İllaki vardır bende başka şehirden İstanbul’a gittim 6 saat yolculukla zor oldu benim için. Fakat gözlerimle gördüğüm şey çok gelen oluyor o doktora.bence bir doktora en iyisi o demek cok sacma isinde basarili bircok doktor var emin olun arti herkesin istanbula gitme sansi yok diger kizlarin ümidi kiriliyor bosuna hic adini duymadigimiz doktorlar var islemi tutan
oyledir senin yolculuk nasil gecti ben onumizdeki hafta ucakla gidicem ama donerken nasil oturcam hic bilmiyorumİllaki vardır bende başka şehirden İstanbul’a gittim 6 saat yolculukla zor oldu benim için. Fakat gözlerimle gördüğüm şey çok gelen oluyor o doktora.
Benim berbattı uçak seferleri yoktu.gece 1 de otobüse bindim 6 gibi oradaydım. Uykusuz bir halde gittim. Sağolsun oradakiler kahve falan ikram etti kendime geldim. İşlem oldum o uykusuz halimle. Sonra tekrar 6 saatlik otobüs hareket edememe çok zorluydu.oyledir senin yolculuk nasil gecti ben onumizdeki hafta ucakla gidicem ama donerken nasil oturcam hic bilmiyorum
su islemden bi memnun kalipBenim berbattı uçak seferleri yoktu.gece 1 de otobüse bindim 6 gibi oradaydım. Uykusuz bir halde gittim. Sağolsun oradakiler kahve falan ikram etti kendime geldim. İşlem oldum o uykusuz halimle. Sonra tekrar 6 saatlik otobüs hareket edememe çok zorluydu.
Olur inşallahsu islemden bi memnun kalip
olumlu sonuc alayim adagim var ya
Önerin varmı peki bir doktorbence bir doktora en iyisi o demek cok sacma isinde basarili bircok doktor var emin olun arti herkesin istanbula gitme sansi yok diger kizlarin ümidi kiriliyor bosuna hic adini duymadigimiz doktorlar var islemi tutan
Lütfen bilgilendirir misin hangi doktorduŞuan hiç bir sıkıntı yok normal hayatıma devame diyorum ama muane olduktan sonra mutlaka buraya yazıcam canım
canim her sehir icin ya da yakin olan buyuk sehirlerde alternatifler var tek sorun fiyat cok degisiyor iyi bakmak lazimÖnerin varmı peki bir doktor
Her doktor kalıcı yapamıyor yacanim her sehir icin ya da yakin olan buyuk sehirlerde alternatifler var tek sorun fiyat cok degisiyor iyi bakmak lazim
Çokk sevindim böyle mesajları görmek umut veriyorr kime işlem olmuştunuz pekikızlar 1 ay önce işlem olmuş biri olarak süreçten bahsedip olacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. öncelikle randevu alıyorsunuz doktorla tanışıp görüşüyorsunuz sonra muayene oluyorsunuz işlem gerekirse işlem oluyorsunuz. koltuğa oturduğunuzda ya sadece o bölgeyi uyuşturuyolar ya da komple uyuyorsunuz. işlem maksimum 15 dk sürüyor ben uyutularak işlem olmuştum ki imkanınız var ise sizlerde o şekilde olun sonuçta hafızanızda öyle bir anı kazılı dursun istemezsiniz diye umuyorum. doktorun muayenesi çekiştirmesi bile vs acıtıyorken uyuştursa bile hissedecektim. soracak sorun yok ise uyuyacaksın dediler ben de tamam dedim ve damar yolundan ilacı verdiler anında uyudum zaten. sonrasında kalktığımda işlem bitmiş yatağa geçirilmiştim pedime iç çamaşırıma kadar giydirilmiş yan yatırılmıştım. kendime geldim refakatçımı istedim kapıdan o geldi 5 dk durduktan sonra çıktık. sonrasında doktorum normal hayatına vs devam edebilir oturabilirsin elbette ama alafranga tuvalete oturma, bağdaş kurma, spor yapma ve kabız olma verdiğim ilaçları da düzenli kullan dedi. antibiyotik ve ağrı kesici ilaçları eczaneden aldım ilaçların ayrıca kabız yaptığını biliyordum ki ben ekstra kabız biriyimdir. burdan gördüğüm ve duyduklarımla a101deki form çaydan aldım elbette kullanan arkadaşlarda bilirler ki o çayın içinde de sinemaki otu var, ot ilk seferlerde bağırsaklara sinyali verip anında tuvalete çıkarıyor olsada sonrasında bağışıklık kazandığı için o çayı içmeden tuvalete cıkamıyor hale geliyorsunuz sonrasında ise o çay bile fayda etmiyor bilinçli kullanmanızı öneririm. ben daha çok incir, kayısı vs ile çıkmayı denedim. sonrasında ilaçları kullanmaya başladım eve geldim zaten ilk 2 gün vs oturmayı planlamayın ne kadar normalde dense işlemden hemen sonra oturmakta zorlanıyorsunuz ben toplu taşımada asla oturamadım ilacın etkisi de geçince gün sonuna doğru yanma batma ağrı vs hissettim. yine geceleri bacaklarımı açıp uyumadım doktorum demese de bile içim rahat etmedi. aileme de bu süreçte kabız olduğumu bildikleri için basur çıktı demiştim. 1 hafta uzandım ve banyo yapmadım pazartesi işlem olup pazara kadar bekledim mecburen. akıntınız her zamanki gibi geliyor hafif sarı sarı veya kahverengi lekelenmeler normal görülüyor, sonrasında da oraya su tutmadan yüzeysel yıkadım bir süre de. herhangi bir dikiş kalıntısı görmedim sordum doktora her zaman herkes görmeyebilir belki tuvalette bile düşmüş olabilir demişti. 1 ay oldu yaptıralı kontrole gittim doktor tutmus dedi elbette içime su serpildi yine de bir doktora görüneceğim birkaç ay sonra. antibiyotik ve ağrı kesicinin adet döngüsünü tamamen değiştirdiğini de söylemeliyim geciktirme yaşadım. başka sormak istediğiniz bir şey varsa bu mesajımın altına sorabilirsiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun
amacım sizlere umut olmak bir nevi, burdan söyleyip reklam sanılmasın dilerseniz özelden yazabilirimÇokk sevindim böyle mesajları görmek umut veriyorr kime işlem olmuştunuz peki
Olur canımamacım sizlere umut olmak bir nevi, burdan söyleyip reklam sanılmasın dilerseniz özelden yazabilirim
İnşallah olmuştur canım umudunu yüksek tut kime işlem olmuştunKızlar yakında kontrolum var ve bence biraz delik açılmış ipin ucuda gözüküyor lütfen bana dua edin tuttsun 1 ay sonra nikahım var
oyle gercekten burda turgayin adi o kadar cok gecmis ki ona randevu aldim bende baskasina cesaret edemedim oldugum yerde de islemleri tutan doktorlar var ama 5 bin diyorlar ucak biletiyle istanbul daha ucuza geliyorHer doktor kalıcı yapamıyor ya
kızlar 1 ay önce işlem olmuş biri olarak süreçten bahsedip olacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. öncelikle randevu alıyorsunuz doktorla tanışıp görüşüyorsunuz sonra muayene oluyorsunuz işlem gerekirse işlem oluyorsunuz. koltuğa oturduğunuzda ya sadece o bölgeyi uyuşturuyolar ya da komple uyuyorsunuz. işlem maksimum 15 dk sürüyor ben uyutularak işlem olmuştum ki imkanınız var ise sizlerde o şekilde olun sonuçta hafızanızda öyle bir anı kazılı dursun istemezsiniz diye umuyorum. doktorun muayenesi çekiştirmesi bile vs acıtıyorken uyuştursa bile hissedecektim. soracak sorun yok ise uyuyacaksın dediler ben de tamam dedim ve damar yolundan ilacı verdiler anında uyudum zaten. sonrasında kalktığımda işlem bitmiş yatağa geçirilmiştim pedime iç çamaşırıma kadar giydirilmiş yan yatırılmıştım. kendime geldim refakatçımı istedim kapıdan o geldi 5 dk durduktan sonra çıktık. sonrasında doktorum normal hayatına vs devam edebilir oturabilirsin elbette ama alafranga tuvalete oturma, bağdaş kurma, spor yapma ve kabız olma verdiğim ilaçları da düzenli kullan dedi. antibiyotik ve ağrı kesici ilaçları eczaneden aldım ilaçların ayrıca kabız yaptığını biliyordum ki ben ekstra kabız biriyimdir. burdan gördüğüm ve duyduklarımla a101deki form çaydan aldım elbette kullanan arkadaşlarda bilirler ki o çayın içinde de sinemaki otu var, ot ilk seferlerde bağırsaklara sinyali verip anında tuvalete çıkarıyor olsada sonrasında bağışıklık kazandığı için o çayı içmeden tuvalete cıkamıyor hale geliyorsunuz sonrasında ise o çay bile fayda etmiyor bilinçli kullanmanızı öneririm. ben daha çok incir, kayısı vs ile çıkmayı denedim. sonrasında ilaçları kullanmaya başladım eve geldim zaten ilk 2 gün vs oturmayı planlamayın ne kadar normalde dense işlemden hemen sonra oturmakta zorlanıyorsunuz ben toplu taşımada asla oturamadım ilacın etkisi de geçince gün sonuna doğru yanma batma ağrı vs hissettim. yine geceleri bacaklarımı açıp uyumadım doktorum demese de bile içim rahat etmedi. aileme de bu süreçte kabız olduğumu bildikleri için basur çıktı demiştim. 1 hafta uzandım ve banyo yapmadım pazartesi işlem olup pazara kadar bekledim mecburen. akıntınız her zamanki gibi geliyor hafif sarı sarı veya kahverengi lekelenmeler normal görülüyor, sonrasında da oraya su tutmadan yüzeysel yıkadım bir süre de. herhangi bir dikiş kalıntısı görmedim sordum doktora her zaman herkes görmeyebilir belki tuvalette bile düşmüş olabilir demişti. 1 ay oldu yaptıralı kontrole gittim doktor tutmus dedi elbette içime su serpildi yine de bir doktora görüneceğim birkaç ay sonra. antibiyotik ve ağrı kesicinin adet döngüsünü tamamen değiştirdiğini de söylemeliyim geciktirme yaşadım. başka sormak istediğiniz bir şey varsa bu mesajımın altına sorabilirsiniz. allah hepimizin yardım neolur doktorun adını söyler misin özelden banada
N olur domto
Lütfen adını falan özelden veriri misinkızlar 1 ay önce işlem olmuş biri olarak süreçten bahsedip olacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. öncelikle randevu alıyorsunuz doktorla tanışıp görüşüyorsunuz sonra muayene oluyorsunuz işlem gerekirse işlem oluyorsunuz. koltuğa oturduğunuzda ya sadece o bölgeyi uyuşturuyolar ya da komple uyuyorsunuz. işlem maksimum 15 dk sürüyor ben uyutularak işlem olmuştum ki imkanınız var ise sizlerde o şekilde olun sonuçta hafızanızda öyle bir anı kazılı dursun istemezsiniz diye umuyorum. doktorun muayenesi çekiştirmesi bile vs acıtıyorken uyuştursa bile hissedecektim. soracak sorun yok ise uyuyacaksın dediler ben de tamam dedim ve damar yolundan ilacı verdiler anında uyudum zaten. sonrasında kalktığımda işlem bitmiş yatağa geçirilmiştim pedime iç çamaşırıma kadar giydirilmiş yan yatırılmıştım. kendime geldim refakatçımı istedim kapıdan o geldi 5 dk durduktan sonra çıktık. sonrasında doktorum normal hayatına vs devam edebilir oturabilirsin elbette ama alafranga tuvalete oturma, bağdaş kurma, spor yapma ve kabız olma verdiğim ilaçları da düzenli kullan dedi. antibiyotik ve ağrı kesici ilaçları eczaneden aldım ilaçların ayrıca kabız yaptığını biliyordum ki ben ekstra kabız biriyimdir. burdan gördüğüm ve duyduklarımla a101deki form çaydan aldım elbette kullanan arkadaşlarda bilirler ki o çayın içinde de sinemaki otu var, ot ilk seferlerde bağırsaklara sinyali verip anında tuvalete çıkarıyor olsada sonrasında bağışıklık kazandığı için o çayı içmeden tuvalete cıkamıyor hale geliyorsunuz sonrasında ise o çay bile fayda etmiyor bilinçli kullanmanızı öneririm. ben daha çok incir, kayısı vs ile çıkmayı denedim. sonrasında ilaçları kullanmaya başladım eve geldim zaten ilk 2 gün vs oturmayı planlamayın ne kadar normalde dense işlemden hemen sonra oturmakta zorlanıyorsunuz ben toplu taşımada asla oturamadım ilacın etkisi de geçince gün sonuna doğru yanma batma ağrı vs hissettim. yine geceleri bacaklarımı açıp uyumadım doktorum demese de bile içim rahat etmedi. aileme de bu süreçte kabız olduğumu bildikleri için basur çıktı demiştim. 1 hafta uzandım ve banyo yapmadım pazartesi işlem olup pazara kadar bekledim mecburen. akıntınız her zamanki gibi geliyor hafif sarı sarı veya kahverengi lekelenmeler normal görülüyor, sonrasında da oraya su tutmadan yüzeysel yıkadım bir süre de. herhangi bir dikiş kalıntısı görmedim sordum doktora her zaman herkes görmeyebilir belki tuvalette bile düşmüş olabilir demişti. 1 ay oldu yaptıralı kontrole gittim doktor tutmus dedi elbette içime su serpildi yine de bir doktora görüneceğim birkaç ay sonra. antibiyotik ve ağrı kesicinin adet döngüsünü tamamen değiştirdiğini de söylemeliyim geciktirme yaşadım. başka sormak istediğiniz bir şey varsa bu mesajımın altına sorabilirsiniz. allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?