olmayı düşünüyorum sizce zor olur mu problem çıkar mı acaba

canim benim cok iliskim oldu ve hep cok genislemistir diye dusundum oldugum yerdeki bu islemi yapan doktora muayne oldum daraltma sart dedi ama burda kizlar konusmus dogum idrar kacirma olmadan gerekmez vajina bi sure iliskiye girilmezse kendini toplar diye oyle de oldu istanbula islem olmaya gittin doktor gerek yok darltmaya dedi her doktor ayni degil cogu bizi mecbur be dersek inanir olarak goruyor sadece para olarak daratma yaptirma bence ki daraltma islemi oyle iki dikisle olmuyo kanal komple daraltiliyor

Yaklaşık iki sene gibi ilişkiye girmedim toplamıştir belki bilmiyorum ama kaliciyi kime diktirsen bilmiyorum fatih adanaciyi düşünüyorum

Kalıcı mi yaptiedin gecici mi

bu kesinlikle doğru her doktorun dediğine tamam demeyin bazıları gerçekten mecbur caresiz oldugunuzu bildiği için birkaç fazla kuruş için daraltmada olsun diyor doğum idrar kaçırma gibi sıkıntılar yoksa gerek yok. tek doktorda kesinlikle kalınmamalı

Yaklaşık iki sene gibi ilişkiye girmedim toplamıştir belki bilmiyorum ama kaliciyi kime diktirsen bilmiyorum fatih adanaciyi düşünüyorum
canim oku iyice daha once islem olmuslarla konus mutlaka aklina yatar birisi kalici oldum bu arada ben ama pismanim ya

5 gun oluyo ama cok zahmetli ya bilseydim gecici olurdum agrisini gectim surekli stres aman bisey olur mu zarar gorur mu dun buyuk tuvaletimi yaparken biraz kan geldi peceteye agladim ya kac saat o kadar zahmete giriyoruz umarim deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…