Takma kafana emin ol hayatımızı zehir ettik zaten uzun bi süredir işlemin tutmuş elinden geleni yapmışsın oluruna bırak artıkSırf bunları düşünmemek için aylardır girmiyordum buraya
Evet canım haklısınTakma kafana emin ol hayatımızı zehir ettik zaten uzun bi süredir işlemin tutmuş elinden geleni yapmışsın oluruna bırak artık
Duhule uygun ama kanama olmaz nasıl oluyor yırtılmamış kiMerhaba kızlar, Turgay beyle konuştum. Duhule uygun, kanama olmaz çok kalın bı penis olsa belki dedi. Çentiklerin var dedi. Çok düşündüm. Yırtık yok , olsa bunları konuşmayız zaten dedi. Dikim onerirsem para alacağım etik değil, öneri sunamam dedi. Dürüstlüğü için teşekkür edip çıktım.
Noormal bir durum o akıntı ben de de çok oluyordu. Fakat ağrı olmaması gerek birkaç günden sonra ilaç verdi mi doktor?Merhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran var
Ağrım 3-4 gün sonra geçti sonra bişey batıyor oda dışarda en altta ve en üstü bir ip sallanıyor onun batması ağrım yok ama beyaz akıntım varNoormal bir durum o akıntı ben de de çok oluyordu. Fakat ağrı olmaması gerek birkaç günden sonra ilaç verdi mi doktor?
İlaç olarakta antibiyotik bide oraya silmem için batikon gibi bir solüsyon yazdıNoormal bir durum o akıntı ben de de çok oluyordu. Fakat ağrı olmaması gerek birkaç günden sonra ilaç verdi mi doktor?
Sizin süre nasıl geçti tuttumu evlendiyseniz bi sıkıntı yaşadınızmıNoormal bir durum o akıntı ben de de çok oluyordu. Fakat ağrı olmaması gerek birkaç günden sonra ilaç verdi mi doktor?
Ben 7 ay oldu yaptıralı evli değilim. 1 aylık süreç çok önemli ve temizliğe önem verilmesi gerekiyor. Tutup tutmaması o 1 aylık sürece bağlı.Sizin süre nasıl geçti tuttumu evlendiyseniz bi sıkıntı yaşadınızmı
Peki tutmayınca kan falanmı geliyor yoksa ancak kontrolde mi öğrenebilirizBen 7 ay oldu yaptıralı evli değilim. 1 aylık süreç çok önemli ve temizliğe önem verilmesi gerekiyor. Tutup tutmaması o 1 aylık sürece bağlı.
Bide sizde tuttumu ben dikkat ediyorum herşeye ama bazen eğilip kalkıyorum bişey düşünceBen 7 ay oldu yaptıralı evli değilim. 1 aylık süreç çok önemli ve temizliğe önem verilmesi gerekiyor. Tutup tutmaması o 1 aylık sürece bağlı.
Tuttu benim evet, kanama olması tutmadığı anlamına gelmiyor. Genelde doktorlar yan oturun o bölgeye ağırlık vermeyin derler. Ani hareketlerden kaçınmak gerek.Yani çok dikkat ettim herşeye ama bazen eğilip kalktım doktor bana üstüne oturma falan demediği için oturdum son 1-2 gündür ağrılar geçince oyüzden içime bir kuşku düştü
Geçici işlemi her doktor yapabilir. Kalıcı gibi değil sonuçta onu her doktor yapamıyor.da tanıdığınız vs oldu mu? doktor konusunda hiç karar veremedim ciddi konu olduğu için açıkcası cok arafta kaldım, nolur yardımcı olun
Naptın yaptırdın mi lütfen bana da yardımcı olMerhaba arkadaşlar uzun süredir bende kalıcı işlem yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bulunduğum şehir istanbula çok uzak resmen 12 saat. Ve sadece otobüsle gidip gelebilirim. Ayrıca şimdilik çok fazla birikmişim de yok. Ama net oldugum tek konu kalıcı olmak,çünkü geçici yaptırabileceğim bi yer var mı şehrimde onu bile bilmiyorum olsa bile düğün zamanı asla tek basıma bi yere gidip gelemem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aklıma hersey geliyoKalıcı yaptırıp özellikle de turgay beye yaptıranlar varsa bana özelden fotoğraf yollayabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?