• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran varmı
Nasıl iyi mi memnun kaldn mi

Canım dügünün yakın mı bende geçici işlem olucam ismi duyulmayan bi doktor benimki her doktor geçiciyi yapıyor ama bende korkuyorum tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İstanbul da yaptıracağım orda yaşadığım için ama 6 bin yüksek istemiş, istanbul dışı olan yerler genelde daha yüksek istiyor. İstanbulda da Turgay Kayadan'a yaptıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım dügünün yakın mı bende geçici işlem olucam ismi duyulmayan bi doktor benimki her doktor geçiciyi yapıyor ama bende korkuyorum tabi
Mayıs sonu düğün daha doğrusu nikah pandemiden dolayı düğün olmayacak. Ben çok araştırdım geçiciye karar verdim, kalıcı tutmuyor vs gibi sıkıntı doğuruyormuş ve bazı doktorlar tekrardan ücret talep ediyor tutmadığı için dikişler. geçiçi daha garanti olarak geldi. okudugum doktor yazılarında da geçici de kalıcı da garanti ama kalıcıyı iyi koruyabilmek lazım.

Sen uzun zaman takıo edıyrosn bırda harun özkan dıye bır doktorda gecıyor daha oncede yazdım bılgı almak ıcın o gercekten gercek zar yapıyorm dıor ama me kadar guvrnebılırz bılmıyorm burayı okufukca aklım karısıyor korkum artıyor benm yaptırmam şazım ama bır turlu karar veremıyorm o kadar stres olmuskı bu durum keşke bu hatayı yapcahıma ölüp gitseydım dıorm😔
Sen mi ben mi :(

Merhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran varmı
Nasıl geçti lütfen bilgi verir misiniz

Arkadaşlar ben Turgay Karakaya ya yaptırdım olumlu sonuç alınıyor zaten en iyisi o

Diktirdiniz mi lütfen bilgilendirin
canim bu ne heyecan dur bi sakin ol hepimiz ayni durumdayiz korkma oncelikle ben henuz
islem olmadim ama onumuzdeki hafta icin randevu aldim gidip islemi olup kurtulcam insallab artik

bence bir doktora en iyisi o demek cok sacma isinde basarili bircok doktor var emin olun arti herkesin istanbula gitme sansi yok diger kizlarin ümidi kiriliyor bosuna hic adini duymadigimiz doktorlar var islemi tutan

Back