Merhaba kızlar, Turgay beyle konuştum. Duhule uygun, kanama olmaz çok kalın bı penis olsa belki dedi. Çentiklerin var dedi. Çok düşündüm. Yırtık yok , olsa bunları konuşmayız zaten dedi. Dikim onerirsem para alacağım etik değil, öneri sunamam dedi. Dürüstlüğü için teşekkür edip çıktım.

Duhule uygun ama kanama olmaz nasıl oluyor yırtılmamış ki

Merhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran varmı

32 yaşındayım acaba yaşdan dolayı geç iyleşme olma ihtimali var mı? Öğretmenim ve çok yürümedim bu zama aralığında

Noormal bir durum o akıntı ben de de çok oluyordu. Fakat ağrı olmaması gerek birkaç günden sonra ilaç verdi mi doktor?

Burdakileri okuduktan sonra psikolojim tamamen bozuldu ben tutar tutmaz diye bişey olduğunu bilmiyordum doktor hanımda öyle bir şey demedi aadece bazen üst taraflarda açılma oluyor onuda iyleşdikten sonra gerekirse müdahile edilir dedi

Yani çok dikkat ettim herşeye ama bazen eğilip kalktım doktor bana üstüne oturma falan demediği için oturdum son 1-2 gündür ağrılar geçince oyüzden içime bir kuşku düştü

Kızlar Selam bir aydır forumdaki konu hakkındaki tüm yazıları okuyorum. Ben geçici işleme karar verdim daha garanti diye, ameliyat olan var mı? ya da tanıdığınız vs oldu mu? doktor konusunda hiç karar veremedim ciddi konu olduğu için açıkcası cok arafta kaldım, nolur yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani çok dikkat ettim herşeye ama bazen eğilip kalktım doktor bana üstüne oturma falan demediği için oturdum son 1-2 gündür ağrılar geçince oyüzden içime bir kuşku düştü
Tuttu benim evet, kanama olması tutmadığı anlamına gelmiyor. Genelde doktorlar yan oturun o bölgeye ağırlık vermeyin derler. Ani hareketlerden kaçınmak gerek.

da tanıdığınız vs oldu mu? doktor konusunda hiç karar veremedim ciddi konu olduğu için açıkcası cok arafta kaldım, nolur yardımcı olun
Geçici işlemi her doktor yapabilir. Kalıcı gibi değil sonuçta onu her doktor yapamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Naptın yaptırdın mi lütfen bana da yardımcı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…