- 3 Temmuz 2020
- 173
- 71
- 28
- 30
InşallahAllahım neolur bize yardımcı ol keşke tecrübeli birine denk gelsek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahAllahım neolur bize yardımcı ol keşke tecrübeli birine denk gelsek
![]()
ben zaten hep geçici istiyordum, kalıcıyı koruyamam çalışıyorum dinlenemem diye düşünmemiştim.Geçiciye mı karar kıldın?
Konustugun tüm Doktorlar geçiçi için garanti verdi miben zaten hep geçici istiyordum, kalıcıyı koruyamam çalışıyorum dinlenemem diye düşünmemiştim.
tüm doktorlarla konuşmadım benim düşündüğüm 2 doktor var ben onlar dışında normal jinekoloğa gittim diye yazdım. geçici ya da kalıcı hiçbir doktor bunun garantisini vermez %100 yanıtını hiçbir doktordan alamazsın. çünkü bu bünyeyle dikkkat etmeyle vs. bir sürü şeyle alakalı sadece doktor yaptı etti bitti olmuyor. sonra ki süreçte de dikkat etmek lazım kalıcı ya da geçici her neyse.Konustugun tüm Doktorlar geçiçi için garanti verdi mi
Zaten dikkat önemli ve doktor tecrübesitüm doktorlarla konuşmadım benim düşündüğüm 2 doktor var ben onlar dışında normal jinekoloğa gittim diye yazdım. geçici ya da kalıcı hiçbir doktor bunun garantisini vermez %100 yanıtını hiçbir doktordan alamazsın. çünkü bu bünyeyle dikkkat etmeyle vs. bir sürü şeyle alakalı sadece doktor yaptı etti bitti olmuyor. sonra ki süreçte de dikkat etmek lazım kalıcı ya da geçici her neyse.
Ya da istemeden sonra kafam çok karışıkKızlar ayın 11 12 si gibi istemem olacak pazartesi işlem olmayı düşünüyorum sizce zor olur mu problem çıkar mı acaba
kalıcı istiyorsan bence istemeden sonra olYa da istemeden sonra kafam çok karışık![]()
kalici canimKalıcı mi geçici mi lütfen bilgi verir misin ister bundan ister özelden neolur
Sana özelden yazamıyorumHakkında hayırlısı olsun evet hepimiz bu sıkıntı içerisindeyiz inan senin adına telaş ettim tekrarda özür
Yaklaşık iki sene gibi ilişkiye girmedim toplamıştir belki bilmiyorum ama kaliciyi kime diktirsen bilmiyorum fatih adanaciyi düşünüyorumcanim benim cok iliskim oldu ve hep cok genislemistir diye dusundum oldugum yerdeki bu islemi yapan doktora muayne oldum daraltma sart dedi ama burda kizlar konusmus dogum idrar kacirma olmadan gerekmez vajina bi sure iliskiye girilmezse kendini toplar diye oyle de oldu istanbula islem olmaya gittin doktor gerek yok darltmaya dedi her doktor ayni degil cogu bizi mecbur be dersek inanir olarak goruyor sadece para olarak daratma yaptirma bence ki daraltma islemi oyle iki dikisle olmuyo kanal komple daraltiliyor
Kalıcı mi yaptiedin gecici micanim benim cok iliskim oldu ve hep cok genislemistir diye dusundum oldugum yerdeki bu islemi yapan doktora muayne oldum daraltma sart dedi ama burda kizlar konusmus dogum idrar kacirma olmadan gerekmez vajina bi sure iliskiye girilmezse kendini toplar diye oyle de oldu istanbula islem olmaya gittin doktor gerek yok darltmaya dedi her doktor ayni degil cogu bizi mecbur be dersek inanir olarak goruyor sadece para olarak daratma yaptirma bence ki daraltma islemi oyle iki dikisle olmuyo kanal komple daraltiliyor
bu kesinlikle doğru her doktorun dediğine tamam demeyin bazıları gerçekten mecbur caresiz oldugunuzu bildiği için birkaç fazla kuruş için daraltmada olsun diyor doğum idrar kaçırma gibi sıkıntılar yoksa gerek yok. tek doktorda kesinlikle kalınmamalıcanim benim cok iliskim oldu ve hep cok genislemistir diye dusundum oldugum yerdeki bu islemi yapan doktora muayne oldum daraltma sart dedi ama burda kizlar konusmus dogum idrar kacirma olmadan gerekmez vajina bi sure iliskiye girilmezse kendini toplar diye oyle de oldu istanbula islem olmaya gittin doktor gerek yok darltmaya dedi her doktor ayni degil cogu bizi mecbur be dersek inanir olarak goruyor sadece para olarak daratma yaptirma bence ki daraltma islemi oyle iki dikisle olmuyo kanal komple daraltiliyor
canim oku iyice daha once islem olmuslarla konus mutlaka aklina yatar birisi kalici oldum bu arada ben ama pismanim yaYaklaşık iki sene gibi ilişkiye girmedim toplamıştir belki bilmiyorum ama kaliciyi kime diktirsen bilmiyorum fatih adanaciyi düşünüyorum
Sen ne zaman olmuştun canım niye pişman olduncanim oku iyice daha once islem olmuslarla konus mutlaka aklina yatar birisi kalici oldum bu arada ben ama pismanim ya
Evet çok zor ama inşallah değer sonucu güzel olur5 gun oluyo ama cok zahmetli ya bilseydim gecici olurdum agrisini gectim surekli stres aman bisey olur mu zarar gorur mu dun buyuk tuvaletimi yaparken biraz kan geldi peceteye agladim ya kac saat o kadar zahmete giriyoruz umarim deger
Neyden pişmansincanim oku iyice daha once islem olmuslarla konus mutlaka aklina yatar birisi kalici oldum bu arada ben ama pismanim ya