İnşallah tutar canım Turgay beye mi gitmiştin nasıldı anlatır mısın bizlere dekizlaaar bugun islem oldum suan havalimanindayim gidiyorum insallah insallah tutar ya kac saattir yan oturuyorum korkudan asiri agrim yok hepimiz olup kurtulalim insallah bian once
Hadi inşallah canım iyileşme süresi 1 ay mı o zamanevet kuzum turgay beye cok ilgililerdi ozellikle yanindaki hemsire asiri iyi surekli konustu rahatlatti bekledigim kadar acili olmadi islem ama anestezi igneleri cidden acitti zaten on dakika bile surmuyo acisi ne regl agrilari cekiyoruz yaninda hic inanin 20 dakikada bitmisti islem herseyi detayli anlattilar kagit da verdiler yazili olarak zaten aklima bisey takilirsa surekli whatsapp tan soruyorum asistanina hemen cevap veriyor sadece su yan oturma isi cok cok kotu aileme dustum dedim ikinci gun bugun agrilar azaliyor ama agri kesici aliyorum ben hissetikce
bugun biraz kahverengi lekenme oldu sadece cok dikkat ediyorum beslenmeye ozeliikle iki yumurta yemek gerekiyormus hergun insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz bide burda herkes bir hafta dus almayin demisti doktor hijyen en onemlisi dedi islemden bir gun sonra onerdi hatta dus almayi
batikonla temizligi falan detayli anlttilar bakalim umarim tutar suan tek sorun araba kullanamiyorum bir aya tutarsa umarim guzel haberleri de yazarim buraya
Günümüzde tabu olan bir durum malesefki zamanında herkes hata yapıyor.kızlar kendimden örnek vereyim ben de bir an diktirmeyi düşündüm sonda hergün kabus görüyordum sözlüme durumu açıkla diyordu sürekli bende ya ayrılırsak diye korkuyordum ve tüm cesaretini toplayıp söyledim o an tepki ile karşılaştım tabi ama sözlüm düşünme kararı aldı ve beni sevdiği için istedi düşünün kendisi bakir di ama haketmediğimi düşündüm bazen vicdanım rahat etti o an ama hala aklıma gelir eğer diktirseydim belki vicdan yüküm çok daha ağır olacaktı koşun olduktan sonda daha çok aklıma geldi o günler bazen hala kötü olurum sizlere tavsiyem dürüstlük yolunu seçin belki kabullenirler hiç belli olmazHerkese selam kızlar. Benim düğüne çok az zamanım kaldı daha giremem buraya. İşlem olmadım zaten. Sizden ricam hepimiz aynı derdi çekiyoruz beni anlarsınız lütfen dua edin bana
Ben çok zor olsada dürüst olmayı sectim ama kelimeler düğümlendi yine de dedim evet erkeklerin bilmemesi belki daha iyi ama diktirme yolundada vicdani yük çok sayfamda okursanız görürsünüz kızım olduktan sonda vicdanen daha kötü oldum kendisi bakirdi onu haketmiyordum belki diyeŞuan durumun nasil canımSenin adına cok üzüldüm umarım dikislerin tutmuştur.
Bende kötü bir birliktelik yaşadım yaklaşık 3 yıl önce bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenecegim insana bunu söylemelimiyim yoksa diktirmelimiyim hic bilmiyorum(
6 hafta aslinda ama bir aya iyilesir dediHadi inşallah canım iyileşme süresi 1 ay mı o zaman
Haklısın canım ama hepimiz senin kadar şanslı olmayabiliriz ne güzel karşına öyle biri çıkmış. malesef şimdi kendi bakir olmasa bile kabullenmeyen ya da herkese söyleyip seni rezil edebilen birileriyle dolu hayat. burada neler okuduk neler sen bi istisnasın.Ben çok zor olsada dürüst olmayı sectim ama kelimeler düğümlendi yine de dedim evet erkeklerin bilmemesi belki daha iyi ama diktirme yolundada vicdani yük çok sayfamda okursanız görürsünüz kızım olduktan sonda vicdanen daha kötü oldum kendisi bakirdi onu haketmiyordum belki diye
Evet öyle ben de korktum ayrılır sonra ayrılma sebebi olarak yayarsa diye sonra düşündüm ucunda ölüm olsa diyeceğim çünkü kabuslar görüyordum gerçeği söyle diye çok şükür 3 yıllık evliliğim var eşim çok iyi bir gün olsun açmadı kızım olduktan sonra vicdanım sızladı bu aralar neden yaptım ben diye kızıma doğru yolu nasıl göstereceğim sonuçta o kadar ailem tembih etti aman kızım dikkatli ol diye annem babamın başını yere eğdim falan bilmiyorum biz gençlik kendi bildiklerimizi yapıyoruz sanırımHaklısın canım ama hepimiz senin kadar şanslı olmayabiliriz ne güzel karşına öyle biri çıkmış. malesef şimdi kendi bakir olmasa bile kabullenmeyen ya da herkese söyleyip seni rezil edebilen birileriyle dolu hayat. burada neler okuduk neler sen bi istisnasın.
Sizin adınıza sevindim ama şöyle bir şey var şans herkese uğramıyor ki karşıdaki kişi anlayışlı biri olsa söylememe taraftarıyım hatta onunda bana geçmişini anlatmasını istemem çünkü hep onunla aram kötü oldugunda aklıma onlar gelir kötü olmadığı zamanlarda bile gelir hiç olmadık anlarda bile şüphe yada saçma sapan düşünceler beynini yorabilir ya zaten tek bakirelik konusu değil geçmişi sormayı hiç bir türlü doğru bulmuyorum önemli olan iki kişinin gelecege mutlu yürümesi anlaşabilmesi geçmişi bilmek zarardan başka bir şey değil şahsi düşüncem.Evet öyle ben de korktum ayrılır sonra ayrılma sebebi olarak yayarsa diye sonra düşündüm ucunda ölüm olsa diyeceğim çünkü kabuslar görüyordum gerçeği söyle diye çok şükür 3 yıllık evliliğim var eşim çok iyi bir gün olsun açmadı kızım olduktan sonra vicdanım sızladı bu aralar neden yaptım ben diye kızıma doğru yolu nasıl göstereceğim sonuçta o kadar ailem tembih etti aman kızım dikkatli ol diye annem babamın başını yere eğdim falan bilmiyorum biz gençlik kendi bildiklerimizi yapıyoruz sanırım
Evet geçmişi bilmek insanı her anlamada üzerSizin adınıza sevindim ama şöyle bir şey var şans herkese uğramıyor ki karşıdaki kişi anlayışlı biri olsa söylememe taraftarıyım hatta onunda bana geçmişini anlatmasını istemem çünkü hep onunla aram kötü oldugunda aklıma onlar gelir kötü olmadığı zamanlarda bile gelir hiç olmadık anlarda bile şüphe yada saçma sapan düşünceler beynini yorabilir ya zaten tek bakirelik konusu değil geçmişi sormayı hiç bir türlü doğru bulmuyorum önemli olan iki kişinin gelecege mutlu yürümesi anlaşabilmesi geçmişi bilmek zarardan başka bir şey değil şahsi düşüncem.
Siz bu aşamaları geçmişsiniz mutluluğunuza bakın inşallah bizde ameliyatla bu dertten kurtuluruzEvet geçmişi bilmek insanı her anlamada üzer
size ne mutlu ki atlatmışsınız artık hiç düşünmeyin vicdan yapmayın üzerime vazife değil ama tövbenizi ettiyseniz gerisini allaha bırakınEvet öyle ben de korktum ayrılır sonra ayrılma sebebi olarak yayarsa diye sonra düşündüm ucunda ölüm olsa diyeceğim çünkü kabuslar görüyordum gerçeği söyle diye çok şükür 3 yıllık evliliğim var eşim çok iyi bir gün olsun açmadı kızım olduktan sonra vicdanım sızladı bu aralar neden yaptım ben diye kızıma doğru yolu nasıl göstereceğim sonuçta o kadar ailem tembih etti aman kızım dikkatli ol diye annem babamın başını yere eğdim falan bilmiyorum biz gençlik kendi bildiklerimizi yapıyoruz sanırım
Fatih adanacioglu düşünüyorum bendeMerhaba arkadaşlar uzun süredir bende kalıcı işlem yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bulunduğum şehir istanbula çok uzak resmen 12 saat. Ve sadece otobüsle gidip gelebilirim. Ayrıca şimdilik çok fazla birikmişim de yok. Ama net oldugum tek konu kalıcı olmak,çünkü geçici yaptırabileceğim bi yer var mı şehrimde onu bile bilmiyorum olsa bile düğün zamanı asla tek basıma bi yere gidip gelemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aklıma hersey geliyoKalıcı yaptırıp özellikle de turgay beye yaptıranlar varsa bana özelden fotoğraf yollayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Kalıcı mi geçici mi lütfen bilgi verir misin ister bundan ister özelden neolurkizlar bisey sorcam ya daha iki gun oldu islem olali gerci ama elimde cok hafif dokundugumda giris dikilmis sanki ya da odem mi hala bilemedim biraz daha icerde olmasi gerekmez mi
Lütfen Bilgi verir misn kullandın miBen şehir dışına cikamam yapay bekaret kanı var kızlık kanıyla birebir aynı onu kullanmayı düşünüyorum iki tane gönderiyorlar deniyorsun birini diğerinde ilişkiye girdiğinde bana bir sürü mesaj fotosu ve kanın resmini attılar orjinal mis kokusu yada boya gibi değil elinle yaptığında çıkıyor okadar cok yorumda var benim durumumda olanlar şehir disina çıkamayanlar var hep bundan kullanmışlar sonuç almışlar
Canım fatih adanacioglu burda pek duymadım ama internetten araştırınca hep iyi şeyler çıkıyor onunla ilgili onda kalıcı olabilirsin tutmayacağından emin değilsen geçiçi olFatih adanacioglu düşünüyorum bendeaz kaldi benim düğüne napcam hala bilmiyorum
Canım fatih adanacioglu burda pek duymadım ama internetten araştırınca hep iyi şeyler çıkıyor onunla ilgili onda kalıcı olabilirsin tutmayacağından emin değilsen geçiçi ol
Geçiciye mı karar kıldın?arkadaşlar merhaba, buradan birkaç kişi ile özelden konuştum. Bende geçici olmak istiyordum daraltma işlemi ile beraber ama öncesinde normal jinekoloğa gidip birkaç soru sordum. ameliyat olarak düşündüğüm doktorlar farklı, tamamen normal hastane dr gittim. vajinal daraltma lazerle olan doğru değil kalıcı etki değil dedi cerrahi olanında iyileşme suresi 3 ay dedi. fakat birçok doktor bunu para için yapabilir (lazerden bahsediyor) biz pek uygulamıyoruz kalıcı değil. ayrıca doğum olmadığı sürece idrar kaçırma olmadıgı sürece bu ameliyatta yapılmaması gerekir kadınlar genişlediğini düşünürler fakat vajina doğum yapmadan deforme olmadan kolay kolay genişlemez dedi. kızlık zarı ile sordugum sorulara ise zor bir ameliyat değil geçici kısa süreli birliktelik gerektirir, kalıcıda ne zaman yaptırmak isterseniz yaptırırsınız fakat kalıcıda dikkat etmek gerekiyor oturmaya kalkmaya ilaçlara pansumanlara bizim tekrar diktiğimiz zarr değil içerideki deri. kalıcı ameliyattır geçici operasyon dedi. kalıcıda tabii ki daha dikkatli olmak lazım dikişler iyileşene kadar dedi. bilginiz olsun belki yardımcı olur aklınızdaki bazı şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?