- 3 Temmuz 2020
- 173
- 71
- 28
- 30
Allah yardımcın olsun keşke geçiçi olsanHerkese selam kızlar. Benim düğüne çok az zamanım kaldı daha giremem buraya. İşlem olmadım zaten. Sizden ricam hepimiz aynı derdi çekiyoruz beni anlarsınız lütfen dua edin bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun keşke geçiçi olsanHerkese selam kızlar. Benim düğüne çok az zamanım kaldı daha giremem buraya. İşlem olmadım zaten. Sizden ricam hepimiz aynı derdi çekiyoruz beni anlarsınız lütfen dua edin bana![]()
İmkanım yada vaktim yok çözüm aramıyorum zaten. Aklımda bişey var tabiki en kötü ihtimale karşı.Allah yardımcın olsun keşke geçiçi olsan
Bize haber verirsin inşallah herşey güzel olurİmkanım yada vaktim yok çözüm aramıyorum zaten. Aklımda bişey var tabiki en kötü ihtimale karşı.
Ben bir prf dr oldum hiç burda adı yok başka yerdede gerçekten iyi olursa yazıcam buraya günü bekliyorumİnşallah olmuştur canım umudunu yüksek tut kime işlem olmuştun
Ne planladın bizimle de paylaşır mısınEğer sonuç alırsam sizlere özelden yazarım zaten ilk fırsatta inşallah dua edin iyi geçsin de belki çözüm arayanlar ameliyat olmak zorunda kalmaz![]()
Allah yardımcın olsun, inşallah herşey istediğin gibi olurEğer sonuç alırsam sizlere özelden yazarım zaten ilk fırsatta inşallah dua edin iyi geçsin de belki çözüm arayanlar ameliyat olmak zorunda kalmaz![]()
Canım forumun geçmiş mesajlarında çok geçici olup sonuç alangeçici yaptırıp sonuç alan var mı kızçeler?
Bana da söyleyebilir misin güvenemiyorum bendeCanım ozelden yaz atayım sana
Banada atabilirmisinizCanım ozelden yaz atayım sana
Canım sen işlem olmadan nasıl evleneceksin korkmuyormusunHepinize teşekkür ediyorum kızlar![]()
Hayır korkmuyorum zaten bir b planım varCanım sen işlem olmadan nasıl evleneceksin korkmuyormusun
Bu arada tam da senelerce kendini yıpratıp bu karara varmış birine düğününe günler kala sorulması gereken bir soru olmuş.Canım sen işlem olmadan nasıl evleneceksin korkmuyormusun
Canım seni kırmak yada üzmek amacım değil inan özür dilerim kırdı isem sadece bu çok tehlikeli bi durum bu yüzden sormak istedim.Bu arada tam da senelerce kendini yıpratıp bu karara varmış birine düğününe günler kala sorulması gereken bir soru olmuş.
Hakkında hayırlısı olsun evet hepimiz bu sıkıntı içerisindeyiz inan senin adına telaş ettim tekrarda özürHayır korkmuyorum zaten bir b planım var
Umarım pilanın işe yarar bugün Kandil dua et bol bol rabbim yardımcın olur inşallah hiç birimizi bu anlamda darda bırakmaz inşallahBu arada tam da senelerce kendini yıpratıp bu karara varmış birine düğününe günler kala sorulması gereken bir soru olmuş.